Måndag!

Riktigt skön dag idag, preics som det ska va. Åkte upp till centrum på förmiddagen med mamma och Axel å köpte en iphone 4s åt mej. Tacktacktack mamma!

Sen efter lunch kom Ronja över å hon hjälpte mej att starta igång den å så. Men självklart så tänker inte simkortsskiten funka, å det har de inte gjort på hela dan. Vi kollade på två filmer tillsammans med min brorsa. 




Godnatt.

Har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna, men ska försöka förbättra mig. Har inte gjort så mycket speciellt idag. Tog en promenad nu på kvällen med hunden, sen gick ja över till grannen å såg film med honom. Vi såg Just Go With It, den är riktigt bra. Satt å prata i några timmar efter filmen, sen gick ja hem för en stund sen. Godnatt.


Söndags kväll och ingen söndags ångest

heej allihoppa. Det är söndags kväll och i vanligt fall brukar jag ha världens söndags ångest just nu.. man har inte gjort allt man skulle och dagen efter ska man upp tidigt för att det är skola. Men nu är det höstlov. Hur lycklig som helst! det nu är klockan 00.02 så nu är det höst lov på riktigt! :)


Dag 2

Idag har vi mest varit runt omkring här där vi bor. Först var jag med familjen vid vår pool, jag måste ju bara ha världens töntigaste familj! Vi betedde oss som ett gäng ungdommar på ett läger. Men de va härligt. Bara inga av våra grannar såg ;) sen gick vi ner till kusinerna och sola o bada i deras pool. Jag flöt runt på en madrass i poolen. Skulle vart underbart skönt, om det inte vart för de två rastlösa storebrorsor som underhöll sig genom att skätta ner mig och min andra kusinl. Mest drabbad blev ju jag eftersom jag låg så "bra" till när jag låg mitt i poolen. Tillslut fick vi införa betalning för den som skvätte ner någon. 1 euro per gång man skvätter. Det hjälpte, iaf när mamma var inärheten. Efter så snorklade jag pappa och kusinen. Det är faktiskt ganska bra snorkling här. Iaf dm stora fiskar. Såg två plattfiskar oxå! Det tyckte jag va lite coolt. Solen går ner klockan 5 här!! Känns jättetidigt! Och den går upp kl 6... Jag och mina kusiner stod på takterassen länge med kikare och spionerade på folk. Galet töntigt men sjukt kul. Hoppas deg är lagligt bara. Imorron ska vi till sköldpadds stranden. Hoppas den heter så aven anledning. Vi såg ett stort skal från en sköldpadda som hade spolats upp på en klippa. Åhh jag vill så gärna se en sköldpadda i det fria!! Godnatt!


Söndag!

hejsan! väldigt dålig updatering idag inte ens ett ända inlägg. Vi var som sagt på bio igår några stycken. Jag blev inte lika rädd denna gången men fortfarande blev jag vääldigt rädd. Sen på kvällen kom Jimmy och sov med mig så då var jag inte rädd mer. 

idag har jag varit på träning. Det gick jättebra bortsätt från min skada jag har i ryggen, ska gå och kolla upp det snart, det går liksom inte och trycka ordentligt i mattan för jag har så ont i rygg/höften kan vara sen i gävle då jag gjorde en ganska ordentlig sträckning men det är liskom snart ett år sen.
Nu ska jag äta lite är huuur hungrig som helst!! 


Lite bildbrist men här är från romme 2011 med skolan, sakanar vintern lite nu när det bara är höööst och grått.


Tjeeeenare!

Hej, nu har jag kommit hem från stan. Hann inte blogga när jag kom hem från träningen. Gick skitbra idag, alla kämpa på skitbra! Tog väldigt kort tid att åka till träningen idag sjuuukt skönt!

Åkte till stan med Ronja, Jacob och Hedda. Mötte Amanda och Emelie på bussen. Vi skulle tydligen se samma film som dom, så vi åkte tillsammans. Filmen va dööläskig verkligen, kommer inte kunna sova.

Satt å prata i telefon nyss nere i gästrummet för att inte mamma å pappa ska höra, så dör mobilen! Nu så orkar jag inte gå upp till rummet och fixa de, fast snart dör datorn också. Åh va jobbigt!

Alice


Hälsningar från Cypern

Här kommer lite hälsningar från Cypern! För det första hade jag hört att vi skulle ha en lägenhet. Och då hade jag tänkt mig något litet hus med två rum och kök typ. Och jag visste att vi skulle ha pool. Men också här hade jag tänkt mig något litet. Men så är det inte. Vi bor i ett hus i ett litet mysigt kvarter. Alla hus här är vita och fyrkantiga och på tomterna växer bananträd och andra växter som jag inte vet vad det är. Huset är jättefint! Och ganska stort. Det har tre våningar, trädgård, pool och utegrill. Alla rum har egen balkong och egen toa med badkar. Jag och min brorsa delar rum på andra våningen. På taket har vi en takterass så är toppen mysigt. Och himlen här var helt underbar vid solnedgången! Den vackraste himel jag sett. Om den är likadan imorron ska jag fotta så ni kan få se. Några meter bort från oss bor mina kusiner i ett lika sant hus. Jag har nyss kommit hem från deras hus då vi satt ute och spelade nått roligt spel på deras "iPad" kopia. Nu ska jag inte skryta mer, Ronja och Alice kommer snart radera denna text om jag skriver mer. Vi har internet i huset så därför jag kan blogga. Om jag lånar någons data kanske jag kan uppdatera med bilder. Får de hur de blir med de. Godnatt nu!


Paranormal activity 3 nu!



Halloween

igår efter träningen ringde Jimmy mig och frågade om jag ville komma på festen han var på. Först ville jag inte, kännde liksom ingen där och jag dricker inte så skulle inte ha något att göra, men sen fick jag prata med josefin som gick i min klass i typ 2an så då gick jag dit. Sen när jag kom dit hade jossan redan gått aja men det var rätt roligt ändå :) Sen vid typ halv 4 gick vi hem till jimmy och somnade inte föräns typ 5 så är jätte trött idag. 

men det är ju höst lov så om ett tag ska jag möta upp alice sen jacob och sen hedda så ska vi på bio. Det blir parnormal activity, har ju redan sätt den men kan lätt se den igen för deras skull ;) 



run deep run wild

Godmorgon världen. Vaknade av massor av fina sms av mina underbara kompisar, dagen startade perfekt. Kom ner å skulle äta frukost, då kollade min brorsa på 99 saker man måste göra innan man dör - med Erik & Mackan. Favoritprogrammet typ, haha!

Bussen till träningen går om en timma ungefär, så ska nog börja göra i ordning mig snart. Ska kolla klart på karatefylla.

Ikväll blire kanske bio med Ronja, Jacob och kanske Hedda. Annars stannar ja hemma å kollar film me någon, beror på hur trött ja e efter träningen ;)


Bara några få timmar kvar

Känner mig stressad. Blir stressad av att inte ha något att packa. Lite konstigt kanske men något har man ju alltid glömt. Och det stressar mig att jag inte kon komma på vad jag glömt! Jag ska iaf försöka sova snart och hoppas på att allt är med. Om 3 och en halv timme ska jag upp igen. Vi ska lämna huset kl 03.30. För er som missat det ska jag alltså till Cypern med min familj och mina kusiners familj. Blir alltså jag och 3 killar, min brorsa och mina två kusiner. Får se hur jag överlever en hel vecka ;) Ha ett toppen höstlov!! Kanske har vi internet i lägenheten så att jag kan blogga lite. Men vet inte hur mycket tid det blir för sånt. Godnatt! ♥



Hejdå!



looooooov

Alice is in daaah hoouuseee! Äntligen är det lov! Shit va den här delen av terminen har gått fort! 

Idag i skolan så hade jag ungefär tre lektioner. Jag, Mimmi och Linnéa hade möte om klassresa, eftersom vi är ansvariga. Vi har kommit fram till några roliga förslag, men då måste vi verkligen få ihop mycket pengar, och det är väldigt tight om tid. Så antingen åker vi till ett roligt ställe och jobbar mer innan, eller så åker vi till ett halv roligt/tråkigt stället och jobba mindre innan. De är lite beroende på hur engagerad vår klass är och sånt! Men vi hoppas att vi får ihop de, och att de blir en kul klassresa! :)

Åkte till träningen nästan direkt efter träningen. Emma missade bussen till gullmars, så jag och Tilde fick stå och vänta på gullmars nån halvtimma typ. Vi gick in på Espresso House, men såklart så fungerade inte deras kortläsare, så vi gick till bankomaten och skulle ta ut pengar, då är det såklart jordens längsta kö!! Tillslut fick vi vårt goda efterlängtade kaffe.

Mötte upp Fanny och Alexandra i bytet av tunnelbana på T-centralen. Åkte världens äldta tunnelbana till Husby. Ni vet en såndär tub med strippstång mellen dörrarna istället för handtag i taket. Där hade vi lite kul i 25 min, medans resten av folket på tuben måste tyckt att vi var helt rubbade.

Träningen gick jättebra. Det var bara kortprogrammsträning idag, tyckte det var skitbra att så många kom, även fast det var en fredagskvälls träning på andra sidan stan. Vi körde No-hold steget, det blev skitbra! Ändrade lite taketer och sånt. Om två veckor är det uppvisning, även fast inte hela programmet är klart. 
Ramlade i No-hold steget och fick en sträckning i axeln/nacken. Ajajaj, hoppas den har lagt sig lite tills imorrn! :)

Blev ett långt inlägg men jag har så mycket att berätta! Är inte på världens bästa humör, även fast vi precis har fått lov. Blandade känslor i hela kroppen och jag vet inte vad jag ska göra. Nu ska jag kolla klart på filmen tillsammans med min familj så hörs vi imorrn! :)

Alice


h.ö.s.t.l.o.v

Som rubiken lyder så har vi höst lov nu! helt underbart en hel vecka av ingen skola alls. ska njuta en massor. Hanna åker till cypern typ inatt jag är ju inte bara lite avundsjuk :P Men hoppas jag kan få ett roligt och någorlunda varmt höst lov i sverige också. Ska snart äta lite och sen byta om, har träing klockan 7 till typ 10 på en freda.. dåligt lagd men vad gör man inte för att få såå mkt tider som möjligt innan svenska cupen ! :)

// ronja


Säger bara godnatt

Nu är jag så värd lite sömn. Min kropp strejkar när jag fortsätter hålla ögonen öppna. Helt otroligt hur trött jag är! Mitt huvud trycker, jag blinkar flera gånger i sekunden, tanken hoppar så kan inte fokusera på något och menen värker av trötthetsvärk. Den här veckan har jag sovit mellan 4-7 timmar per natt. Så nu säger jag bara godnatt! ♥



20:45

Har precis tagit ett varmt långt bad. Badade nästan i 2 timmar så nu ser jag ut som ett russin. Det är helt sjukt skönt att inte behöva plugga till någonting imorgon utan bara ta det lugnt en hel dag. Vår skola måste ligga i topp tre på mycket läxor. Snart kommer Jimmy hit då blir det mys! 


du gör mina dagar älskling!


Jag börjar närma mig!

Jag är obegripligt stolt över mig själv!! På tre dagar har jag hunnit med att plugga inför ett stort No prov (hade missat några NO läxor så var riktigt mycket), skriva ner hemkunskaps läxan, skriva och redovisa om en konstnär, övat in "What are worlds" på gitarr och fick MVG på den, sett en film på en timme och skrivit redovisning/tankar om den, målat på bild-målningen (jag och Alice satt kvar till... tror klockan var nästan 5!!) och idag har jag skrivit klar idrottsuppgiften, skriva en träningsdagbok. Allt detta på 3 dagar tycker jag är fantastiskt jobbat!! Särskillt eftersom att det är jag. Nu har jag bara att måla klart bilden och skriva en engelska text kvar. Kommer nog bara skriva klart eng texten. Sen är jag redo för höstlov, redo för CYPERN!!! :D



KLAR MED ALLT

Det var en galet seg dag idag. Alla märkte nog på mig i slutet att jag var lite trött haha. Vi hade 6 lektioner, 2 redovisningar, uppspelning på musiken.. MVG lite stolt sådär :) fick tillbaks No provet och lite sånt där. Sen i slutet en super tråkig sv lektion.

Nu är allting klart som vi behövde göra inan höstlovet. Så himla skönt. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och inte göra nånting. Lyssna på musik och somna ett tag. Ikväll kommer älskling hit. Har inte kunant träffas på hela veckan eftersom det varit så mkt plugg så det ska blii myyys. 



Allt skulle va så mycket lättare då

Idag önskade jag av hela mitt hjärta att hela Sverge var djupt troende. Så att jag på varje fråga på NO provet bara kunnat skriva:
"Det är så för att Gud vill att det ska vara så."
Fatta vad mycket lättare allt skulle vara att förklara då! Men det e klart. Glädjen av att äntligen bli klar med ett stort NO prov blir ju inte lika stor.

Godnatt på er!



Snabbis

Pluggat skitmycke hela veckan och hinner verkligen inte blogga, men gör ett jätte kort snabbt inlägg nu.

Hade no-prov idag, tror det gick helt okej faktist. Slutade tolv igeneligen, men satt kvar och försökte göra klart min bilduppgift, men blev alrig klar. Så gick hem istället vid två. Nu försöker jag göra min idrottsläxa, men det går inte så bra. Snart kommer min granne hem, så då ska jag över till honnom, får väl göra idrottsläxan ikväll eller nått.

Alice


Sämst updatering!

hej! förlåt för världens sämsta updatering, men både jag hanna och alice har hur mycket som helst att göra i skolan nu innan höst lovet. imorgon är det värsta veta NO provet och id inlämning och jag har inte skrivit någon sv text som skulle va inne för ett tag sen. På tosdag ska vi skrivit om en konstnär och göra någon so uppift å blablabla i dag hade jag so prov. Aa ni kanske förstår. Därför tar jag en bloggpaus och bloggar  när allt detta är klart! hejdå! <3


Ikväll ska jag sova iallafall

Igår satt jag uppe till kl 2. Och jag hade svårt att sova så jag somnade vid halv 4... Därför tänker jag prioritera sömnen intatt!! Jag ska alldeles straxens gå och lägga mig. Imorron har vi en lång sovmorgon till 9:50. antingen ska jag utnttja den till sömn eller till någon uppgift. Får se ur de blir. Jag har iaf svarat på 14 frågor inför NO-provet. Bara 23 kvar... Men det löser sig imorron. Godnatt och sov så gott nu! ♥



Bild från två veckor sen med mitt lag på Visby!



Vissa tänker andra tankar än vad Vi gör

Gick supertidigt till skolan idag med Hanna och Fredrik för att göra klart, men såklart så hann jag inte klar, är långt ifrån klar.

Resten av dagen i skolan har bara varit skit. Vi har en lärarstudent hos oss på svenska lektionerna, och man lär sig verkligen ingenting, usch va ja hatar henne. Det gör att dagen blir ännu mer hemsk. 

Har hur mycket som helst att plugga. Precis som Hanna, eller några punkter mindre, men ändå! Jag komer gå i bitar snart, usch!


Såhär känner jag just nu, tummen ner på livet.


Jag har inte tid att blogga...!

Har panik. Innan höstlovet måste jag hinna med:

  • Rita klart en målning på bilden
  • Skriva om en kostnär
  • Göra och hinna plugga till en NO-prov
  • Något svenska prov tydligen... (som jag inte änns vet vad det är prov på)
  • Skriva en träningsdagbok (idrottsläxa)
  • Göra omläxförhör på hk
  • Göra nya hk läxan
  • Skriva en engelska text
  • Skriva en spanska text
  • Packa inför Cypern som jag åker till på lördag morgon!!!

Jag kommer dööö!! Så vad gör jag här!?! Har absolut inte tid med att blogga...! Hejdå och godnatt till er som ska sova. Själv ska jag nog sitta uppe ett tag till...



Paranormal activity 3

Nu ska jag åka och träna :) är super taggad det var så länge sen nu! Sen efter träningen måste jag snabbt hem för sen klockan nio ska jag på bio med Jimmy och hans kompisar. Och den här filmen ska vi se jag kommer seriöst att dö...


13.37

Rensar mail, skriver träningsdagbok och kollar på säsongens första världscup i Sölden, och en  svensk är vidare till andra åket. Ska vänta tills pappa är klar med krattningen på framsidan, sen ska vi åka ut till båten och täcka den.

Alice


Nu blir jag säkert kär i dej, pinsamt jävla kär i dej



Godmorgon!

Våra gäster gick vid halv tre ungefär, så jag och Axel såg klart filmen vi såg på. Jag fick bestämma film så det blev Friends with benefits, skitbra film. Den måste ni se, det är en sån film man kan se hur många gånger som helst.
Gick och la mig tre - halv fyra, så är rätt så trött.

Idag så har jag inte så jättemycket inplanerat faktist, ska ut till båtklubben med pappa och täcka över båten. Sen blire lite plugg och så vid 6 ska jag bege mig ner till församlingshemmet. Håller i fikat för Clara gruppen. Ska inte stå med någon jag känner, buuhuu! 


Alice


Söndag morgon

Godmorgon allihopa. Jag vaknare för inte så längesen och nu ligger jag i badkaret och tar ett långt morgonbad medans Jimmy fortfarande ligger och sover. När pappa kommer hem måste han hjälpa mig med idrotts inlämmningen som ska in på onsdag som jag inte ens har börjat med... Aja har träning idag också!! Första gången på väldigt länge för min tränare har varit i spanien! Det ska bli kul :) Nu ska jag bada vidare hejdå :)


Lördagar bara försvinner...

Lördagar går alltid så fort tycker jag. Jag hade klätterträning som vanligt från 10-12 idag. Och efter det skulle vi åka förbi musik-butiken och köpa två nya strängar till vår över 40 år gamla gitarr. Men dom sa att det skulle kosta mer att fixa iordning den än att köpa en ny så det blev en helt ny gitarr istället!! Yippie! Nu kan jag äntligen börja öva på "What are words". Övade i bilen hem och har övat endel hemma också. Och det börjar låta bättre och bättre!! Träning ger färdighet. Vi var inte hemma förns vid halv 2. Då åt jag och tog ett skönt bad. Och efter det var väl klocklan nästan 5!! :O galet vad fort det går. Vi hade gäste ikväll och nu efter en lång middag har jag suttit och redigarat och sorterat lite bilder. Och myst med min lilla kisse. Imorron har jag träning mitt på dagen så hinner nog knappt göra något mer då. Plugga lite skulle jag nog behöva...



Middag

Sitter å kollar på när min brorsa, Oskar och Edwin spelar nått spel på ps3. Dom är här på middag med sina föräldrar. Idag har jag varit och tränat i Husby som vanligt på lördagar. Väldigt skön träning idag, bara ena tränaren var där så de var bara långprogramms träning idag, vi lärde oss nya cirkelsteget och övade på hela programmet. Nu ska jag va lite social mot våra gäster, även fast dom spelar. Just nu, lite bildbrist på mobilen



Alice


live love laugh

Har precis ätit lite middag. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig i ordning. Om ett Tag kommer älsklingen hit. Han ska sova här med. Lyckligtjej.com. Finns inget bättre. Vi skulle egentligen på nattbio med hans kompisar men det blev aldrig av, det får bli en annan dag. Nu måste jag skynda mig, hejdå! :)


Sämst på rubriker!

Nu har jag pluggat massa idag. Men allt går in på ena sidan oc ut på andra! det suger... Kommer nog få göra om prov iaf å no.n kan verkligen ingenting! Men en sak är bra! nu kan jag hela what are words på gitarr. okej det låter inte fint överhuvudtagt men jag gör rätt och det är ju några dagar kvar tills vi ska spela upp :) 

haha glad tjej! lite drivbild...


Lördag & massa plugg!

Godmorogn på er! Har precis typ pratat med min gammelfarmor i telefon i ca. en timme. Det är helt sjukt hur länge hon pratar. Det är lika fint väder idag som igår men tyvärr måste jag plugga en massa idag. Har No och So prov nästa vecka. Och en jobbig idrotts inlämning. Så nu ska jag börja plugga hejdå!


Nattcafé

Igår hade jag och Hanna nattcafé nere i församlingshemmet vid kyrkan. Egentligen skulle vi varit där från halv åtta till halv ett. Men det kom inga nattvandrare till klockan tio så då fick vi gå hem. Det var faktist inte så supertråkigt där, vi plockade fram fika, fikade lite, plockade undan och sen fick vi göra vad vi ville. Väldigt chill fakitst.

Ska äta frukost snart, tror bussen till träningen går om typ två timmar ;)



Lite smått flummiga bruuuudar

Alice


Slottsparken 21 okt

Bästavän!

Landet




Friday i'm in love

Heej på er! hoppas alla har en mysig fredags kväll. Själv sitter jag här helt ensam. Men har varit en mysig kväll ändå. Har fått lite tid med världens bästa pappa som har det lite jobbigt just nu. Vi har spelat gitarr och kollat på idol. Mys med pappa måste man också ha ibland. Om ett tag kanske jimmy kommer hit. Men bara kanske vi får se. 


Super när bild!


Slottsparken

kom hem från slottsparken för ett tag sen som Alice sa. Det var super mysigt bara vääldigt kallt och fötterna dog efter att gått i högklakade skor. Men kul att få fota lite med bästis. Fler bilder kommer upp senare :) 




Hemma en snabbis

Kom hem för en stund sen. Jag och Ronja har varit iväg och fotat lite i slottsparken. Det blev jättefina.
Ska möta upp ronja snart igen, så ska hon lämna ett usb minne till mej med alla bilder! :)

Ska iväg om lite mindre än två timmar. Har nattcafé i kyrkan idag tillsammans med Hanna. Tar med mig datan så att jag kan redigera lite bilder samtidigt. Tror jag svänger förbi vivo påvägen dit och handlar lite godis  ;)


Lite hemligt, senare under kvällen kommer resten av bilderna! :)

Alice


Mot slottsparken

Ska bara sminka mig lite, sedan drar jag och Ronja ner till slottsparken för lite årlig höstfotografering. Jättefint väder ute och lite lagom varmt. Blir nog jeansjacka, halsduk och vantar. 

Bild från förra fotograferingen i slottsparken, då var även Hanna med! :)


strandskolans nior på dramaten del 3



Fulaste flickan i världen

Hej! Imorse vaknade jag upp och kände mig som fulaste flickan i världen. Hatar sånna dagar då vad man än gör så funkar det inte... Men det är väll för att jag och Alice ska ta höst bilder idag och då blir det alltid att man känner sig lite extra ful. Ska snart gå till skolan och som Alice skrev är det en rätt chill dag idag :) 

För ett år sedan, alice och jag!


Freeeeedag!

Gick upp tio i åtta i ren panik att jag hade försovit mej. Så springer jag ner och börjar göra i ordning frukost och inser att jag är en timma för tidig. Så nu sittter jag i soffan och äter lite. Börjar halv tio så det är ett bra tag kvar.

Idag är det inte heller vanligt schema, vi har en såkallad IUP dag. Lite vanliga lektioner, sen ska vi fylla i något på Unikum, nån bedömmning eller nått. Vi har ett arbetspass också, då får man jobba med vad man vill, jag ska jobba med min bild så att jag äntligen blir klar med den!

Efter skolan ska jag och Ronja ner till slottsparken och fota lite fina höstbilder! :)




Virrig tjej!

Idag var det träning som vanligt. Tränade på hovet idag så det var inte så långt att åka. Problemet var bara att hitta ingången. Tillslut gick vi in i globen och frågade efter spelaringången till Hovet, så sen hittade vi. Kändes nästan som att träna i en vanlig ishall förutom att man blev lite förvirrad när det såg likadant ut överallt.

Vår korergraf var där idag. Jättetrevlig tjej som verkligen bjuder på sig själv. Vi började med programmet för Isfestivalen i vinter. Det här kommer bli riktigt kul tror jag!

Börjar halv tio imorrn, så ska sova nu, Godnatt!

Alice


Trötter

Just nu känner jag mig ganska trött. Och jag har planer på att gå och lägga mig i tid idag. Har haft en bra träning. Och nu har jag precis tagit en långdusch, och imorron börjar vi 9:30! Känns bra. Ha det gött nu!!


Godnatt ♥



What are words

kom hem från skolan för ett tag sen. Det är torsdag och alla brukar vara jätte sega men ändå så var det rätt roligt i skolan. Fick reda på mina svenska texter, blev ganska så nöjd, sen i musiken klarade jag g och vg låtarna och nu ska jag försöka på MVG låten - what are words. Min pappa ska åka och köpa nya strängar till gitarren så jag kan öva här hemma. Blev också klar med bilden på bild lektionen! 


what are words - låten vi ska kunna!


Casual thursday

Idag i skolan hade vi vanligt shema i skolan, imorgon är det annorlunda igen..
Har hunnit ganska långt med min bild som jag målar på bilden. Tror faktist att den kan bli ganska bra tillslut.

Nu ska jag äta middag, sen tar jag bussen iväg till ishallen och tränar. Idag blir det träning på Hovet! :)


Alice


Torsdag

godmorgon. Jag vaknade precis. Börjar 08.55 så nu har jag lite små brottom! Men jag orkar inte gå upp ur sängen. Är hur seg som helst idag... men det är bara två dagar sen helg! Nu måste jag göra mig i ordning får blogga senare hejjdå!


Sov så Gott

Efter en jätte lång dag ska jag äntligen krypa ner i sängen. Imorgon är det ny dag med vanligt schema! usch å blää. Vill inte. Ska i alla fall försöka sova nu så att jag inte är en zoombie imorgon bitti 
Godnatt!

jag hatar att sova utan min älskling jimmy! men nu ska jag sova ändå.


23:16

Godkväll (skrev jag verkligen de?)
Precis som de andra två har sagt så har vi haft Öppet Hus i skolan idag. Först hade vi några vanliga tråkiga lektioner.

Efter skolan så hade vi lite tid över, så då gick jag, Mimmi och Julia hem till mig och kollade på de senaste desperate housewifes avsnitten. Eller egentligen så kollade vi nog inte så mycket, vi satt nog å prata skit mestadels av tiden.

På öppna huset satt jag i kassan tillsammans med bla. Ronja och några fler.
När resten av klassen städade så tyckte vi att vi hade gjort tillräckligt för dagen, så jag, Julia, Mimmi, Linus, Fredrik, Oskar och Tomas gick till pizzerian och åt middag där. Efter en lång dag så var vi riktigt hungriga. Men pizzerian var helt proppfull med folk och alla väntade på sin mat, så det tog 40 minuter tills vi fick vår mat, helt sjukt!

Lite senare på kvällen så följde jag med pappa till farmor. Hennes dator hade tydligen gått sönder, så hon behövde hjälp. Men datorn hade inte gått sönder utan det var bara skravsladden som var trasig, som tur va!

Nu är jag riktigt trött och ska sova så godnatt! :)


Insamling till Indien

Som Ronja redan sagt var det öppet hus på skolan idag. Vi brukar ha flera projetdagar innan själva öppet hus. Men i år tyckte lärarna att vi redan missat så mycket lektioner pga att vi hade utbytesstudenterna här. Så därför lagade vi bara mat som vi sålde. Och alla pengar vi får in går till flera skolor i Indien, Dharampur, som vi är "stöd skola" till. Att ha obligatorisk närvaro på öppet hus när man inte har något att visa upp är bara tidsfördriv. Men ganska trevlig tidsfördriv ändå. Jag satt uppe på avdelningen och försökte lära mig "What are words" på skolans gitarr. Tycker det gick ganska bra faktiskt. Det gick framåt iaf. Så satt jag och pratade med folk som kom och gick. Ganska slappt. Det ända jag behövde göra var att städa i matsalen efter försäljningen. Nu på kvällen har jag myst med mina två små söta långbenta och långörade vänner. Dom e ju riktigt mysiga ändå!


Inte så fin bild men är iaf min lilla Issy och jag! ♥


strandskolans nior på dramaten del 2



öppet hus

Hej! öppet hus idag då. Vår skola är en tema skola så efter varje tama har vi ett öppethus och varje öppet hus på höstterminen så samlar vi in pengar till vår ''kompisskola'' eller vad man ska säga i darampuh. Så under den här veckan har vi lagat mamma mat, tysk, spansk och fransk mat som vi sålde ikväll.  Dagen har varit ganska jobbig har både dukat, sålt och diskat lite och sen tillslut frågade jag andreas om jag inte kunde få gå hem så då fick jag det så då gick jag till jimmy ett tag sen åkte han och gymmade!

Alice säljer mat!

min teckning på bilden, hahah har aldrig sätt en fulare gubbe, skulle rita av en av picassos målningar, om jag får säga det själv så blev min bättre en orginalet.... elllllerr?


strandskolans nior på dramaten



Godmorgon!

Gör ett litet inlägg såhär nu på morgonen, vi börjar 9.50 alltså om 45 min, så det är lugnt. Har faktist redan hunnit duscha och ätit frukost.

Igår på testet gick det inte alls bra, var supernervös. Brukar inte vara sådär nervös inför tester, dessutom var det dom snällaste dommarna i Stockholm. Satte ner foten för många gånger i dubbeltreorna, men annars var ytterskärs-mowhakerna bra. Fast Basic 2 är 80 % uppbyggt av dubbeltreor. Men det var bara för att jag var så nervös så att jag failade rätt så rejält på dom...
Övade lite på dom på träningen timmen efter, då blev dom bra, det är bara nervositeten som tar över. DAAAAMP!
Igår var inte en så bra dag som jag skrev förut, men alla har väl sina bra och dåliga dagar antar jag.

Idag har vi Öppet Hus i skolan, så vi kommer hem nån  gång runt 7-8 ikväll, så ingen av oss kommer kunna blogga idag!


Lite duktig ändå

Nu har jag pluggat spanska ett tag så kan käna mig lite nöjd. Men är fortfarande inte klar. Tror vi börjar 9:50 imorron så kanske, om jag orkar, kan läsa igenom lite innan jag går till skolan. Får se. Nu tror jag det är dags att gå och lägga sig igen. Godnatt!!



En knasig dag

Vart en lite knasig dag för mig idag. Hade inte koll på att vi började tidigare idag mot vad vi brukar. Vem hade sagt de lixom!? Så jag kom till skolan en timme sent. Men men. Till skillnad från Ronja och Alice tycker jag att det var en bra dag i skolan idag. En rolig dag!! Missade första lektionen, sen hade vi matte, en ineftektiv mattelektion med fokus på allt annat än just matte. Sen var det ända som var kvar av dagen två bildkeltioner. Och jag som älskar bild. Pluss att man under en bildlektion kan prata hur mycket man vill! Eftersom de regnar kände jag bara för att ta de lugnt när jag kom hem. Jag såg en film och började måla naglarna. Och medans det torkade visste jag inte vad jag skulle hitta på, jag var trött och frusen så det slutade med att jag somnade under mitt varma mysiga duntäcke. Då var klockan runt 6 tror jag. Jag vaknade av att mamma satte sig på sängkanten och att min katt började kliva runt på min rygg. Men innan mamma hunnit lämna rummet somnade jag om och vaknar kl 9 på kvällen, lite små förvirrad och tror att jag försovit mig. Huset är tomt och mamma har åkt iväg för att hämta Jens (min brorsa) och pappa. Jag fixar en sen middag åt mig själv och sen kommer hela familjen hem och gör mig sällskap. Vi sitter samlade vid TV:n och runt brasan och det känns bara som en slapp skön tisdag!! Jag provade också att göra hemgjord apelsinjuise ur Jens födelsedagspresent, en juicepressare. Det vart jättegott och var jätte enkelt! Så, eftersom jag bara haft det slappt och skönt idag tänkte jag att jag kanske skulle jobba lite nu. Imorron ska jag göra klart spanska provet och skulle vara skönt om jag klarade av de.



regn, regn, regn !

Hej. Sitter nu inne på mitt rum och gör inte så mycket. Lyssnar lite på musik och lyssnar på regnet. Jag tycker regnet kan vara lite mysigt.. så länge man är inne. Om ett tag kommer Älskling hit också. Då blir det ännu mysigare! <3


Skolfoto

Fick hem skolfotona igår, men inte skolkatalogen, såhär såg vår grupp ut 9:3


Hanna längst upp till höger och jag längst ner till höger!

Alice


Tisdag

Supertråkig dag i skolan idag, och dessutom jättetråkigt väder. Spöregnade verkligen när jag gick  hem från skolan, och dessvärre hade jag inget paraply. Blev verkligen genomblöt. 

Nu har det nog slutat regna lite tror jag, men jag får ändå skjuts till träningen idag. Skönt, så slipper man bli blöt nåär man ska in i en kall ishall.



Jag ska testa Basic 2 idag. Förra veckan blev jag dönervös när jag fick höra att jag skulle testa, men nu har nog nervositeten lagt sig helt faktist. Men den kommer nog tillbaka precis innan jag kliver på isen. Usch, känns verkligen inte som om jag kommer klara det. Det var jättelängesen jag testade senast, kanske typ 2 eller 3 år sedan. Usch, det kommer nog inte gå så bra känner jag. Har haft en dålig dag, men kan ju hoppas att den vänder!


Utanför mitt fönster just nu... Ibland suger det att bo på landet.

Alice


tråkig dag i skolan

hej! kom nyss hem från världens tråk dag i skolan.. bara massa vanliga trista lektioner medans alla andra har kul med projekt. Imorrn är det öppet hus i skolan så måste vara där till klockan 8 på kvällen. kul . Nu ska jag äta lite sen göra svenskan.




Godmorgon!

Övervägde mellan gå upp eller komma sent. Fick bli gå upp ändå, har ingen aning för shemat idag eller när vi slutar. Vet bara att vi börjar halv nio. 

Först precis när jag kliver upp ur sängen så hittar jag inga mysiga kläder att ha på mig under frukosten, sen spiller jag ut halva min kopp varm choklad på köksgolvet. Känns som om den här morgonen inte har börjat så bra....

Alice


17 oktober

Fy skäms på mig som knappt bloggat alls!!

Men idag är det den 17 oktober. Min brorsas födelsedag! Egentligen så firade vi honom igårkväll. Vi åt jättegod pasta (Vapiano recept) och hemgjord glass till efterätt. Och idag väcktes jag för att gå upp kl 6 och sjunga fast jag egentligen börjar 9:30. Så gick och la mig och soma om efteråt. I fredags var jag och Elise på Chokladfestivalen vid Nordiska museet. Kanske om jag lyckas öppna bilderna som Elise mailat till mig kan jag lägga upp något. För vi fottade jättemycket. Eller mest Elise eftersom de va hennes kamera. Vi gjore också lite fina marsipan figurer på barnavdelningen ;)


När Jens kom in på sitt rum väntade en liten pralin på honom med ett ljus i



Vad vore jag utan dina andetag

Har precis fått lite massage av min kära lillasyster. Hur mysigt som helst när hon tycker att storasyster är bäst och är värd en lång massage. Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och bara mysa lite grann imorgon börjar jag tidigt. Halv 9.
älskar denna låten, påminner mig om konfirmationen. och Älskar Amanda Persson också. Godnatt / Ronja





Lycka!

Rätt så rejält utbrott av glädje när man först hittar sitt testkort som jag har letat efter huuuur länge som hälst, och sen så ser man dessutom att man har fått hem ett nytt licenskort från Folksam, wooohooooo! Glad tjej här bakom datorskärmen!!


Alice


M y s e r

Sitter framför brasan och myser lite. Försöker skriva lite på svenskan, men det går verkligen inte så bra.

Följde med pappa till XXL i bromma, vi hämtade upp mamma i stan. De skulle köpa en väska åt Axel som han kan ha när han åker till Österrike nu i vinter. Han får verkligen inte låna min!!




Kul på bussen


vi bjuder,,, älskar att vi alltid kan va så seriösa!


Måndag

Heej! har precis varit ute och sprungit idag igen. Det är super skönt att springa när man känner att det går bra och inte är tungt och jobbigt. Tidigare var ju jag och alice och solade. Hur skönt som helst nu när det är så kallt ute. Nu ska jag stoppa i mig något att äta sen duscha!
tränings taggad tjej.. mitt hår ser blondt ut på alla bilder :D


s.o.l

Kom precis hem, har varit iväg med ronja å solat. det var superskönt, solade i 20 min, fast det gav typ inget resultat.
Nu ska jag iväg med pappa till XXL i bromma. Har ingen aning om vad vi ska göra där, menmen.

Dagens:
Skor- Ten Points
Jeans - Zoul
Tröja- VILA
Jacka - Gina Tricot
Väska - ?

Alice


Såhär bra går det när vi lagar pannkakor!



pannkakor!

Hej! kom hem från skolan precis och nu har jag precis gått till Alice och nu ska vi precis göra pannkakor. Mycket precis där. Sen ska vi åka och sola som alice sa förut, underbart! 

kärlek från oss <3


(Cheap) Monday

Har varit hemma en stund, slutade kvart i två idag. Började dagen med gymnasie-information om Tyresö Gymnasium, efter det så hade vi två vanliga lektioner och sedan lunch, sen en lektion och efter det var skoldagen slut. Vi har lite konstiga dagar nu eftersom resten av skolan har projektvecka, så vi har inte tillgång till alla våra lärare.

Snart slutar Ronja och då kommer hon hit, ska äta lite då tror jag. Orkar inte gå ner nu. Vi ska åka och sola. Ska bli hur skönt som helst, har inte solat på huuuuur länge som  helst! 


Today


Godmorgon!

Ligger i sängen med datorn, hade ju planerat igår att gå upp sju och fortsätta skriva på svenska. Men tror ni att jag orkade det? Nej, var så himla trött.

Nu blir det en snabb frukost och sedan iväg till skolan. Mittimellan dedär så har jag ett problem, jag vet inte nör vi börjar...!

Alice


Make up your mind before you shut the door

Sitter och pluggar svenska, försöker få ihop en svenska uppsats, men det går inte speciellt bra. Gör halva nu och andra halvan imorrn på morgonen tror jag, orkar verkligen inte skriva alltihop nu. Så går upp relativt tidigt imorrn  och kanske tillochmed hinner blogga! Woho!

Lite tidigare ikväll så var jag och Ronja ute och sprang, riktigt duktigt tycker jag. Hade min lilla vovve med oss, så fick göra lite pauser ibland, men det var bara skönt. Ska förska komma ut och springa lite oftare, det är ju faktist ganska skönt när man väl är ute, men bara tanken på att ut och springa är ju NEJ.

Ska skriva klart nu, sen godnatt!


The Saturdays - My Heart Takes Over

Alice


Duktiga tjejer och elvis!

Kom hem  från min och alice lilal springrunda för ett tag sen. Elvis sprang med oss. Alice hund. Vi var faktiskt rätt duktiga med tanke på att båda två har varit sjuka eller är fortfarande lite halvt sjuka. Har precis kört lite styrka också och nu väntar en varm skön lång dusch! skola imorrn... 










Tränings panik!

Jag har världens träningspanik. har inte tränat på för länge + att jag har varit sjuk så har typ bara legat still och ätit massa glass. Så nu fick jag ett ryck så har dragit med mig alice så nu ska vi ut och springa en liten runda. Duktiga tjejer! Nu ska jag byta om och sen börja röra mig mot alice!
/ ronja


Haha söt tjej!



HUR SVENSK ÄR DU?


[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[x] Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla.
[
] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silver eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[
x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 3 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Någon av dina föräldrar röker
[x] Du har husdjur
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter inte McDonalds / pizza / tacos.
[x] Du följer Allsång på skansen

Lite sådär småsvenne va, 21 av 29, hhahahah!
Jag heter Alice Gustafsson, bor i en röd villa i ett villaområde i en förort till Stockholm, vi har en segelbåt, två sommarställen i Dalarna, vi har två bilar, varav en är en silvrig volvo. Jag har en hund, har ridit på ridskola, brosan har spelat både fotboll och hockey. Jag brukar åka skidor och jag har varit på mallorca 2 gånger, min mamma är 47 år och heter Anna i mellanamn, pappa är också 47 och heter Gunnar i mellannamn.

Kan man bli mer svennefamilj än vi?

Alice


Söndag

Kom hem från tyresö vallen för ett tag sen, lillebrorsan spelade match mot något lag so hette KB ingen aning om vad det va. De vann iaf med 8-2. Jag och Jimmy följde med så då blev Rasmus jätte glad. Nu ska jag åka och sola en liten stund. Hejdå!


haha söta, jag och jimmy på vallen


15.26

Inte så mycket att berätta faktist, sitter på golvet i mitt rum med datan. Har ingenting roligt att göra, ska både plugga och städa idag, vilket är lite mindre kul.. Ingen förutom jag är hemma, ska nog springa ner till köket å hämta lite choklad. Får passa på medands jag är ensam hemma.

Jag och pappa var ute på båtklubben tidagare idag och hämtade hem massa saker, typ dynor och sånt. Ska dit nästa helg igen ;)



@ TBS


God Morgon!

Vaknade precis, så ligger i sängen med datorn och har det lite mysigt. Orkade inte blogga igår, jag hann börja på ett inlägg med sen somnade jag med datorn på magen i sängen.

Igår var vi hos mormor på eftermiddagen, och sen på kvällen gick jag till Hanna och såg på film med Ronja, Andreas, Jacob, Fredrik och Hanna såklart. Först såg vi the grudge, skitläskig när vi såg den, men inte nu efteråt. Sen såg vi Kenny Begins (Kenny Starfighter), jag han bara se lite i början  innan jag var tvungen att gå, fast den har jag redan sett innan. Vilket jag tror att resten av svenska folket också har gjort.

Nu ska jag klä på mig och äta lite frukort, sen åker jag och pappa ut till båtklubben och fixar lite med båten! Ha de bra!


!

Hahahaha ville bara visa ett filmklipp på våran kära klass kompis andreas som vi har suttit och kollat om och om och om igen på ikväll. Han var med live på svt i går på världens barn galan. 

haha kolla 1.20 killen längst till höger! det var ju inte dirket meningen att han skulle ramla om man säger så :P 



lördag

Heej! det är lördag idag och jag är frisk och jätte glad vet inte varför men det bara är så! om ett tag ska jag iväg till jimmy och va med honom hela dagen som jag läängtat hela veckan! sen ikv ska jag träffa några kompisar och se på skräckfilm... mys sen ska jimmy sova här.... myyyys hihii
nu måste jag fixa mig ha en bra lördag! :)


För exakt ett år sedan

Alice här! Är fortfarande lite sjuk, så jag tänker inte gå på träningen idag heller. Känns lite onödigt att va i en isskall ishall och bara lite ännu sjukare, då stannar jag hellre hemma. Tror jag ska fortsätta sticka lite idag, har ju kommit riktigt långt. Eller så kanske jag bakar nått, får se vad jag hittar på. Ha det bra så länge! :)


Den här bilden tog jag och Ronja för exakt ett år sen, puss på dej! ♥


En fredagskväll med Ronja!

Efter middagen var jag och Ronja ute och gick med hundarna en stund, eller stund å stund, vi var ute i lite över en och en halv timme. Så blir det ofta när vi är ute med hundarna, haha!

Efter promenaden gick vi hem till mej och såg film, Mamma Mia blev det! Lite tantfilm sådär, men den är bra och rolig iaf! Båda två är sjuka just nu, så det gjorde inte så mycket om vi smittar ner varandra!






Lite småseriösa bilder sådär, älskar dig mongolidbarn! ♥

Alice


Muffinsbak!

Idag har jag och min bror Axel bakat muffins hela dagen! Eller ja nästan iaf, det tog lite mer än två timmar. I vanliga fall brukar det ta runt 20 min, men idag så skulle vi ha choklad och dumle innuti, vilket tog lite längre tid. Dom vart verkligen supergoda, veldigt mättande faktist.
Måste tillägga att jag och min brorsa är i världsklass när det gäller bakning faktist, det kan man inte tro, men så äre!

Alice

Alice
Dögoda!

Alice


Resultat

MITT HÅR :O jag frågade felicia vad hon tyckte, och hon tyckte absolut inte att jag skulle bli brunettt för hon älskar mitt blonda hår. Men hon sa att hon tyckte vi kunde mörka upp det lite till hösten typ ¨höst blondt¨och så här blev det.... hjälp saknar redan det blonda....  aja man vänjer väll sig. 



Fredag!

Godmorgon! Idag är det fredag och jag är fortfarande sjuk. Idag hade vi inga lektioner i skolan, bara skoljoggen, men eftersom jag är sjuk så har jag pratat med andreas så jag kan göra den vid ett annat tillfälle. Snart kommer mamma hem och fixar mat till mig och Ida, min lilla syster är också sjuk. Sen klockan halv tre om jag piggnar till mig så ska jag till frisören. vet inte hur jag ska göra med mitt hår blondin, brunett, brunett, blondin??? gaah det är super svårt, skulle vilja mörka upp det lite nu till hösten men ändå inte bli hel brunett.. Får väll prata lite med min frisör Felicia :)
hennes hårfärg tkr jag är jätte fin fast fet inte om jag vågar gå från blond till ljusbrunt haha vi får se ;)


Thank God you blew it

Har varit uppe i nästan två timmar och inte gjort någonting förutom att ätit frukost. Ska göra iordning mej snart, tar cyklen ner till Alby för att se klassen springa skoljoggen, själv så är jag sjuk  så jag ska inte springa. Lite kort inlägg sådär, nu har jag tjugofem minuter på mig tills jag rullar iväg till Hanna.


Pinsamt dåliga

Försökt göra svenska läxan, men det har inte gått så bra. Gör den nån gång i helgen istället.

Var ute på båtklubben tillsammans med Axel och pappa. Vi tog bort vajrar, spridare och tejpade fast tampar. Tog cirkus en kvart. Det var verkligen sjukt kallt därute, blåste och så. Men annars var det supermysigt där som det alltid är ute på TBS! :)



Framför brasan

Nu är jag nyss hemkommen från träningen och känner mig helt slut i hela kroppen. Känns att det var länge sen vi hade styrka... Nu sitter jag med iPaden i knät framför en varm brinnande brasa. Mysigt! Och nu blir det lite familje filmkväll eftersom jag missade en film vi skulle se med skolan. Nice torsdags kväll!!


some people dream of having your life.

kände för att skriva lite bara 



Nånting litet men ändå så stort att tänka på. Varför hatar vi egentligen våra liv ibland. När det finns folk som verkligen drömmer om att få ha våra liv. Jag tänkte efter varför jag skulle ''hatat'' mitt liv just nu. 1. jag är genom förkyld. 2. har alldeles för mycket läxor. 3. har inte träffat jimmy på alldeles för länge. 4. Mitt hår är jätte fult just nu... 

Liksom sånna små saker. 1. Jag kommer bli frisk. 2. var glad att jag ens har tillgång till skolan. 3. jag ska vara glad att jag ens har pojkvänn. 4. ska ju faktiskt till frisören imorgon..

se. Det är inga stora problem alls, allt löser sig ju. Upskatta allt de du har i ditt liv. Något som jag behöver göra lite oftare. tänk tillbaks på det bra istället för det dåliga!
PUSSAR



mammor är bra.

Vad skulle vi göra utan våra dessa underbara mammor. Även om dom är världens jobbigaste ibland skulle vi inte klara oss utan våra mammor. Iaf inte jag. Nu har mamma precis varit och köpt glass till mig. Hon vet vad som gör än piggare när man känner sig sjuk. Puss Världens bästa mamma!



Jag är Tillbaks!

Heej! Min dator har varit trasig och den nya blogg appen fungerar inte... hmmm jag som blev så glad när den appen kom så går det inte ens att publicera inlägg.. någon med samma problem ?  aja det är därför jag inte kunnat blogga något. Ska försöka komam tillbaks och blogga lite mer nu! har inte så mkt mer att säga. Är sjuk så ska väll lägga mig i sängen igen och bara ta det lugnt.

Kram / Ronja <3


Mästarnas mästare på pannkakor

Njaa, kanske inte, men dom blir fasktist riktigt bra! Har precis gjort pannkakor till mellis. Jag har något slags pannkaks-beroende. 

Hade SO-prov i skolan idag, gick väldigt bra tycker jag! Det var inte så svåra frågor, men  man behövde svara väldigt utförligt och med svåra begrepp, så det tog ett tag att skriva. Jag satt i ungefär lite mer än två timmar och gjorde provet, jag är riktigt nöjd. Så nu hoppas jag att det gick bra också!

Hoppar över träningen idag, känner mej sjuk. Lite förskyld plus att jag hade feber imorrse. Så jag hoppas att jag blir bättre tills helgen!

Snart kommer pappa hem, då ska vi ut till båtklubben och fixa lite med masten tror jag, typ ta bort vajrar, tampar, block osv.

Efter det blir det plugg!



Medans jag väntar

So:n dödar mig! Och det har tydligen blivit kösystem för att diskutera med pappa. Och just nu är det min brorsas tur...


En onsdag

Som Alice redan sagt har vi haft orientering idag. Jag och Elise tog hand om två 2:or, en som ville springa och en som ville gå... Men det gick bra. Dom var jättesnälla och duktiga. Vår egna orientaring gick väl sådär. Eller G banorna gick snabbt och jag orienterade med elise och Ina. På VG banan var det en kontroll vi inte hittade och på MVG banan hittade jag inte heller den sista... Så va lite sur. Men men... Kanske kan göra om någon gång, får se. Jag har tagit ett riktigt långbad nu och ätit middag. Nu måste jag plugga SO eftersom det är prov imorron. Ses! ♥


Orienteringsdag

Då  var min sista orienteringsdag i Strandskolan avklarad. Känner mig riktigt dutkig, med tankte på att jag är sjuk.

Imorrse så cyklade jag och Hanna ner till ALBY för orientering med små tvåer! Så himla söta. Jag och Jacob orienterade med två små tjejer från 2A som jag inte kommer ihåg namnet på. Tjejerna var så himla duktiga, vi gjorde alla fyra kartor när nästan alla andra bara gjorde tre! Dom förstod nog ingenting av vad kartan visade å följde nog bara efter oss. 

Efter orienteringen med tvåorna så cyklade jag och Hanna till flatenbadet för lite orientering där. Det gick ganska bra, förutom att jag, Mimmi och Ronja sprang vilse på VG banan. Men tillslut så kom vi rätt och hittade alla kontroller. Men sen så han vi aldrig göra mvg banan.

Efter värsta orienteringsdagen cyklade jag och Hanna hem igen. Hela två mil har vi cyklat idag, det låter inte så långt, men vägen är väldigt långtråkig. Lite mer än halvvägs hem så började det regna på oss, men det var mest skönt!


Vintern är inte bara kall

Nu är sommaren över och hösten här! Marken har börjat fyllas med löv och fingrarna frysa när man går ut. Man skulle kunna tycka att det bara är jobbigt, kallt och tråkigt. Men hösten är ju inte så dålig den heller. Och höst innebär ju snart vinter! Och jag älskar vintern! Jullov, snö som glittrar, pulkaåkning, snöbollskrig, skidåkning, snowboard, varm choklad, mysa framför brasan, julafton, kortspel mm. Vintern är ju underbart vacker om man inte bara deppar ihop och låser in sig inomhus. Så nu längtar jag till vintern.



BILDBOMB: Träning 8 okt

De var alla, orkar inte redigera fler..!

Alice


Och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varann

Idag på franskan slapp jag redovisa. Och eftersom vi inte har någon franska på fredag så är nästa lektion på tisdag, niiiiice!

Har inte något speciellt att berätta förutom  att jag ska dra på träning snart. Bussen går om en dryg timma. Men idag är det en ny ishall vi ska träna i, Tattby heter
det, de ligger på solsidan så det är en bit att åka. Egentligen ligger det ganska nära, fast om man åker kommunalt så åker man runt alltihop så därför tar det en och en halv timma att åka dit... :/ Ska möta upp Andreas så innan, vi tar samma buss till träningen, så idag  ska vi hjälpa varandra med svenska inlämmningen! :)

Vårt lagfoto, mej hittar ni längst ner till höger!


Plugg...

Alice gnällde lite på att jag inte bloggat så nu ska jag skriva nått litet inlägg :)

Gick upp tidigare för att göra matteprovet innan skolan. Men gjorde bara G delen så har VG-MVG delen kvar, så ska göra den innan skolan imorron igen... Och imorron har vi spanska prov också och hemkunskaps läxförhör. Jag väntar bara på att Emilia ska lägga upp lite bilder från helgen så ska jag dela med mig av det här sen. Men har inte så mycket att skriva. Godnatt på er. Själv ska jag nog sitta uppe ett tag till så att jag kan nån spanska tills imorron... Men min katt kom precis och la sig över alla mina papper, så får  väl ta en liten pause :)


Cholkadmuffins

Har bakat lite nu. Bakade chokladmuffins som blev supergoda!


Underbart med goda chokladmuffins en vanlig tråkig måndagskväll! Nu blir det plugg!


Plugg

Slutade rätt så sent idag, inte alls skönt. Lite konstigt väder ute idag, kallt och helt vitt på himmlen.

Nu ska jag baka något, är jätte sugen på nått gott men vi har inget hemma! Sen ska jag plugga! 

Bildbrist tyvär


Godnatt!

Nu har jag pluggat klart för idag, pluggade SO hela kvällen. Börjar förstå det här ganska bra nu, och dessutom kan jag relatera till globala sammanhang. Nu blire sova länge denna natt! Sedan upp relativt tidigt imorgon.

Två bilder från träningen i tisdags


Alice


En medaljhelg!

Har ganska nydligen vaknat efter en liten powernap. Den här helgen har varit väldigt lyckat. En medaljhelg! I torsdags efter skolan med RM laget (alltså inte mitt egna lag). Men det gick bra! Vi fick brons, och jag vet inte hur länge sen det var jag senast tog en medalj. Behövdes helt klar en ny till samlingen ;) Sen fredag morgon åkte jag iväg med mitt nya USM lag mot Gottland, Visby. Det var första resan ihop och första tävlingeen tsm så det har varit jätteroligt!! Man har lärt känna alla så mycket bättre. Och tävlingen gick också riktigt bra vilket såklart gör att alla blir mycket gladare. Vi deltog bara i två av tre grenar eftersom vi är ett nytt lag och inte har någon gemensat fristående (dans). Men i de två grenarna tog vi GULD!!. Underbart, älskar Visby! Men nu måste jag plugga för missade matteprovet i fredags så måste göra det imorron innan skolan. Usch, kan knappt G delen. Men bara jag pluggar på lite ikväll så ska det nog gå bra ändå!


Tävlingens snyggaste skouppställning!!



Between the lines of fear and blame, you begin to wonder why you came

Hemma från fotograferingen, tog längre tid än vad ja trodde. Vi var där till halv ett och åkte därifrån halv tre.

Förvånades lite över hur snälla och trevliga DIF - åkarna var. I Tyresö så var dom riktiga bitchar verkligen. Vi tog ett lagfoto och ett klubbfoto. Tror båda blev ganska bra faktist, eller hoppas på det iaf.

Efteråt fick vi skjuts till centrum av vår tränare. Fast det hade nog gått snabbare att åka tunnelbana eftersom det var kö hela essingeleden och Hammarbytunneln också. Så det tog lite mer än en timma att åka hem.






Alice


Jag ligger kvar här, så blir nog allting bra

Ganska trött på alla Godmorgon rubriker, men fan man har ju ingen fantasi alls på mogonen.

Känns som om det är lov eller någonting. Såklart är det jättefint väder idag, men då ska jag vara inne i en ishall som vanligt. Lite surt sådär. Men idag så är det fotografering för all Is-sport för DIF tror jag. Känns nästan lite ovärt att ha tre timmar restid fram och tillbaka för en fotografering, men aja. 

Ska sminka mej och sedan iväg till bussen, tur att Emma och Tilde åker med mig så att jag slipper åka själv :)


Lördag!

Igår orkade jag inte blogga när jag kom hem på kvällen, dessutom var ju Hedda med. Vi var hos Andreas igår kväll. Hade en liten filmkväll på fyra pers. Jag, Hedda, Jacob och Andreas.  Vi kom hem nångång runt halv tolv tror jag.

Imorrse var vi duktiga och lagade pannkakor till frukost! Dom blev sjukt goda, i vanliga fall är inte jag och Hedda så bra på att laga mat, men idag så!

Har även hunnit varit iväg och tränat! I Husby dessutom, en bit att åka sådär. Riktigt seg träning idag verkligen. Första timmen hade vi bara teknik och övade på Basic - 2 och 3. Fick reda på att vi ska testa basic två nästa tisdag! Är sjukt nervös även fast det är lite mer än en vecka kvar. Så är det dessutom två jättebra domare där. Tyska Harald, varje test jag har klarat så har det varit han som dömt. 

Jag och Hedda!
Fina Hedda!
Nu är det verkligen höst!
Hedda o jag!
Världens finaste bästavän, även kallad Hedda Nyström!

Alice


Landet med älskling

sitter nu i stugan uppe på mitt land. Jag och Jimmy tog pappas bil och åkte hit igår. Detvar svårt att hitta men vi kom fram tillslut. Vi myste hela kvällen. Fast det var sjukt kallt här. Emil min vovve följde med hit också. Ska vecka Jimmy om ett tag så måste vi gå ut med Emil!
ha en bra helg!

Kram // Ronja


Snabt

Tjejen som inte kan stava här! Äntligen fredag! Hur skönt som helst med helg. Tror jag tillochmed klarade matteprovet som jag råpluggade till igår! Woohoo! Ska inte ta ut segern i förskott precis, men det kändes som om det gick bra.

Ska ta något snabbt att äta för att sedan gå till bussen. Ska iväg till ridskolan och se på mina kompisars ridlektioner nu på eftermiddagen, först Minna och sen Hedda.

Ikväll ska jag träffa några killar från klassen tror jag, har inte så mycket inplanerat. Eller så stannar jag hemma och ser på en film om Håkan Hellström! Nolifer sådär... ;)

B I L D  L Ä N K !


truppligan

Hej, kom nyss hem från truppligan. Jag och Jimmy åkte dit sen ringde han kompis och också ville följa med så vi hämtade upp honom. När vi kom fram fanns det ingen parkering så vi parkerade långt bort och sen gick vi. När vi kom in i hallen träffade jag mina gammla tränare, så hade Tyresö precis kört så jag missade dom. Men det var kul att va där och få lite tävlings känsla! saknar! Tyresö kom iaf tre STORT GRATTIS!! 
Jimmy och hans kompis åkte och gymmade så vid nio tog jaag bussen och mötte upp dom vid friskis, Så körde han hem mig med alla 4 svettiga killar det lucktade bajs, men kul att träffa dom :) 



emilia och hanna

prisutdelning!


Höstväder!

Jag måste nog vara en av de få i Sverige som tycker om höstvädret, blåser och regnar. Riktigt mysigt faktist, även fast man blir blöt och håret blir katastrof så är det rätt härligt ändå!

Hämtade hunden på dagis. Hoppade av vid sluthållplatsen som vanligt när jag åker med Elvis. Precis när jag klev av bussen så började det regna, och bara några minuter senare så öste det ner. Men det gjorde inte mej så mycket, även fast jag blev genomblöt. Min hund ville bara hem så fort som möjligt.

Nu ska jag göra en kopp thé och sedan börja plugga lite inför matteprovet imorrn!

Min söta hund i höstrusket

Jag påväg hem från bussen

Alice


Gymnastik tävling

Kom hem från skolan för ett tag sen. På morgonen hade vi arbetspass så då jobbade jag med matten sen på No lektionen fick vi ha matte lektion så då hann jag ställa massa frågor och på bildlektionen var det Matte prov. Det kändes som det gick rätt bra faktiskt.  Sista lektionen såg vi en film som heter prinsessan.. Jag mår dåligt av sånna filmer. Den var bara för pinsam. vi ska se klart den imorgon. 

Om en timme typ ska jag och jimmy åka och kolla på Hanna och Emilia när dom tävlar i gymnastik, det ska bli kul var länge sen jag var på en gymnastik tävling. 


truppligan för typ 2 år sedan då jag fortfarande tränade gymnastik.


Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead



Only yesterday was the time of our life

Goddag allihopa! Tar igen mig från igår nu, och bloggar idag!

Jag gick några minuter tidigare idag till skolan och kom tillochmed i tid till lektionen, stolt chey här!

Pluggade på So:n igår,  men såklart så hade vi inget läxförhör. Men nästa vecka har vi prov, så kanske lika bra att jag börjar öva på det redan nu. 

ska ta och vila lite nu innan jag åker och hämtar hunden.
Vaniljlatten igår på EH


Torsdag morgon

Godmorgon! det känns kontigt att gå upp såhär tidigt på en söndag men det är ju inte en söndag det bara känns så eftersom jag var ledig igår. Om 20 minuter börjar skolan och jag sitter fortfarande och äter frukost.. måste nog börja göra mig i ordning nu... Har matte prov idag också blääää 




Godmorgon!

Igår var jag hos hedda nästan hela dagen, sen åkte vi in till centrum tog en fika. Blev sittande där väldigt länge, fast så blir det ju alltid. När jag kom hem pluggade jag hela kvällen. Känner mig riktigt stolt faktist!

Jag var duktig och gick upp sju imorrse för att duscha, piggnade till ordentligt. Jag börjar om 45min så ska börja fixa mej lite. Ska försöka gå lite tidigare idag, eftersom jag alltid kommer försent hehe.
Gårdagens frukost! ♥




...

Usch, allt känns lite jobbigt just nu. Stressigt och så. Har massa plugg, prov och inlämningsuppgifter. Och liggar redan massa efter som jag skrivit tidigare. Och imorron efter skolan har jag gymnastik tävling. Och på fredag morron åker jag mot Gottland och Visby för att vara med i Visbycupen, ännu en gymnastiktävling. Såklart det är roligt att tävla. Men nu kommer tävlingarna ta upp min torsdag, fredag, lördag och söndag. Sen veckan efter tävlingarna det är det matteprov, spanskaprov och SOprov tror jag. Jag kommer falla ihop nån stanns på vägen innnan det...

Men när det är lite stressigt och jobbigt är det underbart att ha den här lilla vännen. Så här sträckte hon ut sig imorse för att jag skulle klia henne på magen. Kärlek till min lilla katt!! ♥



Vill ha riktig somamar

Kom precis hem, Jimmy och jag har varit och solat. Solade 20 minuter, gav typ inget resultat men det är så sinnes sjukt underbart. Jag saknar sommaren och den riktiga värmen. Men visst ska det bli lite mysigt med vintern också :) Då kan man ju längta lite efter sommaren också. På vägen hem hämtade vi upp en kille som heter Marcus. Han hade varit hos sitt ex och lämmnat hennes grejer. Han va lite små ledsen. Sorgligt... Jag ska aldrig dumpa Jimmy <3

Nu ska jag sova. Godnatt <3






Studiedag och plugg!

Så idag har vi studiedag. Tycker jag tagit studiedagen ganska seriöst. Har suttit och pluggat matte hela dan idag fram till nu! Eller aa, hela tiden efter att jag vaknat och så. Så typ från 12. Så nu känner jag att jag behöver en liten plugg pause. Jag är snart halvvägs i matten... Sen har jag SO, en spanska text att skriva, två engelska texter att skriva och VG oc VMG delen i matten kvar att göra. Så hart endel kvar. Och så ska jag ha träning idag med. Och imorgon är det tävling efter skolan. Sen på fredag åker jag till gottland, oxå på gymnastik tävling. Missar alltså en skoldag och är borta hela helgen... Phu, kommer va en jobbig vecka.


pannkakor

Hej, har ju studiedag idag. Hur skönt som helst. Den kom som perfekt plannerat. Hela veckan har varit stressad och imorgon är det matteprov så idag kan jag bara ta det lugnt och göra vad jag vill. Min lille bror och Jimmy fick nyss för sig att dom skulle laga pannkakor. Får väll se hur det går. Nu ska jag plugga lite matte medans dom lagar mat :)
Mästerkocken... eller ? 



S T U D I E D A G !

Godmorgon världen! 

Jobbigt nog vaknade jag halv åtta imorrse, och kunde inte somna om. Typiskt! Trodde jag skulle ha värsta träningsvärken idag nu jag vaknade men nej, ingen alls! Super skönt!

Jag har faktist tänkt att vara super duktig och göra pannkakor till frukost, alldeles själv! Får väl se hur det går med det.. ;)

Nu ska jag sätta igång med min frukost!
Fredrik och jag under comenius veckan!


Negative Day

Ligger i sängen och slappnar av. Är verkligen så himla trött idag. Min stortånagel gick av på mitten idag på uppvärmningen, det började liksom blöda under. Ska inte gå in på detaljer nu, men det gjorde verkligen riktigt ont.

Jag har haft en allmänt jobbig dag idag, det fanns ingen mat hemma så jag behövde laga egen, jag behövde springa till bussen för att maten tog så lång tid och som grädde på moset så fungerade inte mitt kort när jag skulle in å handla på pressbyrån på gullmars. Då erbjöd sig gubben bakom mig att betala för mig, hur snällt var inte det liksom?! Det gjorde min dag!
Tack gode gud för att det finns några hjälpsamma stockholmare, inte bara dryga och stressade!

Hade en helt-okej träning idag, allting gick lite sisådär halvbra. Fick världens träningsverk efter fysen som vi hade innan isen. Träningsverken kom precis efteråt, kunde knappt böja på benen under hela träningen, sjukt!

Josefin hade bakat kanelbullar idag till hela laget, så vi fick de efter träningen. Helt underbart!

Nu ska jag sova och hoppas på att jag slipper (extrem) träningsverk i benen! ;)


+++

känner att jag är värd några pluss idag. Fick reda på igår att vi hade både engelska och tyska tills idag massa glosor + text och tror jag klarade båda. Sen lagade vi jätte god mat på hemkunskapen. Efter skolan hämtade jag två små flickor på skolan och passa dom i två timmar, så idag har jag också tjänat lite pengar medans jag satt och pluggade lite so samtidigt. Efter middagen gick jag ut och sprang och körde lite styrcka efter det och nu har jag tagit en lååång dusch på det :) 

Nu ska jag krypa ner i min nny bäddade säng... vi kan ju låtsas att det är en sån som på bilden nedan.




Nähäpp...

Nu blev jag lite ledsen... Kände för att göra något roligt ikväll och så hade vi tänkt att se film. Men nu orkar/kan typ inte folk. Skulle va asmysigt att se film idag. Vi har ju studiedag imorron så kan vara vakna typ hur sent som helst. Men, får väl plugga isället du!! Snyft. Spanska, vi ska skriva om en kändis... Hur då?!? Jag kan ju typ inga ord på spanska. Då kan vi ju inte skriva en text!! Fattar inte. Vet inte hur jag ska lösa det för ingen in min familj pratar spanske heller. Så får lita på google translate.


barnvakt idag igen

jag var barnvakt idag igen. Gick och hämtade två tjejer på skolan som hette Julia och sofie. Dom var super söta och inte blyga alls. Jag följde med dom till kyrkan där dom sjöng en timme, jag pluggade lite medans. Träffade simone där också. När dom sjungit klart så gick vi hem igen och jag lämnade dem där dom bodde :) 

Nu ska jag äta lite middag hejdå!


kanelbullensdag

Hej. Idag är det kanelbullens dag. Så jag har ätit massor av bullar och mer ska det bli. haha är det kanelbullens dag så är det. I skolan köpte vi bullar på rasten sen på hemkunskapen bakade några grupper kanelbullar så då bleev det ännu mer. 

skolan idag har varit rätt så chill, lite seg bara. Och i morgon är det studiedag wiiihoooo :D


suddig bild, men bullar från vivo idag


Pepp

Hemma från skolan nu, eller ja för nån timma sen. Min buss går mot träningen om  lite mindre än en timma så måste skynda mig lite nu. Ska hinna laga mat och äta den dessutom, oj va lite tid jag har kvar. Bussen går 54 från skolan! Den här låten spelas om och om igen i våra omklädningsrum på konståkningen med högsta volym på. Något av en pepp låt för oss.

Tisdagar är alltid lika chill i skolan, tre språklektioner och sen slöjd. Imorgon har vi studiedag, ska bli superskönt!

Nu ska jag käka, och sedan springa iväg till bussen ;)


Alice


4/8 - 2011<3

Idag har jag och min älskling Jimmy varit tillsammans i 2 månader. Älskar dig mest av allt Jimmy! <3



Tillbaka till verkligheten...

Så, va en ganska tråkig skoldag idag faktiskt. Seg lixom... Saknar lite att ha de andra utbytesstudenterna här. Nu var allt... så vanligt bara. Tänkte skriva lite om veckan som var. Men känner inte riktigt att jag har tid med det nu. Så får vänta lite...


Barnvakt

kom precis hem har varit barnvakt åt mina super söta grannar. Snart ska jag träffa en tjej som heter annika och hennes dotter Julia för imorgon ska jag gå med henne till kyrkan och lämna henne där :) Det är jätte kul att få lite extra pengar och jag tycker bara det är roligt att passa små söta barn :) 





Redan Oktober?!

Satt och kollade i kalendern och insåg att det redan är Oktober! Tiden går så sjukt snabbt, om 24 dagar är det höstlov! De ska verkligen bli skönt, även fast jag nog ska träna hela lovet, men  ändå...

Första dagen i skolan efter chillveckan kändes riktigt lång och tung. Alla lektoner var supertråkiga. Börjar förstå matten lite, de känns bra. Vi har matteprov på fredag så jag måste plugga ihjäl mej den här veckan verkligen. Så ska starta med pluggandet nu!

Alice


BILDBOMB: Comenius Sweden 2011

Hedda utanför Naturumet i Tyresta

Irene  och Inez  i skogen (Spanien)

Linnéa, Alfred, Julia, Evelina och Mimmi i skogen (Sverige)

Inte så lyckad lunch, by Hedda & Alice (Swe)

Hedda på Vasamuseét

Hedda och Pontus på Vasamuseét (Sverige)

Andreas, Hedda, Pontus och Fredrik på Vasamuseét

Maria (Grekland) utanför Vasamuseét

Eleni (Grekland) och Ronja (Swe) i stan

Hedda (swe) på söder

Giorgia (italien) och Hedda (swe) på söder.

Pontus (Swe)

Andreas, Pontus och lite av Jesper (Swe allihopa)

Det var lite bilder från mig!



Måndag morgon

Godmorgon. Det är första morgonen på länge då jag känner det är skönt att gå upp, kom hem från tävlingen igår kväll. Det var en rolig tävling jag och ina kom 4a i synkron och ina kom 5 i individuella, min individuella är en annan femma haha jag hoppade inte de sista hoppet så fick ganska mkt avdrag. När jag kom hem kom Jimmy till mig, har inte träffat honom på länge nu så det var mysigt. Vi somande inte på en gång men är ändå inte trött nu. Det är så skönt att bara vakna upp brevid älskling UTAN en GREK i huset! det är awesome!

Nu ska jag göra mig i ordning. Puss och hejdå! :)


Snabbis

Idag har jag precis som Alice redigerat lite bilder. Och gud vad jag behöver en ny kamera!! Eller bara lära mig hur min fungerar... hehe. Men alla bilder blir aldeles för ljusa. Och fottar man inne så blir dom bara pixliga... Ska bara bogga snabbt nu medans de sista bilderna för idag laddas upp på fb. Och nu är det klar så hejdå och godnatt!! ♥



Intensiv helg

Har varit på träningsläger hela helgen med konståkningen. Trodde jag skulle hinna blogga, men det hann jag verkligen inte. Idag så kom jag hem vid halv fyra och sen dess har jag bara hunnit duscha och rediger bilder. Så ska slänga upp några innan jag börjar plugga :)

Så himla skönt att hon har åkt hem, jag är helt super slut nu. Inte fått vila nånting under hela veckan ju!
Avslutar med en bild på mej och bästa Fredrik! :)


En härlig lördag

Tycker att den här dagen började riktigt bra. När jag vaknade kl 05:50 var det kallt men soligt ute. En halv timme senare åkte jag, min grek Athanasia och Inas grek Maria mot flygplattsen. Först på flygplattsen var jag lite orolig att vi inte skulle hitta de grekiska lärarna och de andra grekerna. Men så såg vi dom tillslut. Maria är så söt. Varje gång hon sagt hejdå till nån så har hon gråtit. Och sa hela tiden i bilen: "Okej, den här gången ska jag försöka att inte gråta." Men när vi står där och kramar om varnadra blir ögonen ändå helt röda och hon lixom böjer ner huvet för att jag inte ska se att det kommer en tår. Men så börja hon skratta och torka bort tårarna och säga att vi sysn ju faktiskt igen i mars när jag, Ina, Ronja, Adam och Martin åker till grekland! Så fick massa kindpussar av grekerna och av deras lärare. Haha tycker det är lite gulligt men kindpussar. Sen lämnade jag och mamma flygplattsen och vi åkte till donken och åt frukost där tillsammans. Jag skulle på klätterträning men det var över en och en halv timme kvar tills den startade. Så sådär vid 8 tiden tog jag och mamma en liten promenad i Hagaparken. Det var riktigt mysigt! Många hurtiga svenskar som var ute och sprang. Sen åkte vi till klätterträningen. Och när jag kom hem badade jag länge och har nu ätit middag med familjen. En helt okej lördag. Men är sjukt trött nu.


Ekotemplet



Godmorgon

Godmorgon på er allihopa. Äntligen är utomjordningen borta, eller ja hon är hemma så skjutsar mamma henne till Mimmi sen så åker dom till Skavsta. Ska bli riktigt skönt att dom åker hem, börjar bli lite jobbigt. Är i björknäs ishall, har träningsläger den här helgen igen. Kanske blir lite mobilblogg om jag orkar och hinner. Meningslöst inlägg hej!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!