Nyår

Gick upp tidigt imorrse och åkte iväg till Kläppen somsagt. Redtigt kallt ute, sisodär 15 minus. Trodde jag skulle frysa arslet av mig, men icke. Även fast de blåste kallt å så så var det ganska varmt ändå.
Min bror som nu är skidlärare körde lite skidskola med mig, mamma och pappa. Fixade till mina stavar som jag håller helt åt helvete. Nu sitter dom snyggt. Bara en månad kvar tills nästa skidåkning!
Alla bilder får ni se hemma eftersom ja har dom på kameran! :)

Alice


2011 börjar gå mot sitt slut

somsagt 2011 börjar gå mot sitt slut och snart är det 2012 då jorden går under! nej det får vi hoppas att den inte gör. Hoppas alla har haft ett super bra 2011 0ch får ett ännu bättre 2012, jag hade tänkt attt summera hela 2011 i bilder från januari-deccember men nu hinner jag inte det, det får bli i morgon istället. Nu måste jag fixa mig för om ett tag så ska jag ner till Jimmy så ska vi laga en jätte god nyårs middag tillsammans sen får vi se vad vi hittar på :)
Ronja


Tjugotre minuter i tio

Kom precis hem från att varit ute med hunden. Pappa gick och jag åkte spark. Det var världens glid på vägen, hela vägen ner till stora vägen.Såå kul! Riktigt meningslöst inlägg det här asså..

Nu blire å gå å lägga sig tidigt för imorrn ska vi upp vid sju för att åka till Kläppen. Tar bara 40min att åka över dit. Så de blir en heldag där! Hare skoj sålänge!!

Bonne nuit

Alice


wiiiie

.. om nio dagar åker jag ju somsagt till sharm el sheik i Egypten! längtar glatet mycket. Jag åker dit med min älskling Jimmy. Vi ska bo på ett jätte fint hotel med al inclusive. Hur skönt som helst. En hel väcka på hotel med världens bästa och sol och bad som jag älskar alldra mest det ska bli underbart! Så nu har jag klickat hem två bikinisar för mina gamla börjar bli små, ett par ballerina skor och ett par shorts hoppas de passar!
vill dit nu nu nu !


Sjuk!

Inatt har jag knappt kunant sovit nånting, jag gick hem från Jimmy vid åtta i morse för att jag inte mådde bra alls. Sen väckte jag mamam och fick tid på handens sjukhus klockan 11 skönt. Fick lite pencilin sånt så hoppas det blir bra snart. Jag har haft världens otur det här året har varit sjuk hur många gånger som helst hoppas 2012 blir ett bättre år, det startar ju snart :D Nu hade jag tänkt klicka hem lite grejer från HM till egypten. Hejdå!


Hemmabacken är Död

Vi åkte förbi vår gamla hemmabacke idag. Där stod vi på skidor för första gången, lärde oss åka skidor, åkte vilse i skoge. Ja, liksom allt som hände på skidor när man va liten hände där. Och nu är den typ död....

Helt dött därborta, skulle kännas vettigt att köpa upp stället just nu..
WÄSA
Alice


Fredag, Trettionde December

Imorrse drog jag och Axel ut med skotern igen. Dock så vart det betydligt mycke kallare idag än igår. Riktigt tur att man har tumvärmare på styret. Vi drog upp till Andersbodarna. Puder sista biten upp och döfint väder. Helt underbart verkligen.

Tog en tripp ner till ishallen med brorsan å lira lite hockey. Finns nog en anledning till varför han valde hockey och jag valde konståkning när vi var små. Trodde inte det va så jäkla svårt att spela hockey, men kul vare!

Mina kläder från Bubbleroom anlände till Vivo igår, så ja ska hämta dom på vägen hem på Söndag, eller måndag, beror lite på när dom har öppet..!
Wonderful!

Alice


Tack, de behövdes!

Stort tack till min söta lilla mamma som var och köpte nya skidstrumpor, nytt fleceeunderställ och en mössa för att jag glömde min hemma. Nu slipper jag använda mitt gamla rosa underställ hihi!
(Kan inte blogga från mobilen eftersom jag inte har nån teckning alls, buuhuu )
Tackelitack mamma!

Alice


Skoterdag

Även fast jag är jätte sjuk så stack ja och Axel ut med skotern ändå. Hade ändå ingenting att göra innomhus.

Vi hade hoppats på minusgrader och pudersnö idag, men istället va det plusgrader och regn. Lite svårare och tråkigare att köra, menmen..
Vi åkte upp till telemasten, lite snö...
Min bror och vår dööfina skoter, gamla Bettan ;)
Lite för lite snö nere hos oss
Åkte ner å kötta lite skidor i grusgropen!
Alice


:)

Imorse vaknade jag hyffsat tidigt. Gick upp och åt en ordentlig frukost. Sen fick Jag och mamma lite tränings sug i dag ingen så vi åkte iväg till friskis och satt 30 minuter på en sån där cykel sen sprang vi på bandet och sen kom en kompis till oss och visade runt oss lite på gymmet så då har man testat på det också :) Nu Har jag precis tagit en dusch och beställt hem en bikini från Nelly och en från Victroia secret men den hade 14 dagar leverans tid så den hinner inte komma hem tills egypten..

image description
Trött tjej efter några timmar på friskis


Framme

Kom framm vid nio ungefär eftersom vi stannade i Mora och handlade lite.
Just nu ligger jag ensam vaken här i stugan. Har öroninflammation, svullna halsmandlar och feber. Pulsen e hög, för hög för att kunna sova. Så jag har satt igång tv för att se lite hockey nu när jag ändå inte kan somna.  De e JVM, Sverige mot Schweiz. De har gått ungefär halva första perioden och de står fortfarande 0-0. Schweiz spelar lite defensivare  och köttat lite mer , nu hoppas vi på mål!
image description
Lite snygg håruppsättning jag gjorde på Ronja härom veckan
Alice


Pluss poäng till mig!

Pluss poäng till mig! Har precis varit med min kära mor på friskis. Vi kände att det blivit lite för mkt julskinka och annan julmat och godis de senaste dagarna. Vi körde något gympa/styrka medel pass. Det känns att man inte tränat på länge. När jag var yngre kunde jag liksom köra ett intensiv pass utan problem. Aja skönt var det efteråt i alla fal, Efter det åkte jag och mamma och solade i 25 minuter och sen hem då hade pappa precis lagat en jättegod middag. Nu ska jag snart upp och lägga mig i badet och göra allt tjejer gör i duschen sen smörja in mig och krypa ner i min egen säng.. den har varit utan mig alldeles för länge.




älsklingen

idag har jag äntligen fått träffa min älskling efter några dagar uppe i jämtland. Det är helt sjukt hur mycket man kan längta efter en person speciellt när man äntligen ska få träffa han så är tåget inställt. Men igår natt kom jag hem och då stod han på centralen och hämta mig. Gulle :) När vi kom hem kröp vi direkt ner i hans nya säng som tar upp hela rummet och i morse har vi bara myst typ hela dagen :) nu är han på kryssning så ännu ett dygn utan han men det är ju bara ett dygn :) 

image description
bild i repris !


Min jul

Hej! har inte bloggat på rätt länge nu men det är för att det vartit lite strul där jag fira jul. Jag var ju som sagt uppe i östersund och firade med mina kusiner. Fullt hus. en hel jul med 17 pers i ett hus det klarar man inte av så där jätte länge. Natten innan vi skulle åka hem med vårt tåg kom stromen Dagmar och gjorde så alla tåg blev inställda, Det låg träd överallt så inga bilar kunde åka på vägarna ledningarna var trasiga så mobilerna fungerade inte och inte tvn. En och en halv dag senare fick vi iaf komma hem. Men Tomten kom och alla fick paket och alla var nöjda så det har varit en rätt så bra jul iaf :) 

image description


Morgonpromenad

Har precis duschat klart efter min morgon promenad med hunden. Ba å äta lunch och packa sen drar vi!
image description
Söta vovvsilovvsen :)
Alice


Godnatt!

Nu har jag packat det mesta men orkar inte göra klart de sista ikväll. Mamma tycker redan min klädhög är för stor men jag vill lägga till mer. Hinner fixa klart packningen imorron förhoppningsvis för vi åker inte förns vid 12. Föresten, har jag änns nämt vart jag ska åka? Eller att jag änns ska resa bort? Jag ska iaf till Dubai! Med farmor, farfar och familjen. Så nästa gång jag kommer tillbaka till Sverige är det 2012! Jag kommer vara så sjukt trött imorron men sasar på att sova på planet. Har ju faktiskt 7 timmar på mig då.

Godnatt! ♥


Mina vantar jag stickat i slöjden



JVM

Sverige - Lettland @ SVT 1
image description
Alice


Julafton i Uppsala

Nu är jag riktigt trött. Julafton firades med mormor, morfar, kusinerna och familjen i Uppsala. Och på kvällen även med sysslingar. Jag, min bror och kusinerna spelade monopol stundvis hela dagen. Utan att någon van. Vi va alldeles för snälla mot varandra och donerade pengar till varandra så fort någon höll på att gå i bankrutt. Men är de jul så ska man ju dela med sig till de som behöver pengarna bäst! Vi spelade lite andra olika spel, öppnade paket och annat som man gör på jul. Nu på kvällen har vi druckit glögg och nu ska jag börja göra mig iordning för att sova. Godnatt på er! Hoppas ni haft en fin jul <3


24/12 2011

God morgon allihopa! Jag ville bara önska alla en god jul! Jag vaknade jätte tidigt i morse av att jag hostar som
Bara den och då kunde jag inte somna om. Imorse har vi öppnat julklappar som låg i jul strumpan sen varit ute och kollat på hästarna och varit ute med hundarna. Nu ska jag snart ta en dusch och basta lite. Ha en fortsatt bra dag och god jul på er !


God jul gott folk

image description
Alice


Framme !

Nu är jag äntligen framme i Östersund efter 6 timmars tåg resa. Det är jätte mycket snö här uppe.  Har precis ätit en jätte god middag och nu sitter alla kusinerna och kollar på filmen upp mys pys. Ha en bra kväll updaterar kanske senare :)


Dags att sova

Har varit vaken alltför länge nu. Jag är sjuk  och borde sova för längesen. Har suttit och sett på massa dåliga tv-programm i några timmar nu och inte orkat röra mig upp till mitt rum på övervåningen.


Sitter och kollar lite på ZARA. Tänkte klicka hem lite kläder därifrån efter jul, då har jag fått lite pengar dessutom!
Nu blire godnatt!

Alice


packat och klart!

Nu är (nästan) allt packat och klart. Snart kommer Jimmy hit och sover med mig :) sista natten på lääänge ( 3 dagar ) fast har man sovit med varandra varje natt i några månader nu är 3 nätter långa. Imorgon klockan 1 nång gång åker jag upp till mina kusiner uppe i östersund och firar jul där med hela tjocka släkten. Ska bli kul att träffa kusinerna igen :) Nu ska jag plocka upp lite från mitt rum ser utt som ett bomb ned slag hejdå!


Senast vi träffades hela släkten. I sommras på landet :)


Torsdag

Va somsagt i stan med Ronja idag för att handla lite fler julklappar.  Helt sjukt mycket folk överallt, finns ingen plats i hela Stockholm där det inte är proppfullt ned folk. Vi hittade nästan allt som vi skulle ha. Förutom julklappen till min brorsa som var slut överallt, suck.

Åkte över till Nautiska i gamla stan för att handla present till pappa.  Där var det nästan inge folk alls, kanske just för att det inte är så många som handlar på nautiska.

Va lite skönt att komma hem till Tyresö Strand, här är det verkligen helt dött. Inte en enda kotte ute.
Nu är iaf alla julklappar inhandlade och inslagna. Så imorrn är det bara julbaket kvar, sen julafton!
image description
Alice


Stan med Alice

Har precis varit i stan med alice. Lite små mysigt sådär lite julkänslor :) vi köpte lite julklappar till hennes familj och släkt och åt. Det var helt koas där. Folk över allt som julhandlade in i det sista. Nu ska jag paka för i morgon åker jag upp till östersund! :)


Resultat

Så blev mitt hår den här gången, vi la i lite mörkare slingor nånting 7 istället för 6 sen några blonda och några ask/guld färg slingor och tog bort utväxten och då blev resultatet lite mörkare. Är lite ovan men det blir jag alltid och jag blir aldrig nöjd men sen vänjer man sig :) 

image description


3 klara

3 julklappar färdig inslagna, nu in till stan för att handla fler med Ronja !
image description
Alice


Mot frisören

Har precis fått i mig lite luch och ska snart gå ner till frisören, lika hemkt innan varje gång för jag vet int vad jag vill göra av med mitt hår! skulle va skönt och bara klippa av allt och slippa bry sig haha fast det är inte ett alternativ. mörkare ? ljusare? så som jag har? klippa mkt eller bara topparna.... blä får höra med Felicia fast det är alltid skönt efteråt när man har klippt sig :) Har blivit lite sjuk nu igen eller inte så lite hoppas det blir bättre under dagen för jag och alice har plannerat att åka in till stan :) 




Onsdag, Tjugoförsta December

Försov mig på morgonen. Råkade göra den där klassiska ja-stänger-av-snooz-och-ska-bara-sova-några-minuter-till. Såklart så gick det en och en halv timma istället för  några minuter. Som tur var skulle vi bara städa lite i skåpen i skolan på morgonen.
Som tradition hos oss på Skansen (haha) så åker vi alltid in till stan för att handla julklappar. Det har vi gjort sen i sexan om jag minns rätt. Och det här var då sista året, lite sorgligt...
Jag och Ronja gick runt och kollade lite. Köpte julklappar till Mamma, Axel och Carro. Så allt är inte fixat än. Vi åt jättegod lunch. Hade lite tid över så då gick vi och satte oss på ett café och fikade.

På skolavslutningen så sjöng vi. Jätte pinsamt var det, dessutom gick det skit! Aldrig mer säger jag bara.
Sen istället för att traditionellt sjunga Tusen juleljus eller va den heter, så har vår galna musiklärare kommit med idén att vi ska sjunga Jul hos Mange. Så hela skolan står och sjunger jul hos Mange. Hatet växer mot henne ännu mer!
Direkt efter julavslutningen så gick ja direkt in i matsalen för att jobba lite. Jag, Julia, Mimmi, Martin, Fredrik och William fick jobba på lärarnas skolavslutning för att få ihop pengar till klasskassan. De va faktist riktigt kul. Det var typ som om man var med i Eva & Adam filmen, ni vet på 50års festen. Oh lord wont you buy me a mercedes benz... nanana. Jag och julia gick runt och sjöng den hela tiden. Slutade vid åtta fast vi egentligen skulle slutat vid halv sju, men de gör inge, då fick vi in lite mer till klasskassan. hhihi.
Senare på kvällen så kom Ronja hit och vi skulle se på film. Men vi hittade ingen som funkade så vi bara satt och snackade osv.
Fika @ John Chris
Julia och Mimmi! (De e ingen böngryta, utan GLÖGG!)
Alice


Jullov!

Då har alla vi här på bloggen fått jullov! Jag ställde klockan tidigare i morse för att slå in de små paket som jag gjorde till mina vänner igår. Sen i skolan delade jag ut dem till alla efter att vi städat skåpen. Tror att alla iaf blev lite glada, hihi. Det var 9 st små panket med egengjorde lergubbar. Efteråt åkte vi in till stan. Jag gick runt med Ina och letade julklappar. Idag hittade jag iaf en present åt pappa tillsist. Duktiga jag! Sedan var det avlsutning i Strandhallen, elever och lärare sjöng innan vi fick betygen uppe på avdelningen. Jag är nöjd. Även om jag i princip har samma betyg som förra året. Nu har jag dessutom fixat till det lilla problem som uppstod med min mobil. Eller, aa pappa kanske de va som fixa de egentligen. Alla iMessage jag skickade skickades från min familj gemensamma mail och därför fick även min brorsa och min mamma mina sms. Men nu är de löst! Imorron är första lovdan och har tusen saker att fixa då! Får se hur de går.


Malin och Elise present från mig.

Eftersom Alice inte öppnat sin än är hennes gubbe hemlig ;)


:D



.J.U.L. .L.O.V.

ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV shit vad skönt! är helt okej nöjd med mina betyg också. Har höjt mig i fyra ämnen inte så dåligt :) Idag har vi varit i stan och shoppat hela dagen sen åkte vi tillbaks till skolan och hade jullavslutning och betygs utdelning. Fick också mitt nya schema för nästa termin så sjukt soft! :D

image description
duktig tjej, sjunger inför hela skolan! <3
image description
alice och hedda
image description
lärarna sjunger electro jul wiiiie


Lunchar med Ronja på Urban's coffeé

image description
Alice


Tagga inför jullov!

Ikväll har jag varit bus busig. Hihi, vad det är kan jag inte avslöja nu. Men imorron. Och nu, när klockan redan är kvart över 12 kan jag faktiskt säga att det är idag vi har julavslutning! JULLOV! Uuuuuuunderbart. Helt otroligt, men konstigt. Känns inte alls som att julafton är redan på lördag. Men som tur är ska vi in till stan och köpa julklappar med klassen imorron. Nästan som en liten tradition vår klass haft. Har lite planer på vad jag ska köpa denna gång. Har också redan köppt klart presenter till mamma. Godnatt och sov gott. Imorron ställer jag min klocka lite tidigare för en dusch och för lite fixning av andra saker.


Just nu är jag lycklig!



Ginger

Att åka till ishallen och träna gjorde mig på mycket bättre humör. Flummiga och underbara människor i laget , piggar upp en så otroligt .
Vi gjorde lite ändringar i kortprogrammet. Hade bara 50 minuters ispass, så vi gjorde inte så mycke. Förutom ändringen   .kall och seg träning , men humöret vände!
image description
Godnatt (jullov imorrn!)
Alice


Tisdag, Tjugonde December

  • Vaknade på fel sida imorrse
  • Fanns ingen god frukost hemma
  • Hittade inga kläder
  • Behövde plocka undan brorsans frukost
  • Sminket var spårlöst försvunnet
  • Håret så ut som en katastrof
  • Hittade ingen mössa för att dölja mitt fula hår
  • Mina skor va blöta redan INNAN ja gick te skolan
  • Hade vanliga lektioner i skolan
  • Jag är absolut inte sugen på att träna nu
Summerar dagen som dålig. hejdå.
image description
Mimmi och jag

Allice



True


Alice


Julgranspyntning

Då har vi pyntat granen för i år. Bara jag och mamma pyntade iår, så det blev bara röda kulor och silvrigt glitter. Riktigt snyggt tycker ja, lite rent sådär.  Imorrn ska vi sätta fram resten av alla tomtar och allt annat i hela huset. Nu ska jag sova, inte långt kvar till jul nu!
image description
Bilden blev ju dock inte så fin, menmen!
image description
Behöver ja ens säga att jag har världens sötaste hund....?
Alice


We are girls, we don't care what they say

Sitter i soffan och kollar på julkalendern, även fast jag har missat typ tolv avsnitt nu, hehe.

Fick reda på massa betyg idag, usch verkligen. Får väl ta och höja mig lite tills nästa termin...
Hade sångrepetion med klassen. Vi ska nämnligen sjunga på julavslutningen på onsdag. Duktiga strand-elver!

Nu är det dags att klä granen, wiihiiie!
En av de bästa låtarna i hela albumet!

Alice


Snöööö

Hur underbart är det inte att vakna upp och det är helt vitt ute?
image description
Alice


Ja trodde aldrig ja skulle stanna så länge

image description

Alice


A Sunday

Söndagen har gått fort. Jag vaknade ganska sent imorse eftersom jag hade svårt att somna igårkväll. I familjen Wallgren finns en gamal traditon sedan min farfar var liten. Det är en liten kyrka som man ställer upp och vi brukar ochså bygga upp ett litet landskap runt kyrkan. Den traditionen har legat nera i nått år nu. Men nu tog jag upp den igan. Lite tidskrävande men väldigt mysigt. Nu på kvällen var jag och tränade. Tyckte det gick ganska bra. Och på slutet ställde jag en dubbel volt med halvvändning. Wee, tror aldrig jag gjort det tidigare. Nu håller jag också på att fixa med mammas och pappas julklapp. Lite stressigt om jag ska hinna färdigt med mitt projekt innan jul.


Projekt almenacka!


Kyrkan



Godnatt

Tog en lång och skön dusch på 40 minuter, hehe. Älskar att ta mina långa härliga söndagsduschningar. På söndagar brukar jag stå i duschen lite extra länge, raka benen lite extra noga, ha vattnet lite extra varmt och sjunga lite extra högt i duschen.
Nu ligger ja i sängen me nyrakade ben, mysshorts, myströja och raggsockor. Godnatt!
image descriptionimage description
Alice


Fjärde advent

Idag så var det fjärde advent, alltså bara några dagar kvar till julafton!
Vi åkte hem till mormor och filade lite. Några av släkten kom också. Min kusin var där, hon fick en bebis för ett år sen ungefär. Alva heter hon, supersöööt! Hon jagade Elvis hela tiden, drog honnom i öronen och skrek. Jäkligt tur att han är så snäll så att han inte gör nånting, bara sitter där å viftar på svansen. Å gulleplutt!
Har inte gjort så mycket idag förutom att va lat, hehe.
image description
Alice


trååååk

ligger i sänge med datan i knät och gör verkligen ingenting. Mår som en rutten råtta. haha nä men min hals bränner och huvudet vill gå och sova bara men jag är inte trött för har sovit så mycket under dagen. Har iaf fått en svenska uppgift klar. Idag har pappa fått komma hem också äntligen! välkommen hem pappa! nu ska jag försöka få ner lite mat i magen. Hejdå!


Ridsport: SVT 1

image description
Alice


Sjuk

Då var man sjuk Igen då, jag nämnde ju igår att jag kände mig lite små sjuk och inat har jag inte kunnat sova alls känns som jag börjar få halsfluss. Jag som hade min sista träning idag innan jullovet :( aja nu ligger jag iaf och kollar på film, smurfarna hihi :)
image description


Jag har inget mer än mina tankar

Riktigt lång dag idag. Gick upp vid nio idag, sen åkte vi till mormor för att baka pepparkakor som vi gör varje år. Jag var dr fram tills ett ungefär. Då tog jag tunnelbanan till träningen. Va ganska skönt att ba ha ett byte till den den andra tuben. Så skönt att ba rensa tankarna lite ibland.
Hade fyra timmars träning, varav två timmar mark och två timmar is. Egentligen skulle vi haft den fjärde timman på is, men tydligen så skulle hockeykillarna ha match då. Så då stannade vi kvar och körde fys och skön långstrech. Min kropp är helt mör nu. Vi körde världens jobbigaste mag/rygg-övningar, kan knappt sätta mig upp. Antingen är de ett bra ett tecken eller så är jag bara väldigt klen hehe.
Ligger i sängen och lyssnar på min jul-låts spellista på spotify. Men antagligen dags att sova innan jag tappar mobilen i pannan...
image description
Streeeeeetch!
Alice


Julklapps shopping

Idag var jag och Elise i Nacka och i Sickla för att köpa julklappar. Jag visste verkligen inte vad jag skulle köpa, men de visste ille. Hon köppte på julklappar som bara den. Jag har mest fått kolla efter inspiration på vad jag ska köpa sen. Och när vi kommer ut ur Nacka Forum snöar det!! Och på marken låg det ungefär en cm snö. Wee jag och Elise betedde oss som om vi aldrig sett snö förut. De va underbart! Framme i Sickla hade Elise också sett ut en present hon ville ha. Och den som stod i skyltfönstret var ju såklart finast. Så då smög hon fram med en likadan vara i handen och plockade bort skyltfönstervaran och satte dit den andra. Haha bustroll ille!

Nu sitter jag och ser på Så Mycket Bättre med mamma och pappa. Tycker faktiskt att det är ett ganska bra program.


Lördag 17/12 <3

Nu har alla åkt hem och jag Jimmy och mina syskon ligger och kollar på film. Jag är jätte trött , börjar känna mig lite små sjuk.  Julbordet på Kumla herrgård var helt okej vad det på Tyresö slott brukar vara mycket bättre, efter maten åkte vi hem igen och öppnade lite julklappar, Jimmy min älskling är världens bästa pojkvän fick så fina julklappar av honom älskar dig sååå mycket ! <3
image description
image description
image description
Julklapparna från älskling två parfymer som luktar jätte gott och
Ett armband i silver med ett hjärta på <3


Lilla julafton

hej! idag firar jag och min familj lilla julafton. Första året utan pappa. Hoppas du får komma hem snart! Jag och mamma håller på att städa förfullt om ett tag kommer jimmy och hämtar mig så ska vi åka iväg och äta julbord. Gott! sen så ska vi hem igen och öppna paket hihi :) Men nu måste jag göra mig i ordning hejdå!


Godnight!

Fredagskväll då... Drog iväg på träning vid sex ungefär. Vi skulle egentligen ha tre timmars träning idag men vi hade bara 1.5 timma. Vi hann klart med programmet inför Isfestivalen. Så nu behöver det bara finslipas lite. De är ungefär en halv månad kvar nu. Nu ska jag sova, så godnatt! image description
Ovisad ful bild från Tjörn
Alice


Finally Friday!

Dåå var det äntligen dags för freedag. Efter en skön dag i skolan så kan man slappna av. Fick reda på mitt franska betyg. Fick värsta choken och blev jätteledsen för att jag trodde jag skulle få samma betyg som förra året. Sen räddade hon det och sa att det blev ett VG ändå! 

Va ska ni göra ikväll då? 
Själv ska jag in till Hovet för träning. Ikväll så är det programträning inför Isfestivalen. Så endast träning inför de, koregrafen kommer dit också. Ska bli kul! Håller på till kl 10 ikväll, så där försvann fredagskvällen!
image description
Alice


Fredag!

Äntligen fredag igen! av någon anledning har jag trott att det varit torsdag idag men nu har jag insett att det faktiskt är Fredag. Ligger i soffan och kollar lite på tv ska snart lägga mig ett varmt bad och sen äta sen ikväll om vi hinner ska vi åka och hälsa på pappa. Doktorn har sagt att han kanske kommer få komma hem på söndag :D Nu har jag inget mer att säga, ha en bra fredag! 



Turn it Down

Alice


Besviken

Jag har varit sur hela dagen sen jag fick reda på mitt musikbetyg. Så himla drygt att hon gav mej G, när jag är värd ett mycket högre betyg. Bakade lite pepparkakor och drog sedan iväg mot Hovet. Kändes jättebra att åka iväg till träningen idag och träffa alla härliga människor igen. ( 4 dar sen sist!!) Man blir så glad av att se alla när man kommer in i omklädningsrummet och så glömmer man helt bort hur arg jag varit. Hade ungefär 2 timmar is. Vi övade massa delar i långprogrammet, nya ändringar och sånt. Gick faktiskt helt okej idag tycker jag, även om det var singelåkare överallt på isen. Nu ska jag sova, så godnatt!


Jag och Hanna innan No-lektionen idag :)

Alice


@ Tyresövägen, påväg hem

image description
Alice


En vän med en bil

Nu kommer alice bli glad. Hon har fått mig att lyssna på håkan ^^ men den här verisionen är faktiskt bra tycker jag! 



Fight for you

har precis kommit hem från farsta. Har köpt lite julklappar, och eftersom jag ska få åka till egypten med min älskling så säger mamma och pappa att jag inte borde få några julklappar eftersom resan kommer gå på några tusen lappar. Men ändå när mamam och jag går och kollar runt kan hon inte låta bli att köpa grejer till mig. Kom hem med ett par jeans och 2 tröjor. Min pappa mår fortfarande itne bra han får inte komma hem ikväll och det var tydligen inte njursten och dom kan inte säga hur länge han blir kvar.. lilla julafton på lördag utan min pappa   :( hoppas verkligen att du får komma hem snart kära pappa! 


image description
kläder mamma köpte till mig idag. Tröja från salt och jeans från jc


Torsdag, Femtonde December

Helt vanlig dag i skolan idag, fick reda på några betyg. Tyckte att mina faktist var helt okej.
Började baka pepparkakor när ja kom hem från skolan. Hade massa deg över sen jag och Hedda bakade. Så de blev några till idag som jag tänkte ta med mig till träningen. Förresten så är det träning på Hovet ikväll. Sjukt skönt, nära, varmt och stort.. Kan de bli bättre liksom?
Alice


Torsdag!

hej! jätte stressig dag idag. Jag hade sov morgon idag, men på morgonen fick jag sms av pappa som tydligen hade åkt akut på morgonen till sjukhuset, han har gallsten tror vi. Så då var jag tvungen att ta ut emil på morgonen, fast det hann jag inte så jag väckte jimmy och tvingade ut honom med emil, tack älskling! sen gick jag till skolan super seg skoldag fast fick reda på lite betyg MVG i geografi, MVG i historia, VG i bild helt okej ju :D Nu ska jag snart åka med rasmus till hans match sen en snabbis till farsta med mamma och efter det hälsa på min lilla pappa på sjukhuset <3

image description
mtt och inas fina julkort till lärarna!


Brunt är fint

Nya halsduken och armbandet från idag.
Halsduk H&M, gossigt värre!
Armband från H&M , lär väl gå sönder efter första användningen..?!
Alice


Onsdag

sitter nu på mitt rum och väntar på jimmy. Han ska komma till 11. Jag har precis kommit hem från träningen. Det var bara jag och mickis där idag så vi tränade bara två timmar istället för 2 och en halv. Känns som jag och tränings verken kommer ses imorgon. Imorgon börjar jag tio i tio istälelt för 20  i 9. Skönt det är för att i idag fick vi sluta 2 timmar tidigare och de andra grupperna 3 timmar så då fick vi sovmorgon istället :)

Nu ska jag göra mig i ordning så  vi kan somana fort när han kommer, har lite bildbrist så det här får bli ett tråkigt bildlöst inlägg ingen.


Moda Café

Kom precis hem från stan. Har varit där med Hedda hela dan nästan. Gick lite i gallerian och skulle handla julklappar, men så blev det inte precis. Vi gick och satte oss på ett cafe på Norrmalm. Moda Café. Jätte skönt ställe, fräscht, snygga killar som fikar där (höhö) och så ligger de vägg i vägg med H&M drottninggatan.

Tog tuben till Skanstull där vi gick till Bernadotte gymnasiet på Åsö för Öppet Hus. De hade en jättelång genomgång av skolan. Sen gick vi och kollade lite på lokalerna, helt okej skola. Vet inte rikttigt om jag vill gå där, får väl se sen.
Ska ut med hunden nu, så hejdå! 

Latte, chokladkaka, bästissnack & snygga killar
Alice


Chill!

Slutade kl halv tolv idag, så skönt! Hade bara två lektioner sen va de slut.
Så sitter på bussen nu påväg mot stan. Såklart så missar Hedda bussen, så jag får åka själv och möta henne sen, buhuu :(
Alice


Onsdagsmorgon

Nu sitter jag på bussen påväg hem från läkarbesök. Och när jag frågade Elise om det var vanligt schema i skolan idag svarade hon att vi redan slutat! Wehoo! Vart en riktigt kort skoldag för idag i sånna fall. Inte änns en hel lektion! Fram till julovet kommer det nog vara ganska lugna dagar eftersom terminens betyg redan satts. Skönt! Nu ska jag bara kontrollera att de stämde att vi fått eftermiddan ledig. Sen ska jag njuta av en härlig dag!!


Pepparkaksbak

Hemma efter en rolig kväll i kyrkan. Eftersom jag ändå inte kunde gå på träningen så kunde ja lika gärna gå till kyrkan istället för att sitta hemma. Vi bakade massa pepparkakor och glaserade dem. Min lilla grupp gjorde julkrubban med jesu barnet, djuren, de tre vise männen osv.  Den vart så fin så att dom ställde upp den i församlings salen. Det var jättemysigt ikväll , hade mjölkrig och massa annat skojigt!
Efteråt hade vi en skön Taize mässa, den kändes lite ovanligt kort idag. Den roliga gubben var där på mässan. Han sjunger verkligen jättehögt så att knappt nån annan hörs. Sen så när alla börjar sjunga på latin så fortsätter han på svenska haha!
image description
Vår "fina" julkrubba
image description
Mjölkrig på G!

Alice


Så underbara!

Haha så roligt!!! Haha åhh jag bara älskar de två sista killarna! Så söta, så coola! Sånna ungar ska jag ha!


Hade hoppats på bättre...

Ja, då ska väl även jag gnälla över hur det gick på bandy matchen idag. Som sagt så förlorade vi, hur surt som helst. Kommer kanske ta ett tag innan jag släpper det. Eftersom jag stod i mål känns det också som att jag hade kunnat göra så stor skillnad för att man har en så viktig roll. Men men, nu gick det som det gick. Jag var och är fortfarande väldigt besviken på migsjälv. Spelar ingen roll vad folk säger för jag hade fortfarande velat göra bättre ifrån mig. Och är sur för de jag släppte in, när vi övade innan matchen kändes det mycket bättre än när den väl började. Men det är väl så, det blir lite mer spänt då och det är svårt att se bollen när det är massa spelare som står framför och försöker täcka mål. Trotts allt gjorde jag mitt bästa, och det vet jag att alla andra också gjorde. Tycker iallafall vi var duktiga. Andra halvlek gick mycket bättre för oss tjejer än första. När vi lämnade över bollen till killarna att köra de sista 10 min stod det lika. Och ganska snabbt gjorde de ett mål så att 9:orna ledde! Men sen vänder det, på bara några minuter lyckas lärarna göra 3 mål. Men tycker killarna var duktiga! Våra manliga lärare är riktigt dukktiga på bandy och vissa är tränare och har spelat själva. Så det var hårt motstånd (hatar att erkänna det). Aa nu vet ni lite hur det gick. Hade varit så sjukt mycket härligare om vi vunnit. Åhh, revanch när det är fotbollsmatchen i sommar! Då jäklar ska dom få se!!


Torsk

För fjärde året i rad så förlorade 9orna, suck. Vi var så sjukt nära på att vinna iår. Så himla surt!
Efter matchen så var de film, lunch och film igen. Kommer inte kunna smälta att vi förolrade den här matchen. Ååååh.
Känner mig lite smått sjuk nu efter matchen. Eller ja, min hals är helt förstörd, så de blir ingen träning för mig ikväll. :(


...

Heej kom precis hem från skolan, rätt soft dag bara match och film. Fast det sög! för vi förlorade matchen mot våra lärare! hur kunde vi ?? alla killar spelar till och med innebandy. Så nu är lärarna as kaxiiga, inte kul. Men vi gjorde så gott  vi kunde och i sommar blir det en ny chans med fotboll :D

Nu ska jag försöka läsa ut min bok, sen ska jag med jimmy till farsta och hämta lite grejer :)




Upp, ner, överallt

Precis skrivit klart min labbrapport. Ja skrev den för hand, skannade in den och skicka den till min lärare. Siden kändes verkligen superdålig, men så blir det om man skriver det samma dag som den ska in. Imorrn är det match i Strandhallen som gäller. 9orna mot lärarna, ska bli skitkul. Letade fram nån gammal klubba för en stund sen och kläderna fixar ja imorrn. Imorrn ska jag upp ganska tidigt för att hinna duscha. Så godnatt !
image description
Alice


Hanna konstaterar...

...att det inte är en smart ide att försöka skriva en labbraport på en dag...



Punkt

Har precis varit med min älskade  pappa och solat lite. Solade i 20 minuter så det gav inte så värst mkt resultat men det är skönt att sola lite ibland. Har precis sickat klart mina vantar också som ska in imorgon, duktigt! det blev lite hål här och där men jaja sånt är livet godkända borde dom ju bli iaf ;) Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen börja tagga tills imorrn Den stora dagen som hanna skrev jävlar vad vi ska korssa dom! 

image description
vantarna!


Imorron är den stora dagen

Då var det dags att börja på labrationsraporten. Är bara så himla svårt att komma igång. Och var så länge sen vi gjorde en sist att jag knappt kommer ihåg hur man gör. Men bara jag kommer igång brukar det funka sen. Och som Ronja nämde är det match imorron. Lärarna mot 9:orna i innebandy. Det är en traditon på skolan att man spelar på lucia. Så länge jag kan minnas har vi kollat på när 9:orna möter lärarna och bara längtat till vi en dag ska få spöa skiten ur våra lärare. Och snart är den dagen här! Känns lite konstigt. Och de senaste åren har skandalen hänt, lärarna har vunnit! Inte okej. Och i år ska det absolut inte få ske. Vi bara måste vinna! Och det sjukaste av allt, jag fattar inte varför jag gick med på det, men jag ska stå i mål! Målis-Hanna! När vi spelade en match på idrotten i skolan var jag utespelare och kände mig som bambu på hal is. Jag kan bara inte ha koll på mina ben, armar, motspelare, klubba och en liten liten boll samtidigt. Jag kände mig bara som en börda för laget så jag bestämde mig att stå i mål istället då ingen annan ville stå och det ena laget spelade utan målis. Då kunde jag ju omöjligt förstöra. Och det vart början till min karriär (hehe). Det var sjukt mycket roligare att stå i mål, när någon kommer och ska skjuta får man värsta kicken och hjärtat bara dunkar. Älskar det. Och när man fångar bollen och de andra skriker "bra Hanna!" ler jag inombords. Imorron ska jag bara göra mitt bästa. De är de andras uppgift att se till att jag inte får några farliga skott. Kommer vara så sjukt nervös imorron. Men förhoppningsvis blir det kul!

Haha här får ni en bild av mig som liten:



Tjörn 2011

Igår kom vi hem från säsongens första tävling. Det var nere på Tjörn i gbg, så en bit att åka. Jag har huuur mycket som helst att berätta nu!

På fredagen åkte vi från Årsta vid tre på dagen ungefär. Snöstorm hela vägen ner och chauffören körde helt galet. Vi kom fram vid tio på kvällen och blev tilldelade rum. Jag fick bo tillsammans med Fanny, Emelie och Ronja. Bästa rummet! Vi gick och la oss så tidigt som möjligt för alla va dö trötta.

Vi gick upp vid åtta ungefär på lördagsmorgonen och åt frukost, sminkade oss och fixade håret. Sen var det iväg till ishallen för uppvärmning och träning. Vid tre åkte vi vårt tävlingsåk. Det kändes hyfsat okej, men tydligen så såg det inte särskillt bra ut. Vi fick 4.33 för de tekniska elementen och 13.88 för program komponenterna. Vilket är sjuukt dåligt. Ville bara sjunka igenom marken när vi hörde poängen och skullle tillbaka till omklädningsrummet. Vi åkte tillbaka till huset och åt och hade de mysigt. Jag, Fanny och Ronja låg och såg på Chicago nästan hela kvällen. Så underbar film!

På söndagsmorgonen var det hur stressigt som helst för vi blev omlottade. Alla frisyrer skulle fixas, sminket skulle på och ALLA väskor skulle packas innan vi lämnade huset. Verkligen kaos! Men tillslut kom vi iväg och fick med oss alla saker. Uppvärmingen och träningen gick bra. Förutom att vi stressade ganska mycket genom programmet, men annars gick det helt okej. Vi gick till bygdegårn för att käka. Blev fisk såklart, västkusten = fisk. Tog en fin lagbild innan vi åkte tillbaka till ishallen för att göra oss iordning.
Själva åket gick ganska bra och vi hade bara ett fall. Vi fick 13.63 för de tekniska elementen och 27.19 för program komponenterna. Alltså gick det lite bätte i de långa programmet. Men poängen var verkligen urusla. Det är iof bara ett uppbygnadsår det här året så vi ska inte bry oss så mycket om poängen, men det gör man ju ändå.
De tog riktigt lång tid att åka hem. Det blev ju såklart ett traditionellt stopp på donken i Jönköping, wihiee!
Vi målade glitter i håret till kortprogrammet
Käkade goda pajer hemma i huset
Trötta cheyer!
Fin lagbild @ Rönnängs Brygga
Vi dansade till gamla låtar
Vi kolla på de andra tävlande lagen. Här är Boomerang i sitt långprogram
Flera bilder kommer när jag orkar ladda över dom från kameran!

Alice


Måndag igen

Skolan idag var helt okej, jag tror jag klarade No läxförhöret också. Nu har jag precis kommit hem från tyresö centrum, fick med mig lite små grejer och en vanlig vit tröja tills imorgon, då vi ska spela match mot lärarna. Jag är as taggad haha även fast jag suger fast det är en rolig grej iaf :) Nu ska jag läsa lite i min bok som ska vara utläst tills på fredag. Hejdå!


Siste lektionen nuuu

image description
Alice


Hemma

Kom precis hem nu och orkar verkligen inte blogga nu. Resan tog typ 8 timmar hem från Gbg . Berättar mer om tävlingen imorrn efter skolan.

image description
ML
Alice


Jag hatar NO

sitter inne på mitt rum och pluggar till ett no läxförhör som jag har missat... åå vad jag hatar NO svårt krånglit och onödigt att veta t.ex vad en jonförening är. Jag har ingen aning om vad det är och det ska jag kunna imorgon bitti, och molekylförening, och periodiska systemet å blablabla... Nu måste jag börja plugga annars kommer det aldrig fastna i min lilla hjärna.


Söndag kväll

Ska sova strax. Har precis stickat klart min andra vante!! Den vart lite mindre än den första men annars helt okej. Känner mig jättetrött. Labbraporten som ska in imorron har jag inte förjat på än. Men jag ser det såhär, om den ska in på måndag kan man göra den måndagkväll och skicka in den  måndag natt. Det är ju fortfarande måndag då. Godnatt nu!! ♥


Jag mitt i en dubbel.

Såhär fin var jag efter förestälningarna



Söndag

Heej. Har precis tagit en lång skön dusch efter en lång dag. Jag och jimmy gick upp runt 10 och då gick vi ner till strandhallen och kollade på innebandy match sen gickvi hem till honom och tog bilen till bollmora hallen och där hade tyresö Gymnastiken uppvisning idag, som hanna redan har berättat om. Sen åkte vi snabbt till rakethallen och Jimmy hade bandymatch dom vann med typ 5-3 tror jag och tillsist åkte vi hem jätte snabbt och bytte om sen åkte vi till min träning.. och eftersom det bara var jag på träningen så fick Jimmy också hoppa det var jätte kul och han var jätte duktig fast nu har han ont i ryggen.. Nu blir det massa plugg blääää .

image description
suddig bild från uppvisningen idag ;)


Juluppvisning!

Nu ligger jag i sängen och vaknade ganska nyss. Kände mig jättetrött när jag kom hem. Jag har nämligen haft gymnastik uppvisning idag. Sjukt kul men det kräver också att man är i hallen kl 8 vilket jag tycker är alldeles för tidigt på en söndagsmorgon. Som jag skrev förut var vår plan att lära oss slutet av dansen på morgonen. Men när vi alla är där saknas fortfarande den viktigaste personen, vår danstränare!! Hon hade inte kommit och när det snart va dags för uppvisningen att började  var hon fortfarande inte där! Vi hade fortfarande inget slut så vi körde snabbt igenom dansen själva och hittade på ett eget slut. Kl 10 började första föreställningen. Som jag redan sagt var årets tema färger och mitt lag va guld. Vi hade köpt guldfärg som vi skulle smeta in våra kroppar i. Med 8 pers på en burk tog det ganska lång tid. Men de va kul. Mage, rygg, ben, armar och ansikte gäggade vi in i guld.
Uppvisningen gick bra tycker jag. Karla (min danstränare) kom under första föreställningen. Hon hade försovit sig. Så i pausen fixade vi till början av dansen men behöll slutet vi själva gjort.
Nu har jag hämtat lite choklad från chokladkalendern eftersom jag fortfarande ligger på dag 9:os choklad bit. Så nu har jag tre, mums! Men nu måste jag städa mitt rum! Hejdå!!


<3

Nu är mitt och Jimmys förhållande officiellt på fb också hiihhiih :D


slutsats, vad är det för något...

Sitter här en tråkig lördags kväll och försöker göra min lapprationsrapport. Om reaktionshastigheter. Jag har gjort, hypotes, utförande och resultat och nu är det bara Slutsatsen kvar. Det svåraste av dom alla jag hatar slutsatser det är det värsta jag vet. Men ska fråga min kära papap om hjälp om han tänker sluta sura, för han är inte på bra humör idag -.- 

image description


Mys kväll

Ligger nu i soffan och kollar på idol finalen med världens finaste Jimmy. Vi har det jätte mysigt med chips och dipp och grönsaker för att vara lite nyttiga också. Jag hoppas på att Robin vinner men tror nog att det blir amanda. Ha en bra fredags kväll :)

image description


Fredag

Äntligen är det freeedag! Skoldagen i dag var riktigt skön, bara slöjd och idrott. på idrotten spelade vi inne bandy vi övar inför matchen mot lärarna.. Ska bli riktigt kul, något man velat göra sen man var liten. Fast jag är ju förståss helt kass på inne bandy men jaja. 

Idag har jag bara tagit det lugnt och varit med Jimmy och pappa och hämtat våran trasiga bil på verkstaden. Om en stund börjar idol, och då ska våran konfa kompis Daniel sjunga i kören. Snart kommer jimmy också och då blir det fredags mys :)
Ronja


At thaaa buss!

Sitter i bussen påväg ner till Tjörn just nu. Det blåser runt 19 m/s därnere just nu, så dom har tydligen stängt av Tjörnbron och de är dessutom strömavbrott över hela ön. Lite sådär lagom kul.... Just nu är vi ungefär vid Nyköping så har en bra bit kvar. Chauffören kör även som en galning, hjälp!
image description
Mathilda och Ronja
Alice


Skönt med sovmorgon!

Godmorgon allihoppa. Usch vilket hemskt väder det är ute.. nu vill man faktiskt att det ska snöa ute istället. Till och med jag vill det. Idag är mina lektioner på morgonen inställda, så jag börjar halv 1 och då är det bara slöjd och idrott snacka om skön fredag. Självklart går jag upp halv 8 även fast jag kan sova till minst 11. Men det är skönt nu kan jag ta det lite lugnt innan jag börjar :) 


Ronja


Inte det jag hade hoppats på

Eftersom det snöade igår kväll tänkte ja att de kunde vara lite vitt och fint ute nu på morgonen. Men icke! Massa regn som öser ner, och världens storm ute dessutom. Nu ska jag fixa mig och sedan vidare till skolan !

image description
Alice


Äntligen färdig

Har hållt på att packa i flera timmar, druckit två koppar kaffe för att orka hålla mig i liv. Är så sjukt trött idag. Även fast jag planerar alla saker i mitt liv dåligt och med världens optimisthjärna som tror att man hinner göra sjuhundrafemtioelva saker på en och samma dag. Men tydligen så flyter det på ganska bra, och jag hinner med det mesta förutom skolan. Blir att råplugga i helgen, eller njaaa.. Tror inte de, snarare allt på måndagskväll.
Nä nu ska jag försöka sova, utan att vara allt för nervös inför helgen. Har fortfarande inte bestämt mig när jag ska gå från skolan imorrn, om jag ska gå tidigare och hinna hem, eller gå direkt till bussen. Aja, de löser jag nog då...
Såg att de snöa ute nu, så man kan ju hoppas att det är vitt ute imorrn när man vaknar!
image description
Nästan all min packning, de fick plats i min stora röda väska, hehe!
Alice


Träning

Hade lite längre träning än vanligt idag. Tanken var att vi skulle lära klart oss vår uppvisningsdans eftersom uppvisningen är på söndag och idag är sista träningen. Men eftersom vissa inte änns dansat den dansen tidigare hann vi inte klart trotts att vi drog över. Så vår plan är att lära oss det sista på uppvisningsdagen. Härligt att vi är så förberädda...! Typiskt vårt lag, förra året lärde jag mig hela dansen dagen innan uppvisning. Så på nått sätt ska vi väl lyckas även denna gång. Temat i år är "färger". Ganska tråkigt tema tycker jag. Vårt lag är "guld" men eftersom vi tyckte det var lite tråkigt att bara vara en färg har vi lagt på "levande statyer" som tema. Ni vet sånna där människor som brukar stå utomlans som man först tror är en staty, men som rör på sig när man går förbi den. Haha, kan bli ganska bra ändå.


Bild från senaste uppvisningen


Torsdag

Väldigt skön dag idag. Försov mig lite imorrse men han till skolan ändå. Hade tre lektioner sen slutade jaq. Så jag och Hedda gick hem till mig och bakade lite pepparkakor. Dom blev såklart jättegoda, hihi! Duschade och fixade mig för att sedan dra in till stan med Hedda och Sofia. Vi gick på ett öppet hus på Frans Schartau gymnasiet på Söder. Hade jättehöga förväntningar på den skolan, trodde den var snygg, fräsch och flashig. Så när vi kom dit blev vi väldigt förvånade. Sunkigt och äckligt, massa papper och smuts på golvet. På ett plan luktade det rödvin och i ett trapphus så stank de rök. De enda posetiva var väl att de nästan bara var snygga killar där, hehe. Fast iof så verkade det som vilken skola som helst. Stannade i centrum påvägen hem och handlade en dounut, en såndär hårgrej ni vet... Tog en latte på EH påvägen hem och timeamde bussen perfekt, wiihiiee! Nu ska jag äta och packa, hörs senare!
image description

Alice


Mot Frans!

Not Frans Schartaus gymnasium för öppet hus med Sofia och Hedda !!
image description
Alice


Packar och taggar till Tjörn!


Alice


Onsdag

Igår när jag kom hem från träningen var jag så himla trött att jag knappt orkade stå upp i duschen. Då var de ingen idée att börja skriva.
Träningen igår va så sjukt jobbig. De var så kallt att näsan inte hade någon känsel, fingrarna också, det rann tårar ur ögonen när vi åkte för att de va så kallt. Vi körde i två timmar utan paus, kallt och jobbigt, men värt! Vi fick ihop båda programmen, så nu gäller det bara att trampa hemma varje kväll.
Skolan idag var huuuur skön som helst. Vi hade en skön vikarie på So lektionen, och då gjorde vi typ ingenting. På eftermiddagen så hade vi bara två lektioner. Nästan halva klassen var borta på innebandy skol DM, så vi var typ bara 10 kvar. Vi gjorde ingenting förutom att sitta å snacka skit i två timmar.
Nu ska ja hjälpa pappa med maten!
Alice


Håltimme

Har håltimme just nu... I två timmar och 50 mminuter. Segt. Bara för att killarna i klassen ska ha skol dm och tjejerna får inte vara med och vi får inte heja heller. Det tkr jag är sjukt dåligt. Våran idrotts tid också. Gick i alla fall hem och åt lite lunch istället. Halv 2 börjar min nästa lektion i gen så får väll hitta på något tills dess :) 



Tisdag, Sjätte December

Sitter i soffan och ska snart iväg till öppet hus på Vittra och Klara gymnasium. 
Har varit chilldag i skolan, hoppade över svenskan och gick hem istället, är ändå klar. Blev nästan klar med min halsduk idag på slöjden, även fast det var sista gången. Hinner inte skriva mer nu, för ska iväg!
snygg vän man har, haha!

Alice


FML!

Ett cp sms kan förstöra en hel dag. Är på världens depp humör just nu. Jag och jimmy hade bokat en resa den 5/1 till Egypten. Så får man ett sms. ¨ hej kära resänärer från och med 1/1 kommer allla resor ställas in till egypten osv osv... ¨ Vaaarför!? Hittar inte solresor en ny resa till os blir jag as sur.. det är jag redan!

bara det jag ville säga hejdå.


mot skolan i årets första snö!

image description
Alice


Godmorgon

Sitter och kollar på julkalendern och äter frukost som vanligt.
Först blir det vanlig skola idag, efter det gå på öppet hus på två gymnasium och sedan träning. Fullspäckad kväll!image description
Snöade igår!


++

Var ju på värmdö gymnasium för ett tag sen. Jag tycker det verkar som en riktigt bra skola. Höga intagnings poäng bara.. behöver alla VG och typ minst 6 MVG eller något sånt haha där rök min plast på värmdö.  Imorgon ska jag på klara och vittra också så får jag se hur dom är :) 

Nu ska jag läsa igenom so.n som jag har muntlig redovisning på imorrn ajaj.. men det ska nog gå bra. Snart kommer Jimmy också :) 

Godnatt !


Måndag, Femte December

Sitter och läser ur min svenska bok, Ulrike och kriget. Riktigt hemsk och tråkig bok. Recentionen av den och en annan bok (som jag inte har börjat läsa än) ska vara klar på fredag. ajajaj! Har iof bara 80 sidor kvar av boken nu!

Va på öppet hus på värmdö gymnasium idag. Träffade väldigt många man känner där. Verkar ju som en rätt så nice skola iaf!
När ja kom hem hade mami handlat lite åt mig, tack!



Alice


Det snöar i Tyresö

Rubriken säger sitt. Nått mer har jag inte att säga.


Jag tror typ att det snöar :O

det var på tiden att snön kom tkr jag! äntligen lite vitt på marken och ljusare dagar. Säkert kommer allt smällt imorgon så är det ju alltid. Men nån gång måste ju första snön komma :D
image description


Vgy!

Påväg mot vgy för öppet hus med Linus
image description
Puss!


Måndag!

Hej! hade super svårt att komma upp ur sängen idag. Var ju sjuk hela förra veckan men klarade av dagen rätt bra i alla fall. Fast i morgon har jag en fet So redovisning som känns lite sådär halv bra för jag har inte varit med på någon lektion. Så nu sitter jag och dö pluggar på det hoppas det går bra! Om ett tag ska jag iväg på öppet hus på Värmdö Gymnasium och kolla hur det är där  :)


Seg söndag

Dagen har gått extremt långsamt idag och jag har verkligen inte gjort någonting. Har massa läxor att göra men jag har inte hunnit med en enda.
Va på träning vid middagstid. Vi körde bara kortprogrammet idag oc gjorts stora ändringar för att få ett högre level på den grejen. Gick ganska bra, förutom att det tog lång tid innan de fungerade.
Lämnade in min dräkt idag för fållning, så får ja tillbaka den på tisdag och då har den en fin kjol!
På tisdag har vi dräktträning, de ska bli skoj!
image description
Godnatt!
Alice


Expert på att fördriva tid

Jag är expert på att inte få något vettigt gjort under helger. Trotts att halv min träning var inställd idag har jag inte lyckats göra en enda av de saker jag borde. Imorron har jag SO redovisning om "Stalin" tillsammans med Fredrik. Vi har inte lagt upp någon ordning för hur vi ska redovisa och jag kan inte allt än. Kommer gå sågär. Hoppas Fredrik har koll. Jag skulle skriva ner lite punkter om vad vi skulle säga så vi inte glömmer något eller tar det i fel ordning. Men tror ni jag har orkat det? Icke, antingen skriver jag ner lite snabbt innan redovisningen eller så får de va. Ikväll är det knappast någon ide att jag försöker jobba med det. Med tanke  på att jag har haft nästan hela dagen på mig men ändå inte öppnat häftet så är chansen inte så stor att jag helt plöttsligt skulle känna för det nu. Så tror jag passar på att få lite sömn istället. Godnatt på er!


Söndags ångest

Nu börjar den här söndags ångesten komma fram igen.. Måndag imorgon och jag har varit sjuk så ligger säkert massa efter sen har vi no läxa tills imorgon som jag inte har någon aning om hur jag ska göra... aja får väll försöka lösa allt imorgon. Snart kommer Jimmy hit det blir supermysigt å bara mysa sen  vakna upp med ny dag och ny vecka och denna vecka ska jag inte vara sjuk! 
Har städat hela mitt rum förresten. Pluss poäng till mig. Sov så Gott allihoppa! 




...



Träningen

Sitter nu i bilen på väg hem från träningen. Det gick jätte segt idag. Eftersom jag varit sjukt och fått mycket mindre sömn än normalt  så hade jag knappt någon ork alls, men det var skönt att träna i alla fall. Sträckte ryggen i slutet också men det känns lite bättre nu. Jag vet att pappa har lagat jätte god Mat hemma så nu vill jag bara hem och äta maaaaaat!


4 / 12 - 2011

Godmorgon! eller klockan är två men ändå.  Idag är det den 4/12 vilket betyder att jag och Jimmy varit tillsammans i fyra månader. Jag Älskar dig Jimmy! <3 På morgonen har vi knappt gjort någontiing bara varit trötta. Men om ett tag så ska vi åka till bromma och kolla på en säng som Jimmy vill köpa eftersom det är svårt att sova två stycken i en 90 säng. Sen ska jag träääna äntligen efter att varit sjuk i drygt en vecka! :D

image description

Ronja



Sweet Sunday

Gick upp vid halv tio imorrse, men åt frukost först nu. Känner mig jätteseg och halftdöd. Ska bara städa lite och sen blir det lunch. Fanns inte så mycket å skriva om direkt, menmen.
Igår
Alice


10 saker ni inte visste om mig

  • Jag gråter jättelätt när jag blir arg
  • Jag har åkt konståkning sen jag var 6 år
  • Jag kommer ihåg folks ansikten lätt
  • Jag har redan bestämt vad jag vill bli när jag blir stor
  • Jag vågar inte sova om jag är ensam hemma
  • Jag är mörkrädd
  • Jag sjunger nästan alltid i duschen
  • Jag längtar tills snön kommer
  • Jag tycker det är äckligt med smuts, bakterier osv.
  • Jag har svårt för att släppa in folk i mitt liv
Alice


Guuuuld!

Va gör vi? nu kör vi!!

Va på tävling idag med laget och tävlade. Det var superkul trotsallt! Ingen var taggad när vi kom dit, nästan 5 timmar innan vårt åk skulle börja. Vi hade vår träning vid kvart i tolv och den gick skit helt enkelt. Jag var ju inte med igår, så jag hade inte gjort övergången från no-hold till blocket/vingen så de blev lite smått kaos.

Sen på tävlingen gick det skitbra. Inte ett enda fall i hela programmet förutom i inåkningsblocket. Vi kom etta, vilket va jätte kul eftersom det var vår första tävling tillsammans. Nästa helg bär det av mot Göteborg för tävling där! :)
Lägger upp bilder senare nån dag när Louise, Alexandra och Carro har lagt upp dom på Fb :)
Jag och Diddi innan vi gick på isen
Hej här kommer segertåget, rullar in som technodromen
GUUUUULD! ♥

Alice


wiiiieee :)

eftersom vi var så trötta på den förra desigenen skapade vi en ny. Det tog en liten stund men såhär blev resultatet. Det är bara en tillfällig heder tills vi tagit finare bilder.. som vi alltid säger men vi kanske aldrig fastnar riktigt på bild.

Om den nya desigen inte fungerar testa tryck på f5 så ska det funka. Fast jag har ingen f5 knapp så vet inte riktigt hur man gör då :P 


image description
vad tkr ni ? bättre / sämre ?


3 december

Nu har de andra tjejerna varit jätteduktiga och fixat ny design. Själv har jag vart hemma. Vi har gäster. Bland annat 4 månader gamla Amanda. Hur sööööt som helst! Klättrade på morgonen idag. Vi var bara 3 pers på träningen eftersom det är nordiska i boulder idag så resten av gruppen var med och tävlade. Men jag tränade på att led-klättra med "fall". Alltså, i vanliga fall klättrar man med topprep, att repet redan sitter på toppen av väggen. När men ledar har man repet under sig istället och krokar i det på vägen. Och när man klättrar på det sättet blir fallet alltså mycket längre (vet inte om ni hänger med men...). Iaf så skulle jag öva på att falla, så min tränare säkrade och jag fick klättra upp ungefär en meter över säkringen och sedan räknade han ner. 1, 2, 3, och så släppte jag. Fallet blir över 4 meter i fri luft och sen rakt in i väggen. Haha var sjukt läskigt ibörjan. Men mot slutet var det underbart kul! Och när jag är nere på marken igen och går förbi en liten kille hör jag honom säga till sin kompis: "Såg du! Det där va hon som klättrade upp och kastade sig ner för hela väggen!" Haha nu är jag nog deras stora idol ;)


Ny design!

hej! jag och alice sitter och försöker få till en ny design! Vi tyckte den andra var lite smått tråkig. Nu ska vi bara få till en hyffsad header också så hoppas vi att det blir bra! :D

Alice & Ronja


Tagga tävling!!!!!!

Påväg till tävlingen i Nacka, nu köööööööör vi tjejer!
image description
Alice


Skoldisco

Är sjukligt trött just nu och vill verkligen sova nu. Kom hem för en timma sen och ingen var hemma förutom hunden.
Mötte upp Mimmi utanför Konsum (ja, jag säger fortfarande så) i centrum. Vi handlade ballonger och serpentiner, samt lite annat krimskrams.
Discot blev väldigt lyckat, nästan bättre än vad vi trodde. Vi sålde slut på allt godis så vi fick springa och köpa mer flera gånger. Nu hoppas jag att vi har dragit in ganska mycket. Det var många som egentligen inte skulle va där som va där ändå och det var jättebra, sen var det visserligen många som skulle va där men inte kom.
Nu ska jag sova för ja har tävling imorrn! :)
image description
Hela havet stormar !
image description
Galna barn som önskade fanta & rose låten och dessutom kunde hela låten!
Alice


Friiiday!!

Sitter i soffan och kollar på ett jättegammalt Lyxfällan avsnitt, fanns inget bättre på tv.

Vaknade fem imorrse, av att mina föreldrar skulle till jobbet och Axel skulle till centralen. Kunde inte somna om efter det, och min väckarklocka ringde en dryg timma efter det. Så är relativt trött nu.
Gick upp och kollade på jukalendern, skyndade att fixa iordning mej för att jag skulle hinna till dagis och lämna vovven. Elvis är lika seg som vanligt när man ska till bussen med honnom, drar i kopplet och är allmänt jobbig. De gjorde saken lite värre att jag hade väska, idrottsväska, mobil och plånbok att hålla i dessutom. Ibland blir man relativt trött på honnom. När jag kommer till busshållplatsen så befinner sig en hel skolklass med 9åringar där som tydligen ska iväg och åka skridskor. Hoppade på den tidiga bussen så att ja slapp dem. Låter lite som om jag skulle kunna skriva en bok om min fredagmorgon.

Hade inte så specillt jobbiga lektioner idag i skolan, vilket var superskönt. Fick bara G-VG på en uppgift vi gjorde på lektionen här i veckan. Så är rätt så sur på henne, den var mycket bättre än så.
På idrotten så var vi bara 3 tjejer som var med. Vi spelade innebandy och mitt lag var superduktiga. Vi vann alla matcher som vi spelade, gryyymt!

Vi har ett disco nu på kvällen i matsalen som vi anordnar för 1,2 och 3or. Så nu ska jag upp till centrum och handla lite ballonger och sånt tillsammans med Mimmi! Vi hörs senare ikväll!


Rädda elver när franskaläraren kommer in i skansen!

Hat till franska läraren!!

Alice


Arbetspass

Sitter utanför datasalen med Victor och Jesper å spelar spel på mobilen. Vi har ingen lärare på arbetspasset så vi latar oss lite istället för att jobba!
image description
Alice


Stressig morgon

Sitter och ser på julkalendern med värsta stressklumpen i magen.  Min buss går hel och jag ska hinna fixa mig och grejer innan de, shit pomfritt, fredagsmornar kan dö.


Alice


Sömnlösa nätter

Ligger i sägen och gör ingenting. Kan inte sova. Fattar inte vad det är för fel på mig. På hela veckan har jg inte kunnat sova bra alls. Nu har jag legat vaken sen halv 3 och känner mig inte alls trött. Jimmy ligger brevid mig och sover. Pratar i sömnen gör han också hihi. Om en och en halv timme ringer hans klocka och då ska han iväg och jobba. Måste försöka somna nu. Godnatt!


Torsdag

Ligger i min mysiga säng och slappnar av.

Efter skolan så gick jag hem en stund sen mötte jag upp Hanna för att sälja julblommor. Gick väl inte sådär superba som man hoppades på, men tyvärr är det inte många som vill köpa. Det var nästan bara pensionärer som köpte, haha!

Han precis hem och vara hemma en stund, sen skulle jag iväg igen. Åkte nämligen med Ronja, Hanna och Ronjas pappa in till stan. Vi gick på två öppet hus därinne.
Det ena var på Påhlmansgymnasium som ligger på Odenplan. De verkade faktiskt ganska bra och jag tror ja lägger de på min positiva-lista.
Det andra gymnasiet var Jensen Västra, ligger långt åt helvete långt bort. I Marieberg på kungsholmen , så långt orkar man nog inte åka varje dag, plus att det inte verkade så bra.

Nu ska jag försöka sova lite, godnatt !
Lite smått smutisig hund efter kvällsprommenaden..
Första luckan i chokladkalendern , hihi!

Alice


Mmmmm

Sitter och äter på min lussebulle. Ska bara duscha sen berättar ja lite om dagen !
image description
Alice


Badar

Känner mig lite bättre nu, älsklingen kom nyss förbi och var här en liten stund saknat honom jätte mycket.  Just nu ligger jag i badet och försöker göra mig lite fräsch för sen måste jag iväg på 2 öppna hus på två skolor som jag funderat lite på. Jag hatar gymnasie val. Vill inte bli stor och börja gymnasiumet . Men dagen innan valet kommer man väll på vart man vill gå:p nu måste jag skölja ur hår inpackningen hejdå!


Knacka dörr

Nu sitter jag i hallen påklädd och klar och väntar på att Alice ska komma så att vi kan gå och sälja julblommor. Alltså gå runt och knacka på hos folk och tvinga på dem en blomma. Så får vi se hur bra försäljare vi är. Önska oss lycka till! ;)


1 december

Idag är det första december bara 24 dagar kvar till julafton! :) missade julkalendern imorse typiskt haha, man blir faktiskt inte för stor för den. Jag är fortfarande sjuk och det är min lillasyster också, sp nu ligger vi i soffor och kollar på film som typ alltid när man är sjuk. Ha en bra dag !
image description
Idag får man öppna första paketet ur morfars julkalender ^^


Julkalendern !

image description

Alice


Tagga för torsdag

Så, nu var jag klar med NO:n! Innan klockan 12! Jag är ju bara för underbar. Nu ska jag sova. Och det tycker jag Alice också ska. Hon har ju typ börjat sova senare än mig och det är skandal! Du måste sova Alice!! Fast nu har hon kanske redan somnat nu för hon svarar inte på SMS.

Och så självklart ett godnatt till er alla!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!