Godmorgon

Godmorgon, vaknade för en stund sen. Skulle egentligen åkt för att hälsa på min gammelfarmor idag, vem vet hon kanske inte har så många år kvar. Men jag låg och sov så mamma och min lilla syster åkte utan mig. Ska Snart upp och ta ett bad och göra mig i ordning sen ikväll eller lite senare iaf kanske jag och alice ska på bio :) 

KRAM/ Ronja


Duschen nu!

Har precis legat ute i solen och försökt fått lite färg, det är ganska kallt eftersom det blåser så mtcket. Känns som man bleknat en hel del under dom senaste regninga veckorna.. men snart åker jag och mamma utomlands, vi velar mellan, malta, kroatien, italien, barcelona, grekland, spanien och massa mer haha vi kommer aldrig kunna välja :O 
Nu ska jag duscha sen ska jag hem till älsklingen, har inte träffats på 2 veckor!! <3

Puss o kram / Ronja


Hemma!

Heej. Nu är jag äntligen hemma, har haft två underbara veckor, först på öland med alice sen en vecka i norrköping på Stadium sports camp. Det har varit grymt kul. Har lärt mig massa saker, tränarna var grymma, alla gymnaster, discot... allt var grymt! blev också utsedd till veckans kämpe! det var kul eftersom jag inte tränat gymnastik på 1 år.




Hos F&F

Nu är jag framme hos framor och farfar efter en tuff vecka på sports camp! Har varit roligt men ochså riktigt jobbigt. Så är helt slut nu. Jag ligger i soffan men iPaden och har klickat runt på alla sidor jag saknat när jag varit borta, haha. Min brorsa är ute och övningskör med mamma och farfar, pappa ligger och ser på tour de france och farmor tar hand om disken. Så jag tänker bara ligga och ta det lite lugnt i soffan ett tag nu. Och jag har oxå precis börjat förstå varför de var policer på sports camp igår kväll... Fy fan va hämskt!!!


Onsdag

Var å spelade golf idag igen med papi och Axel som bestämt. Puttningen och chipningen har blivit mycket bättre på bara en dag. Nu blire att träna hela hösten tillsammans med pappa och sedan ta kortet i vår.

Precis käkat middag tillsammans med familjen och snackat lite semesterplaner. Blir väl ut med båten nästa vecka nån gång typ. Alltså blir det bara en vecka med båten iår, lite tråkigt, menmen. Nu blire fika :)

Bild från i höstas, lite bildbrist just nu

Längtar verkligen inte efter hösten nu när man ser dom här bilderna igen!


Notholmen

Var i slottsparken med mamma och gick, så gick vi ut på Notholmen och satte oss å hade de mysigt på en klippa där.
Snart bär de av mot golfbanan :)


Lunch

Precis käkat min andra lunch för idag. Lite sådär extra hungrig idag tydligen... Ska ner till slottsparken med mamma och hunden nu :)


SOOOL

Gick upp vid tio imorrse och åkte nästan direkt iväg till golfbanan med pappa och Axel. Slog lite på rangen, hade chip och putt tävling med Axel och pappa också. Lite fusk eftersom dom har spelat lite mer än mej. Ska börja spela mer nu, gick ju faktiskt ganska bra idag. Ut och sola nu, sen iväg och handla med mamma tror ja :)
Bild: Tyresö GK


Måndag

Kom hem från Öland igår på eftermiddagen, har haft det superkul hela vecka. Lite tråkigt att det var så dåligt väder bara....

Gick upp vid åtta imorrse, då åkte jag och mamma till Djurkliniken i Nacka. Vi lämnade min hund där. Dom klippte klorna på honnom, vaccinerade och tog bort tandsten.

Efter det så åkte jag med mamma hem till min mormors hus och klippte gräset och vattnade blommor.

Hon bor rätt nära IKEA så då tog vi en sväng dit också. Käkade frukost där, och handlade lite småsaker. Köpte två laptopstöd, så att det slipper bli så varmt när man har datorn i knät. Massa mer småskräp fick följa med hem också ;)

Jag och Axel cyklade upp till golfbanan och spelade lite minigolf. Det var väldigt jämt hela tiden, men jag vann med ett poäng efter särspel! Det kommer jag leva på ett tag nu ;)
Jag och Ronja skulle ju försöka blogga medans Hanna var borta, men det gick ju inte så bra som ni kanske märkte.. Men nu ska jag iaf förska blogga så mycket som jag kan :)


Panik!

Jag har suttit och klippt ihop lite bilder nu men hinner inte göra det inlägget jag tänkte. Så det får vänta. Nu måste jag sova! Har inte packat och mitt tåg går 10:15 imorron. Börjar känna mig riktigt stressad nu...!


Riga

Nu är jag hemma från Riga. Jag har haft det bra. Även om Riga egentligen inte är en stad som man har så mycket att göra i. Iaf, vi åkte från sverige med färja tisdag kväll. Hihi, en stor färja, vart hänger Hanna då?? Jo, självklart - Barn showen. Haha men kolla så gulligt!






Okej okej, det kanske blev lite många bilder på Svampbob. Men kolla hur gullig han va! Man kan ju inte annat än att le när man ser honom.

I Riga var vi runt och kollade på staden och shoppade. Det är en väldigt gullig stad. Jättegulliga gamla hus blandat med nya moderna byggnader. Och det var ganska billigt att handla. Hade tydligen varit någon ekonomisk kris ganska nydligen där så det var därför. Men jag gillade Riga. Det var en gullig "liten" stad. Och jag älskade alla gulliga klänningar som folk hade där. Varför är det typ ingen som har så fina kläder här i Sverige??

Lite bilder från min lila semester:

Från färjan


Riga








Eftersom många hus i Riga är så fina och gamla såg vi flera fotografer som fottade modeller framför husen och en filminspelning.

En kväll hade vi sett massa fotbolls klädda människor på stan. Och på kvällen åkte vi upp i ett högt hus och tog en drik för att kolla på utsikten. Och då kunde vi se martchen från fönstret. Och när vi satt och kollade på matchen genom fönstret såg vi att samma martch också visades på TV:n. Lite coolt tycker jag. Vi såg iaf på Sverige mot Japan matchen också... även om det inte gick så bra för Sverige.

Sista dagen var vi på en "sand konstverks utställning" eller vad man nu ska kalla det. Men helt galet vad folk kan göra av sand!! Sånna här sandslott skulle man bygga på stranden ;)



De små sandslotten är det alltså inga proffs som har gjort. Man kunde prova att göra sand konstverk själv.


Sen dog min kamera och jag orkade inte ladda den. Hihi, men nu måste jag packa. Imorron åker jag mot Sports camp med Ronja. Hoppas vi får kul!


Lettland

Nu sitter jag på hotellet i Riga och vaktar väskorna. Jag har vart här nu i 3 dagar med familjen och snart ska vi gå mot färjan och åka hem. Även om vi bara vart i Riga, jag menar vad gör man i en halv stor stad egentligen, så har vi haft det bra och ganska kul. Nu kom dom tillbaka så vi ska gå nu. skriver mer när jag e hemma och kanske på båten. //Hanna


Böda Sand, en del av dig!

Hej! Idag har vi varit på Böda Sand. Vi träffade William där. Tyvärr var det inte världens bästa väder men vi hade det hyffsat bra ändå. Det är svårt att hinna blogga här på öland men vi försöker. Har inte några bra bilder från böda men här kommer lite från ikv. 








Godmorgon!

Godmorgon!! Jag har redan hunnit vara hos sjukgymnasten och börjat packa. Fast det var hemskt att behöva ställa klockan på 7:40! Usch, sjukgymnasttider kl 8:30 borde vara förbjudet. Men det var sista gången. Inte för att min nacke är bra än men orkar inte gå dit mer. Tiden får läka min nacke. Får se om jag hinner skriva något mer innan jag åker iväg. Har endel att hinna fixa.


Vill bara säga...



Måndagskväll på Öland

Efter en lång dag med bussresa i sju timmar. Men äntligen är vi framme. Vi har käkat middag på nått grill ställe nere på stranden, efter det så hade jag och Ronja en liten fotosession ute i vattnet och efter det så blev det ett kvälls dopp! Nu äre dags att sova, godnatt! 




Öland

Hej! nu är jag och alice framme på öland! eller vi kom fram typ vid 7 :) Vi har satt upp vårat tält och så och vi ska snart sova. Idag har vi ju mest åkt buss sen har vi badat och tagit lite bilder. Vi har också ätit god mat på campingens grill kväll och lyssnat på några söta människor som sjungit kareoke. Sen har vi sätt ett antal snygga killar också. haha ser fram emot en solig dag imorrn på köpingsvik camping!










Bilder: Down Hill & Fredriks land


Så, nu är jag hemma från Uppsala där jag har träffat släktingar. Imorron åker vi mot Riga. Har lyckats hitta en liten lucka i mitt schema nu för att blogga så ska ladda upp lite bilder och berätta vad jag gjorde förra veckan.

På måndagen åkte jag och pappa till sälen för att åka Down Hill. Haha så här cool såg jag ut. Med ryggplatta och alla möjliga skydd. Men bäst att vara på sen säkra sidan!

Dawn Hill är alltså när man cyklar ner för terräng, tex en slalombacke. Man åker alltså upp med cykeln i liften och cyklar ner.

Det var mest två leder som jag och pappa cyklade. Rosaleden...

... och rodelbanan.

Men för två nybörjare räcker det med två banor.


Men tycker att jag och pappa lärde oss snabbt.

Jag...

... och pappa.

Och det är väldigt fint uppe i fjällen under sommaren med tycker jag.


Kan faktiskt stort rekomendera att åka någonstanns och köra Down Hill. Det var skitkul!! Man är i princip själv i backarna, aldrig någon lift kö och dom som jobbar där är väldigt hjälpsamma. Och det kostar inte så mycket. Att hyra en stuga på sommaren är mycket billigare än på vintern eftersom det är lågsäsong i fjällen under sommaren. Down Hill ska man bara höra i 2-3 dagar de första gången man åker. Så har man inget att göra under en helg kan man ta sig dit. Jag var helt slut efter en dag i backarna. Sjukt mycket jobbigare än att åka skidor. Men kul!!

Efter 3 dagar i backarna körde pappa mig direkt ut till Fredriks land. Så vad har vi gjort?

Vi har busat...


... badat...

Ronja trillar i.

Fredrik är proffsig...

... men Ronja är proffsigare.


... solat...



... gjort coola hopp....


... åkt banan båt...
Jag och Ronja



Fredrik och Jacob


... spelat kort...

... hjälpt till att plocka potatis...
Hihi Ronja tog de tuffa jobbet.

... och mycket mer!!

Sen var det dax för hemfärd.

Jacob och Ronja

Fredrik körde oss till fastland.

Sen tog vi tåget sista biten hem.

Ojoj det blev många bilder. Men så e det när man gör något skoj. Det var helt klart en bra vecka för mig!


På bussen

Hej! Sitter nu på bussen på väg till Öland med käraste Alice Gustafsson! Vi äter godis och lyssnar på 5 years time! Vi är Väl framme om ungefär 6 timmar ;) så bloggar ikväll då vi ligger och myser i värt lilla tält :) Kram/ Ronja och Alice :D


packat och klart!

wiie nu är allt packat och klart. Och en sak till är säker. Världens bästa ALICE följer med mig till öland. Det kommer bli så grymt kul. Längtar redan. Min familj tar bilen ner imorrn medans jag och alice åker buss för alla får inte plats i bilen. Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorrn. Imorse sov jag till 12 och imorgon går bussen 12 från t-centralen.. 



Världens underbaraste ställe. Öland <3


Fredriks land 2

jacob & oskar

jacob & fredrik

Fredrik & jacob

hanna & jag 

smultron


iphone kvaliten är ju lite sådär halvt kass men men..


Dagstur

Hanna skrev i förra inlägget att hon inte kommer att kunna blogga eftersom hon reser bort nu ett tag. Men jag ska försöka skriva så mycket som jag kan, nått inlägg per dag iaf, så kan ju hoppas att Ronja också tänker gära det :)

Nu tillbaka till inlägget. Ska bara plocka ihop lite kläder och bikini, sen åker vi ut med båten på en dagstur. Bara jag, pappa och Axel! Kameran följer såklart med, så det blir bilder!
Campingbåt? Haha, vår båt förra sommaren :)


Ut på resa

Jag hade ju lovat bilder men de får bli en annan gång. För nu åker jag mot Uppsala. Och det dröjer nog ett tag innan jag e hemma igen. Direkt efter Uppsala åker jag till Riga med familjen. Sen mot Spotrs Camp dan efter jag kommer hem från Riga. Och efter Sports Camp hämtas jag upp och åker till Linköping och direkt från Linköping mot Göteborg. Ojoj det blir lite mycket nu känner jag. Men de e ju bra att de händer saker. Kanske inte blir så mycke blogg för min del då... Aja nu måste jag åka. Hejdå!! ♥



Fredriks land

Heej nu är jag hemma från fredriks land. Vi hade as kul, precis som förra året! vi sola bada, spela kubb, åkte båt, åkte banan och hade det bara jätte kul :D Imorrn åker jag till öland så nu är det bara att packa om! 

lite bilder från fredriks land :










mer bilder kommer sen nu måste jag åka iväg och handla! :)


Älskar dig bästavän, oavsätt vad!



Föralltid ♥

Var nere och tog ett kvällsdopp med Ronja, precis som bestämt. Tog massa bilder, men inte så många bra. :)


Lördagkväll

Ska snart ut och träffa Ronja, kameran följer såklart med, ska nog ner till badet och bara mysa :)
Ska även tvätta mina converse nu så att dom bli VITA!
usch, fy vilken bild, men den får duga :)


Man kan ju inte annat än att älska



Lördag

Har spenderat dagen tillsammans med min familj idag.
På eftermiddagen åkte vi hem till mormor och fixade lite där, eftersom hon är i Leksand. Klippte gräset på hennes tomt. Och nu är mina converse gröna, haha!
Påvägen dit så tog vi en sväng förbi Farsta och handlade lite grejer. Det blev ett en t-shirt, skjorta, 1 & ½ bikini, skor och lite annat smått. Orkar inte lägga upp bilder på sakerna, men ni får ni se de på andra bilder senare! :)
Här är iaf skorna!
Marinblå låga skor från Scorett med rött hål (?) och röd sula. Skitsnygga, fick även med snören. 
Hade lovat mej själv förra året att inte köpa såna skor igen, slitssönder som tusan! Men jag var verkligen tvungen! :)


Hemma

Kära blogg. Nu är jag hemma igen från först några dagars down hill åkning och sen några dagar på Fredriks land. Har vart skitkul, båda delarna. Ska ladda över lite fina bilder snart också så ni får se vad jag haft för mig. Om jag orkar ;)


I ♥ VÄDRET

Så sjukt nice väder här hemma, bara på med sololjan å ut och scheeeka på altanen med musik på högsta volym. Tror jag ska ner och bada vid strandbadet idag igen, var där med Carro igår och det var skitvarmt i vattnet. Vi låg i vattnet i en halvtimma typ. Så sjukt skönt!
Fy skäms på Ronja och Hanna som inte bloggar!
Bild från förra sommaren


packat och klart!

Nu har jag packat allt och stängt väskan, lite innan 11 ska jag vara hemma hos fredrik och sen åker vi till hans landställe. Kommer nog inte kunna blogga där. Kanske mobilblogga ibland vi får se :)

Nu ser dom närmaste veckorna ut så här: 

torsdag - Lördag kväll Fredriksland 

söndag - lördag ÖLAND!

lördag - lördag SPORTSCAMP!! :D
Är inte ledig nån stans men det är kul att ha saker att göra också! :)


Det är ju faktiskt sommarlov

Hej! jag har verkligen ingenting att blogga om känns rätt meningslöst men jag försöker.. har precis kommit hem från stranden med alice. Älska vädret säger jag bara! Imorgon åker jag till fredriks land så har börjat packa lite hatar att packa det känns alltid som om man glömmer något men det är skönt när man är iväg. När jag kommer hem åker jag till öland och efter det direkt sportscamp så då kommer det inte bli så mkt bloggande men vi alla tre har ju sommarlov och det har ju ni med så vi gör vårt bästa så blir det som det blir ! ;)


Allsång

Sitter och kollar på Allsång med Axel och pappa. Världens bästa HÅKAN HELLSTRÖM spelar där ikväll! Ooooh, tror ja dör! Blev ingen bio ikväll heller för att min kompis var sjuk eller nått, så får hoppas att det blir nått imorrn istället.
Bildkälla: Aftonbladet


blogg torka

Heej! ganska dåligt med bloggning idag men jag har inte gjort så mkt så det har inte funnits något att skriva här. Vädret är jätte dåligt så då blir allt lite tråkigt. Är fortfarande sjuk också eller känenr mig inte lika sjuk det är bara halsen som känns värre :( 
har precis skrivit ut min och jacobs tågbiljett till fredriks land på torsdag drar vi! det kommer bli awesome!! :D Nu ska jag fixa mig lite och om en kvart ska jag till jimmy :) puss o hej <3


Tråkigt

Har haft det jätte tråkigt idag, förutom att jag har träffat Ronja då. Vi har varit ute med min hund i säkert 3 ½ timmar idag, sammanlagt. Nu ska jag ta cykeln och cykla ner till affären och handla lite, eftersom pappa har lite ont i ryggen. :) Slänger in  en bild på mej och Ronja på skolaslutningen
Jag och Ronja


+++

Hej! har inte haft tid att blogga så mkt nu under morgonen.  Jag och alice gick ut på en promenad med hennes hund i morse. Både vi är lite halvt sjuka fortfarande så då orkar vi göra samma saker ;) Vi gungade och pratade fotade och pratade ännu mer. Nu ska jag hitta på ngt kul hejdå! :)



smile

When life gives you hundred reasons to cry, Show life that you have thousand reasons to smile!



Med det fina citatet säger jag Godnatt! puss <3


laddar med zyx

Nu har pappa varit och köpt nya tabletter till mig. Ska börja fixa mig och sen om ett tag möta alice och sen ska vi på bio med de bästa! hihi :D



Promenad

Har precis varit ute och gått med Ronja och hundarna. Nu ska jag försöka bli bättre tills ikväll! :)


Sjuk

Verkar som om alla tre på den här bloggen är sjuka samtidigt, inte så kul. Men jag har iaf käkat lunch nu och lagt hundens mat i blöt. Lilla sötisen som inte vill äta vanligt torrt. Så får han det när vi har varit ute och gått en stund, så ska ut nu. Om jag känner mig lite friskare ikväll så ska jag kanske iväg in till stan med några kompisar och se på bio, skoj!


Jobbig natt

Godmorgon! eller klockan är halv ett, jag vaknade typ för en timme sen. Det har varit en jätte jobbig natt jag somnade vid 11 sen vaknade jag halv 1 igen och trodde att jag sovit bort hela dagen men sen såg jag klockan. Kunde inte somna om, min hals brände, och lägsta volymen på spotify kändes som om nån hade fest inuti mitt huvud. Jag förs som om det vore hög vintertid. Viill inte vara sjuk det är ju sommarlov! ska göra allt för att bli frisk, skulle kanske till doktorn idag men jag tror jag tar det imorrn istället. Nu ligger jag och typ knarkar zyx. Världens bästa halstabletter. De bedövar hela munnen typ men det är riktigt skönt för halsen.


Liten sommarbild som kanske får mig att piggna till lite :)


Stress

Ojoj, känner mig väldigt stressad. Ändå känner jag mig tvungen att blogga...

Som sagt ska jag iväg och åka down hill imorron. Jag har inte packat klart och mina tackkort är inte påskrivan. Kommer nog inte hinna sova något inatt men får väl sova i bilen. Vi ska till sälen nu. Järvsö hade tydligen inte öppnat än. Så det blir en lite längre resa. Klockan är ställd på 05:45. Jag kommer vara så trött. Men brukar vara ganska bra på att komma upp när jag ska iväg på något kul ;)

Det här är vad jag har jobbat med de senaste dagarna. Det är tackkort för konfirmationen. Hoppas mina släcktingar blir glada nu.


Jag gjorde 4 till idag men har inte hunnit fotta dem eftersom de blev klara så sent idag. Nu ska jag fixa iordning lite till och sen sova i några timmar.

Godnatt ♥



Nacka Forum

Tog en sväng till nacka forum med mamma nu på eftermiddagen, är visserligen fortfarande sjuk, men det funkar. Här kommer vad jag köpte:
Skjorta/Blus från H&M
Blus från ZARA

Piké från T12
Blus från Sisters
Blus från MQ
Skjorta från H&M
Linne från H&M


Känner mig sjuk

Hej! har precis ätit middag. Det blev tacos. Det brukar vara jätte gott men idag har jag inte känt för att äta nånting. Gick hem till jimmy ett tag när han hade vaknat. Och nu ligger jag bara här och fryser och mår allmänt inte bra. Ska försöka piggna till lite för imorrn kanske det händer lite roliga saker :)


lite sådär mår jag just nu :/


Packning och fixning

Klockan är halv ett men jag tänker ändå säga GODMORGON! Läste först Ronjas inlägg och såg att hon skrev att hon hade ont i halsen idag. Och sen Alice som skrev precis likadant. Och nu kommer jag:
Vaknade och kände att min hals sved och brände.
Haha trevligt tjejer, då kan vi vara sjuka tillsammans ;)

Nää, jag har inte tid att vara sjuk. Har mycket jag måst hinna med idag. Jag och pappa åker iväg antingen ikväll eller imorronbitti mot Järvsö tror jag det hette. Där ska vi cykla down hill. Ska bli skit kul. För er som inte vet vad det är så är det när man cyklar nerför i terräng. Järvsö är alltså ett skidområde på vintern men på sommarn har dom öppet för cyklister. Så man köper liftkort och så åker man upp med cykeln i liften och cyklar ner. Haha, har aldrig gjort det förut så har ingen aning om hur det kommer gå. Men ser iaf fram emot det. Jag har inte packat än och måste packa för Fredriks land oxå. Samma dag som jag och pappa kommer hem ska jag, Ronja och Jacob till Fredriks land. Så det blir ingen tid för att pack då.


Godmorgon

Godmorgon! jag vaknade ungefär för 3 timmar sen. Jag var jätte pigg när jag vaknade kändes som om jag skulle kunna ut och springa idag med. Jag har i alla fall träningsverk idag och det känns så sjukt underbart haha det var så länge sen jag hade träningsverk och när man har det så vet man att man tränat och då kan man känna sig lite duktig :) 
Sen när jag gick upp kände jag hur min hals brände! inte kul jag hade nyss blivit bra, jag hade ju ont i halsen på landet också, det måste va något i luften, läste under att Alice också är sjuk ju :(


God Morgon!

Hade tänkt att sova väldigt länge idag eftersom jag knappt har sovit nått den här veckan. Men så vaknar jag kl 9 iaf.  Nu ligger jag i sängen och är sjuk, inte det roligaste precis, men det är dåligt väder ute så det spelar väl inte så stor roll då. Nu ska jag försöka bli frisk!


Dax för lite sömn

Ikväll ska jag inte sitta och fördriva tid i mitt fönster. Känner mig ganska så trött nu och kommer nog somna gott. Som Ronja redan skrivit var vi ute på en liten springtur idag. Vi tog samma som jag sprang för några dagar sedan. Den är ganska lagom tycker jag. Och så kan man avsluta med ett dopp i havet. Härligt! Tyckte vi kämpade på bra. Duktiga vi var idag Ronja :D



Sova!

Nu ska jag gå och lägga mej å sova i min alldeles egna säng! Ska bli så skönt, sov 3 timmar inatt och de senaste nätterna ar jag sovit runt 4-5 timmar så jag är rätt så trött. Sov lite i bilen påväg hem idag också. I vanligafall sover jag aldrig i bilen, men nu var jag så trött. Godnatt på er!

För er som inte ser vad det står:

Gud som haver flickor kär, se på nu hur pojkar är
vart man sig i sängen vänder är dom där med sina händer
Och den som inga trosor har, lär ej ha sin oskuld KVAR!

Den lilla fina dikten fanns i taket i vår stuga på ridlägret!


Träna!

Hej! kom hem från en spring runda med hanna för ett tag sen. Det var rätt så tufft eftersom jag inte tränat på alldelses för länge. Vi hade ett mål och det klarade vi. Så lite stolt  är jag. Eller rättare sagt väldigt stolt! när vi kom fram till vårt mål hoppade vi ner i vattnet gud så underbart det var. Nästan lite för varmt i vattnet det skulle inte gjort något om det var lite kallare. När jag kom hem la jag mig i badkaret å badade länge och tvätta håret med schampo balsam och hårinpackning sen tog jag body lotion över hela kroppen och nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, hur skönt är inte deeråå?
Men först Ska jag ta någonting att äta! det är superviktigt annars bryter man bara ner musklerna istället för att bygga upp dom, så glöm inte  det! ;) 




Puss å kram / Ronja


Hemma!

Nu är jag hemma från Norrköping, jag kom hem för några timmar sen men har inte orkat blogga. Såg nu att Elin hade lagt upp bilder på facebook från lägret och jag orkar inte ladda över mina bilder. Så jag tar lite av hennes och sen tar jag andras bilder också! :) Här kommer några!
Galna Brudar; Fanny, jag, Carro & Hedda
Ridlärare + ledare; Claes, Emelie, Emma och Alice
Påväg till hagen; Daphne på Plexus (svart) och jag på Anais (brun)
Söta cheeyer; Jag och Hedda
Söta tjejer igen; Fanny, jag, Carro och Hedda
Heddas fina sko-ordning i stuga Yankia, den höll i ca. 2 timmar; Fanny, Hedda och Jag
Vår sång till talangjakten, som vi vann!
Överspeedade cheyer efter ritt till hagen; Daphne och jag
Jag och min söta häst Anais!


mys kväll med mamma

Hej! har precis lagat god mat tillsammans med min mamma, Vi satt ute i kvälls solen och åt. Super mysigt. Om ett tag då hanna har ätit och sådär är det dags att ta fram jogging skorna och ut och jogga! herregud hur ska detta gå:P får väll göra mitt bästa och hoppas på att vi inte springer så långt. Har ju inte tränat på hela sommarlovet ;) 


haha fin bild ;) men den får duga


Påväg hem

Är påväg hem nu efter en underbar vecka i Norrköping, står inne på Max och ska beställa mat vilken sekund som helst. Bloggar mer när jag kommer hem, lägger även upp bilder då :)


Sololjan är på

Nu är sololjan på så nu är det dags att jobba lite på brännan. Underbart väder älskar att bara lägga mig i leksakspoolen och koppla av.  






Bild nr2: En bild av någon du umgås mycket med


Hihi får bli min katt. Henne umgås jag ju riktigt mycket med.


Morgon

Jag vaknade också upp idag och som Ronja och kände mig toppen bra. Vaknade vid 9 och kände mig pigg och kunde inte somna om. Konstigt, eftersom jag gick och la mig halv 4 igår. Kommer säkert vara jättetrött ikväll istället. Men då kanske jag känner för att sova då iaf. Nu ska jag fixa en bild till "bildleken".



Godmorgon

Godmorgon alla söta bloggläsare! Hur mår ni idag? Jag mår iaf toppen bra, kom hem lite sent i går så är lite trött bara. Har precis ätit lite frukost här ute i soffan. Idag har jag inte direkt några planer men ska nog lägga mig i solen ett tag, man måste ju passa på nu när det är sol :) 




Livet är så mycket bättre på natten

Planerna blev ändrade. Jag gick aldrig och la mig. Kände mig för glad för att sova bort kännslan. Hihi så typiskt mig att bli så här på kvällen. Jag måste vara någon slags vampyr. Sitter på min fönserbräda och kollar ut mot den lilla skogen bakom mig. Känns som att det bara är jag vaken och en hund som skällr någonstanns ifrån andra sidan skogen. Och jag älskar det. Jag älskar natten. Allt är så tyst och stilla och man kan göra i princip vad man vill. Jag vill bara sitta här med min bärbara dator och tänka på allt och inget. Datorns laddar-sladd räcker precis till fönstret. Brukar inte använda min bärbara dator. Har int haft nån användning för den när jag hade min iPhone. Men nu.. ja... Och gud vad jag saknar min iPhone. Sakner den när jag är ute och springer och vill ta tid, vill ha musik och använda min spring app. Och jag saknar den när jag ligger på standen och vill se på film. Jag saknar den när jag ska ta bussen och vill veta vilken buss jag ska ta och när den går. Saknar helt nklt min Iphone. Men men, nu är deet som de . Har SMSat lite meed Ronja. Men tror hon sommnat nu oxå. Så nu är det bara jag. Inte änns hundn verkar vara vaken nu. Fast i och för sig har fåglarna hunnit vakna nu... Undra hur lång tid det tar för solen att gå upp egentligen? Hum... Vet int vad jag ska göra nu. Och just nu älskar jag bara att ha blogg. Att bara kunna sitta och skriva ner massa onödiga sakr och hoppas på att åtminstond en kommre läsa det. Nu ska jag hitta på något nytt. Hörs senare!




En stor godatt kram från Hanna!


Sova nu!

Haha har precis sett klart en skräckfilm från 60-talet tror jag det var. Hihi man skrattade när man såg "monstret" och alla special efekter. Har hunnit göra 3 tackkort idag också. Och ska göra 8... Blir ett tufft jobb. Kan lägga upp bilder på mina mästerverk senare. Nu ska jag försöka sova.

 



Notholmen

Heej! gick hem till jimmy en liten stund idag men sen skulle han få hem lite kompisar så då fick jag hem och åkte och badade med mamma och emil på Notholmen. Det var jätte mysigt hoppas vädret håller i sig ett tag till :) 


Min galna hund ;) 





Bild nr1: En fin bild av dig själv

Humm... då måste jag väl ändå ta en bild från modell fotograferingen.



Tillsist vaken

Godmorgon! Idag var inte pappa hemma och kunde väcka mig, så idag har jag fått sova ut. Har inga planer för dagen men ska väl försöka hinna göra tackkort till mina släcktingar som kom på min konfirmation. Får se om jag orkar och hinner.



Fredag

Godmorgon! Hade inte så mycket att blogga om igår. Ska se vad det är för bildlek hanna har tänkt och göra, så kanske det blir roligare för både er och oss :) Idag ör det inte alls lika fint väder som igår, fast det är fortfarande jätte varmt. Jag läste i tidningen att juli skulle bli en blöt men varm månad, typiskt jag vill ju ha soool! Idag ska jag nog bara vara hemma å passa hunden. Vad ska ni göra idag ?? 

Kram/ Ronja


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!