en lite gladare tjej

Hejhej. Nu är jag något gladare. hihi. Jag ska snart gå upp och ta ett bad och fixa mig efter en hård dag på pappas jobb. Ska nog ta schampo,balsam, hårrinpackning och hela paketet.. så underbart! Sen vid typ åtta ska jag till Mr. J. Hmmm vem kan det va, alla vet men det var roligare att skriva så hah. Puss och hejdå hörs senare! <3

bild på mig från i höstas

/ Ronja


Stockholms Ridhus Dag 2

Kom dit ännu tidgare idag än igår, nämligen 8. Gick för tidigt till bussen, så jag fick stå och vänta där i tio minuter.
Idag har vi fodrat, putsat träns, fodrat, mockat, sopat, bytt hästar, kollat på hoppträning och samma saker om och om igen. Inte nog med det så hade vi världens jobbigaste handledare. Hatar henne!

Alltså har vi inte gjort så mycket intressant eller kul idag förutom hoppträningen. På den 2 timmar långa lunch rasten så gick vi och kollade lite på fälttävlians hinderna. Skulle aldrig våga hoppa dom!


Arg tjej

Hej just nu har jag ingenting att säga mer än att jag är riktigt jäkla sur. Hejdå. 



Utan nycklar...

Ännu en praodag över. Och den här var ännu roligare än igår. Har just insett att jag älskar småbarn. Även om don kan vara riktigt jobbiga så är dom ju så otroligt gulliga. Kan skriva mer ikväll för det orkar inte nu. Jag sitter i Centrum nu helt själv för jag har insett att jag inte har några nycklar. Så vet inte vad jag ska göra tills mina föräldrar kommer hem. Det är ju fint väder iaf :)


Lunchrast

står ute vid en av K1 banor och kollar på en hoppträning där några ridlärare från ridskolan rider. Banan bredvid är det några från K1 som rider. Stekande sol och lunchrast i två timmar. Najs! :)


update;

Godmorgon. Har precis vakanat och sitter nu i soffan och kollar på disney channel och äter fruskost. Man blir aldrig för stor för disney. Om lite mer än en timme kommer pappa hem igen och hämtar mig så åker vi iväg. Så idag blir det väll sortera mera papper. kul, kul. Men detta blir min sista prao dag eftersom pappa är ledig imorron så då blir jag också ledig. Skönt!
/Ronja


Det finaste en kille kan säga till sin flickvän är att den andra tjejen han kommer älska på denna jord kommer vara deras dotter♥






Jag var bara tvungen. Det där var typ det sötaste jag någonsin hört. Men hur stor är chansen att en kille i våran ålder verkligen menar det när han säger det?

Cute


Måndag

Fy skäms på mig!! har nästan helt glömt bort att vi hade en blogg men kom nyss på att jag kanske borde blogga? Idag på pappas jobb har jag inte gjort så mkt jag gick ut med hunden lite då och då sen har jag hjälpt en gullig tant som heter kerstin med att sortera massa papper som ska skickas iväg med posten. Intressant. Idag hade jag min sista träning innan sommarlovet också, såå tråkigt vll träna massor det är nu alla mina spärrar börjar släppa och jag vågar köra mer och mer saker. Ännu tråkigare var att Ina gjorde ¨en ronja ¨ ¨ åt andra hållet. Alltså en ganska rejäl stäckning i ryggen, fast tror det gick hyfsat bra för henne iaf.  Nästa sesång eller vad man säger då händer det grejer, herregud vad kul det ska bli.. men det är fortfarande lite halvt hemligt så det tar vi då trampolinen sätter igång igen.
Imorrn får jag lite sov morgon för pappa ska på möte här i tyresö först men ska ändå försöka sova nu är helt slut. så jag säger väll Godnatt.
Ganska dåligt med bilder i bloggen idag, men här får ni. Sommaren närmar sig nu! <3



Hihi jag vet, jag suger på att skriva kort och snabbt ;)


Första praodagen

Ja, ska försöka skriva lite snabbt och inte allt för långt om min dag. Var ju som sakt och praoa på dagis, på gunghästen som ligger vid Tyresö Centrum. Det var väldigt anorlunda mot vad jag är van vid. Jobbigt men roligt. Jag var för en gång skull i väldigt god tid. Jag var där nästan 30 minuter innan jag skulle börja. Är lite stolt över det. Mina arbetsdagar är 9-15. Tycker det är ganska bra arbetstid.

Morgonen var svårast och jobbigast. Jag som alltid varit bland de minsa i släkten och inte har småsyskon hade ingen aning om hur man skulle vara mot småbarnen. Först satt jag och byggde pussel med en liten kille och snabbt så flockades hela avdelningens ungar runt mig. Det slutade i bråk om pusselbitarna... Och jag som är så dålig på att låta arg... Som tur var blev det fruktstund och då glömde alla bort pusslet.

Jag är nog ungefär lika dålig på bebisspråk som jag är på danska. Och då är jag riktigt dålig på danska. Fick lite smått panik ibörjan för det ända ord jag kunde urskillja från barnen var "mamma" och deras försök till "Hanna". Mycket mer än det förstod jag inte vilket var väldigt jobbig för då kunde jag bara hålla med ungarna vad de än sa. Men någon gång började jag lära mig deras bebisspråk. Eller iallafall nåolunda bra. Men även om jag var tvungen att fråga den flera gånger vad de försökte säga verkade de inte ha något problem med att jag inte fattade. De andra dagisfröknarna fick sitta som tolk åt mig ibland men det var bara en gång som en kille var ledsen när jag inte fattade. Han skulle säga sitt namn men jag kunde omöjligt höra vad han sa. Tillslut frågade jag en lärare vad han hette och när jag sen gick fram till honom och sa hans namn förät han mig direkt och belv jätteglad.

Att äta med småbarnen var väl lite halv mysigt. Diskutionen var "bajs, bajs" och de tryckte in maten med händerna. Och som stössel på det var det ris... Ni kan inte tänka er hur den lokalen såg ut efter det. Barnen jag jobbar med är nämligen 1-3 år gammla. Efter lunch var det iallafall sovstund för barnen så då fick jag en härlig rast. Tog mig ner till Centrum och gick lite i butiker.

Det var många roliga ungar på det där dagiset. De gjorde allt för att få min uppmärksamhet och alla skrek mitt namn hela tiden. Men orkar inte skriva ner allt gulligt de gjot idag. Är skitrött och ska jag orka med ungarna imorron igen måste jag nog sova nu. Så säger godnatt istället ♥


Stress?

Mamma och pappa skulle iväg och köpa en ny gasolgrill och jag skulle hämta några grejer i stallet. Så då tog jag med mej datan i bilen. Dom var inne på Coop forum hur länge som helst, säkert en timma. Under den tiden hade jag säkert hunnit skriva åtmindtonde ett kapitel + min matdagbok. Men lat som jag är så gjorde jag bara min matdagbok. Men nu när jag skulle mejla den till min hemkunskapslärare insåg jag att jag inte har hennes mail adress. Så nu kan jag inte skicka den...
Nu ska jag skriva klart hela svenska boken hade jag tänkt, får väl typ sitta uppe hela natten. Ska dessutom laga mat, så att jag får lunch imorrn. Hur fan ska jag hinna?!
Hela jag är super trött och mina ben vill bara dö just nu, men ändå sitter jag och skriver på bloggen. Den tiden som egentligen kunde ha används till att skriva på svenskan...
Imorrn blire prao igen och då ska vi ha Issa, hoppas vi får rida!!

Måste bara berätta att jag och Hedda har smidigt lite framtidsplaner. Vårt liv kommer bli grymt!
Skriver om det nån annan gång!


Stockholms Ridhus dag 1

Gick upp vid sex idag, och åkte mot praktiken vid kvart i åtta. Tilsammans med Hedda så praoar vi på Stockholms Ridhus. Det ligger vägg i vägg med Östermalms Ridskola (Ryttarstadion) tillsammans blir de Stockholms Fältritt Klubb. Knepigt va?

Nu har jag inte riktigt allt i minnet, men tar det jag kommer ihåg.
På morgonen hade vi Lisa och Josefin som handledare. Josefin var riktigt snäll.
Vi började med att sopa en varsinn stallgång, tog in och ut lite hästar, sopade av läktaren inne i ridhuset, tog in och ut lite hästar igen, putsade träns och tillsist åt lunch.

Efter lunch bytte vi handledare, en som heter Linda. Hon var jätte snäll. Vi behövde nästan inte göra någonting förutom att ta in och ut hästarna, hjälpa till med uppsittning på två lektioner och sedan bara ligga ute i solen och schteeeeka! 

Imorgon har vi Issa som handledare, och då hoppas jag på att vi får rida! Isåfall vill jag ha Bailys!
Bild från idag, lite sådär små snygg. Eller inte haha! Ser ju riktigt läskig ut.. :S


Dagisfröken Hanna

Har ganska precis kommit hem från praon. Är helt slut. Har varit en riktigt jobbigt men ändå grymt kul dag. Massa söta ungar som tjutit mitt namn i munnen på varandra. Och jag kommer seriöst ha träningsverk i mina armar av alla ungar jag tvingats göra fart på i gungorna. Så sitter dom där i sina gungor och skriker "Hanna ge fart på mig!" och "Högre, högre!". Helt sjukt trött nu så orkar inte skriva mer just nu. Tur för mig att träningen var inställd idag.


Jobba

Godmorgon bloggen! Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka iväg till pappas jobb. Känner att det kommer bli en sån här halvseg dag då ögonen inte orkar vara helt öppna. Men eftersom det är papppa jag ska va hos är det nog ingen fara om jag är lite trött.
kommer blogga mer sen ikv när jag kommer hem
/ Ronja


Är uppe lite sådär ovanligt tidigt

Ställe klockan på halv sex, men gick inte upp förens hel. Har käkat frukost nu och ska börja fixa iordning mej nu, bussen går om en timma. Slarvig som jag är så har jag inte hämtat min hjälm, väst och stövlar i stallet. Hoppas inte vi får rida idag, då är jag körd. Men ska åka och hämta det efter praon.


Godnatt

Nu ska jag bara göra mig klar för att sova. Imorron ska jag ta han om 1-3 åringa. Ingen aning om hur det kommer gå. Är absolut inte van vid småbarn. Bara dom inte skriker, bitts eller börjar bråka med varandra så är jag nöjd. Ingen aning om hur man medlar mella bebisar. Aja, får väl se hur det går. Min kompis Julia hade praoat på exakt samma ställe och hon sa att det va jättekul så jag hoppas på det. Godnatt! ♥


Då va helgen slut

Jahapp nu var denna helgen slut och imorgon är det skola, och så va det inte det :PpPPPPppp haha nä men vi har faktiskt inte skola på 2 veckor nu. Så himla underbart! Vi har prao i tre dagar sen på torsdag och fredag är alla lediga och eftersom jag åker till Italien orkade jag inte hitta nån riktig prao plats till tre dagar så jag ska bara vara med pappa, det kommer nog bli rätt chill. Fast ändå tråkigt han jobbar liksom på plåtslageriernas riksförbund -.-
Med denna charmiga bild då jag borstar tänderna säger jag Godnatt!
/ Ronja


mera nytt


jeans jacka från jc
Solglasögon
Väska
Jeans: Tiger 1200, Tröja: Jc
Köpte lite vanliga linnen, schampo, balsam, strumpor o underkläder, toffsar och sånna tråkiga grejer också.
Sen köpte jag en bikini från jc och en från new yorker men dom visar jag imorrn :)
/ Ronja


New


Shortsdress från bikbok 149
shortsdress från bikbok 199
topp från New Yoreker 169
klänning från ginatricot 149
Jag visar mer senare ikv.


Våld löser alla problem

haha jag satt å va lite små sur på min kamera eftersom den inte vill fungera så jag tänkte ¨jävla kamera¨ så slog jag den i bordet och då började den funka igen! Det var ju bra så om ett tag kanske det kommer lite bilder på vad jag köpt idag.
/ Ronja


Segt...

Har varit hemma hela dagen för att kämpa med mina svenska texter. Men jag har ändå bara skrivit några meningar. Hatar det, det är så typiskt mig att aldrig komma igång. Sen kommer jag säkert komma igång typ vid kl 11 ikväll och så kommer jag behöva sitta uppe hela natten...

Så en riktigt tråkig dag har det varit för mig. Känner mig så dum mot min farmor och farfar som åkt hit från Linköping, men de får ändå aldrig träffa mig för jag är iväg på träningar och grejer och sen när jag är hemma sitter jag på mitt rum och försöker skriva. Men jag ska i alla fall se Mästarnas Mästare med dem ikväll. Tycker det är lite roligt och jag har kollat på nästan alla avsnitten. Ikväll är det ju final!! :D



Shopping

Va och handla lite grejer med mamma idag i centrum, blev typ ingenting för jag var så jäkla trött från igår.
Vit piké
(ganska) Höga jeansshorts
Någon slags BH
Mjukis shorts
Svart bikini

blev lite andra småsaker också, men orkar inte lägga upp de. inte ofta det blir såhär lite nör jag är med mamma och shoppar, men ska beställa hem lite grejer från nätet nu innnan italien också, så mer blir det!


Hemma!

Hemma från shoppingen nu. Shit man blir helt slut av att gå runt i afärer såhär länge. sex timmar var jag och mamma i Nacka och vi bara shoppa och shoppa eller rättare sagt jag mamma fick inte köpa ngt, snäll jag är på morsdag å allt. När vi skulle åka hem hittade vi inte bilen vi gick runt och letade jätte länge, sen visade det sig att vi stog på fel plan så vi hittade den tilslut iaf :)


Lite utav mina påsar & i påsarna ligger det andra påsar hihih. Ska försöka be pappa väldigt snällt om att åka och köpa en kamera imorrn så ska jag visa mer vad jag köpt. Det blir så dåliga bilder med Iphonen. 

/ Ronja


Frukost på sängen :)

Tillsist har oxå jag vaknat, eller egentligen väcktes jag. Sedan kom min super snälla farmor upp med frukost åt mig. Så fick frukost på sängen imorse. Det var riktigt länge sen kan jag säga. Fick en macka, lite fil och jordgubbar. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Men har inget planerat idag så ser just nu ingen anledning att gå upp. Men jag måste väl skriva lite svenska sen antar jag. Minst ett till kapitel ska bli klart idag!


Update;

Sitter nu i bilen och äter glass min lilla syster gick och köpte en till mig i regnet hur gulligt är liksom inte det? Det blir nog att jag och mamma åker till Nacka vi hade tänkt att åka in till gallerian och gå i alla affärer runt om där men det är inte så mysigt i det här vädret. Bloggar när jag kommer hem med kanske lite bilder på det jag köpt :) /Ronja


Godmorgon!

Vaknad precis, i mina extrasängar med datan och godiset bredvid mej. Somnade nog när pappa fortfarande var borta, men jag var så jäkla trött. Nu ska jag ner och duscha, känner mej inte så himla fräsch när ja somna med kläder och smink på. Ska även gratta mamma på mors dag, det får man inte glömma!


Godmorgon

Godmorgon allihoppa. Har precis vaknat. Lika trist väder idag som igår men men. Ska gå upp och försöka äta nån frukost och fixa mig sen när mamma är redo blir det shopping hela dagen! :)
/ Ronja


goodnight sweeties

 

Nu är det snart dags att sova, är jätte trött. Imorgon blir det nog shopping med mamma, har skrivit en hel lista med massa saker jag vill ha tills Italien. Men shoppar nog bara det viktigaste imorrn. Som t.ex en badmössa. Haha nä men det är ett måste om man vill bada i Italien när man bor där med massa små gulliga nunnor...













/ Ronja

 



Dax att sova snart!

Har nu varit så duktig att jag skrivit klart ett till kapitel om mig till svenska. Nu har jag skrivit 5 kapitel om man räknar med det Elise skrev till mig. Det ska vara 10. Så ganska duktigt. Och jag har ett på gång också. Så imorron är det nog 6 st. Lite stolt faktiskt. Även om sista inlämningsdag var i torsdags. Och lärarna sa då att den som inte lämnat in sina uppgifter innan dess fick inget betyg i det ämnet… Så hoppas dom inte var allt för seriösa med det.

Min fot har börjat svullna upp lite nu. Känns inte så bra. Och värktabletterna har väl släppt nu för nu känns det när jag går också. Och jag som ska vara dagisfröken på måndag. Kan ju inte vakta 3 åringar om jag inte änns kan gå! Men det löser sig nog. Så farligt är det faktiskt inte ;)



Min fot



En något mer sminkad Hanna än vanligt, efter USM



Ensam Hemma

Alice här igen! Blev lite lördagsmys ensam  mitt rum. Läsken och chokladen från igår plus mitt godis som jag köpte inne på pressbyrån i norrköping sitter jag och smaskar på i mina extra sängar. Har nämligen två extra sängar i mitt rum som Hanna och Ronja sov här på påsklovet.
Är ensam hemma i huset just nu, förutom hunden då! Pappa är och skulle hämta min bror hos en kompis och mamma är på spa. Hatar att vara ensam, och somvanligt är min hund osocial och vägrar vara i mitt rum.

Imorrn ska jag iväg med mamma och shoppa lite inför italien, blir nog bara det nödvändigaste!
Nu äre bara en vecka kvar tills vi åker! (alla tre)


Music ♥

Alice visade mig den här urgulliga musikvideon för nån dag sen. Kolla ni också!



Norrköping

Nu är jag hemma i kära Tyresö. Hästnörd som jag är gick jag upp halv sex imorrse för att träffa Elin och Daphne för att sedan ta bussen ner till Norrköping. Det var en lång och seg resa på vägen ner som tog två och en halv timma, det som gjorde att tiden gick sakta för mig var att jag satt brevid en tant som tog upp båda säterna med sin enorma tidning.

Vi kom precis när 130 klassen började och kollade hela. Tor även att jag fotade nästan alla ekipage.
Sen gick vi in till Åby "centrum" och skulle käka lunch på nån kebab. Den enda resturangen i hela Åby. Det var även nått slags jubileum där så hela Åby's befolkning var samlad. Vi köpte Ben n' Jerry glass och gick sedan tillbaka till tävlingen och kollade klart på Grand Prix Dressyren.  

Tog bussen tillbaka till Norrköping sedan. När vi kom dit så hade vi en timma på oss innan nästa buss gick, så då gick vi in på pressbyrån och köper godis. När Elin helt plötsligt utbrister att det är en hel timma kvar till vår buss ska gå till Stockholm, lite för högt säger jag: MEN NEJ! I NORRKÖPING FINNS DET JU INGA AFFÄRER. Så står det en norrköpingkille precis bakom mej och börjar asgarva. Tur att han inte var snygg!

Så börjar vi gå mot deras huvudgata och så möter vi ett killgäng, kanske runt 25 år åldern. Så frågar jag, full i munnen av godis om det finns några affärer där. Dom stirrar på varandra tills dom börjar asgarva och säger: Gå rakt fram bara, sen ser ni en kille som liknar batman och honnom ska ni slå på pungen. Och där står vi, stockholmsidioter och inte fattar någonting. Lite pinsamt, sedan märker jag killen som stått och filmat oss hela tiden. Lite sådär pinsamt! haha
Bild från 130 hoppningen
Bild från  FEI Grand Prix


Hemma från träningen

Hej. Kom nyss hem från träningen. För några månader sen var jag på läger i gävle och skadade ryggen ganska duktigt i en fliffis ( Dubbel med halvskruv ) men idag på träningen kom jag över mina räddslor och började köra igen så är helt överlycklig nu! :D


den blev rätt så misslyckad på filmen men ställde den en gång.
/ Ronja


Påväg hem

Nu sitter jag på bussen påväg hem, har ingen aning om vart vi är just nu. Det enda jag ser just nu är åkrar och skog, Elin som lyssnar på musik och Daphne som är sjuk, så har inget annat för mig än att blogga. Har inte hunnit idag. Berättar mer om dagen när jag kommer hem! :)


USM i gymnastik

Försökte blogga från mobilen imorse men gick inte så bra. Nu är min USM tävling klar i alla fall. Det är många tårar som runnit för min del idag. Var nog aldeles för nervös på förträningen så landade helt fel och fick något som vi innom gymnastiken brukar kalla för "socka fot" (ingen aning om hur det stavas). När man landar eller har tyngden på tårna gör det skitont. Men annars går det bra. Nu har jag precis vaknat upp efter att ha sovit två och en halv time på golvet! Så trött var jag efter dagen...

Det har varit en jobbig tävling för mig. Är lite besviken på mig själv för att jag inte ställde upp på en och en halv skruv och för att jag dämpade ner laget när jag grät. Alla fattar ju att man inte blir peppad när någon gråter. Jag brukar vara bra på att bita ihop. Men nu har jag gått och varit nervös i flera veckor och sen kommer jag på förträningen och gör inget varv som jag brukar. Tror tårarna kom för att jag var stressad och besviken. För just då kände jag inte av foten så mycket.

Vi slutade 5 i våran pool av 14 lag. Och det är riktigt bra med tanke på att vi hade väldigt konstiga varv och många fall. Men med lagets insatts är jag nöjd. Även om det blev lite fel så vet jag att alla kämpade. Och det var ju den första USM tävlingen för många av oss. För mig var det den första och sista. Nästa år är jag för gammal.

Jag var tillslut bara med på två varv. Önskar att jag kört en och en halv skruven, för nu efteråt vet jag att jag hade klarat den. Men då var det jättesvårt att veta hur ordentligt jag skulle kunna köra. Jogga gick bra. Men kom jag i fel vinkel med foten gjorde det riktigt ont. Men jag skulle ha litet på att jag klarat att bita ihop om det blev så. Friståendet va jobbigast. Klarade inte riktigt av att klistra på ett glatt ansikte över smärtan...

Nu när jag är hemma har foten svullnat lite. Men jag kan fortfarande gå på den. Hoppas det blir bättre snart så att jag kan börja träna ännu hårdare efter det här.
 
Ur friståendes

Vet att det här inlägget kanske var helt ointressant och obegripligt för många, men var tvungen ändå...



Ny kamera

Jag behöver verkligen en ny kamera. Min förra har gått sönder och eftersom vi inte har någon försäkting på den så blir det bara dyrare om vi lämnar in den. Förut hade jag en Casio Exilim Ex-H20G och den var super bra, Alice har en lika dan. 

Så nu har jag hittat en liknade, samma modell typ fast en lite nyare så funderar på att köpa den här :
Den har :
16,1 megapixlar
24 mm vidvinkel
12,5 optisk zoom
lång bateritid
HD inspelning 

Så den låter faktiskt ganska så bra och jag behöver en nu när vi åker till Italien nästa söndag. Den  kostar bara 1990 just nu så får se vad pappa säger också :)

/ Ronja



Trist väder

Varför måste det vara så tråkigt väder ? Hela jag blir helt deprimerad av vädret. Grått blåsigt och kallt. Jag vill ha sol och värme, men det kommer nog snart.

man får väll göra det bästa av saken. Ska nog bädda ner mig i min gosiga säng och sätta på en bra film, sen klockan halv 4 har jag träning.
Sånt här väder vill jag ha. I torsdags nere vid vattnet med alice.


Snart framme

Sitter på bussen och har åkt i ungefär lite mer än en timma nu. Nu lämnar vi Nyköping, så typ en timma kvar tror jag! Sen blir buss till Åby! Kanske slänger upp ett till mobilinlägg idag :) / Alice


Godmorgon

Godmorgon. Har precis vaknat. Så ligger i sängen och mobil bloggar lite. Både Alice och Hanna gick ju upp jätte tidigt imorse, Alice är på nån häst sak i Norrköping men hon har sagt att hon ska försöka mobil blogga lite och Hanna är på usm i Järfälla! Så det kommer nog bara va jag som updaterar idag och Alice med lite mobil blogg. Idag ska jag nog bara ta det lugnt kanske ska börja skriva ner saker jag behöver packa och shoppa innan nästa söndag då vi laamour och typ 40 andra underbara ungdommar åker iväg på Konfa resa det ska bli så kul!! Får se vad jag hittar på, slänger in ett inlägg senare :) /Ronja


Fredag

Hej. Den här fredagen har jag nästan inte gjort nånting men ändå har jag gjort jättemycket. Vi började skolan 10 och slutade 12 då gick jag hem till alice ett tag sen klockan 2 kom hanna. Och då startade vi denna blogg som vi ska försöka hålla igång ett tag nu. vid halv sex gick jag hem och duschade och redan kvart över sex var alice hos mig då gick vi och handla lite sen slängde vi hopp en jätte god sallad och satt oss och åt på en klippa vid havet som ni såg på bilderna under.

Det var sommar kännslor gånger tusen även fast det inte var världens bästa väder men ändå.
Så ett härligt litet sommar tips: ta en bästa vän släng i hopp en liten sallad och sätt er på en klippa vid havet och prata massa tjejsnack. Underbart :)

Det här blir nog det sista inlägget ikväll så nu säger jag Godnatt!<3

Bjuder på denna / Ronja


Sleepmode on

Nu ska jag sova, efter en lång och slapp dag. Ställde just mitt alarm på 05:20 och då ska jag upp, fixa mej. Sedan skjutsar pappa in mej och Daphne till centralen så tar vi tåget ner till Norrköping. Det blir Norrköping horse show hela dagen imorrn. Med Daphne som jag känt i några år och Elin som jag bara träffat en gång. Och det var på gymmet. Ska försöka ta komma ihåg att ta med mig kameran imorrn så att det blir lite bilder.Så godnatt nya bloggen och alla nya fina läsare! Ps. Tror även att min kompis Astrid fixar ny design åt oss imorrn! Super!


Hanna

Ja, vet inte riktigt hur det blev såhär. Men nu har jag blogg. Min absolut första. Just nu fattar jag typ inte alls hur man ska göra, men jag kanske lär mig.

Jag är 14 år och bor som mina vänner också i Tyresö. Har bott här i hela mitt liv. Jag bor med min mamma, pappa, bror, mina två söta kaniner Issy och Cox och min älskade katt Nishiki.

Jag är en träningsmänniska så jag älskar att träna. Jag tränar gymnastik och klättring. Men det är gymnastiken jag gillar mest. Gymnastik har jag tränat sedan jag lärde mig gå. Mer eller mindre. Men jag har fortfarande inte tröttnat, så jag kör på tills ryggen går av. Imorron ska jag tävla USM i gymnastik och jag är skitnervös inför det. Och jag måste gå upp 05.30!! Alla som känner mig vet att det är något som kommer bli riktigt tufft för mig. Men har inget val...

Alice skrev att vi lärde känna varandra i när vi var 6 år. Men jag vet att vi kände varandra innan vi började 6:års tillsammans. Men runt 5 år va vi. Ronja och jag träffades nog någon gång när vi började på gymnastik tillsammans. Tror vi ckså var 5 år då.


Fredagsmys!



Mobilblogg

Sitter just nu på en klippa nere vid havet och myser med lite kyckling sallad och godis och läsk! <3

/ Ronja & Alice


Ronja

Hejhej, här kommer den andra presentationen av oss tre. Vi är alltså tre tjejer som bloggar, Ronja, Alice och Hanna.

Jag heter alltså Ronja och är 14 år, jag fyller 15 i sommar. Jag bor i Stockholm/tyresö och här har jag bott hela mitt liv.

Jag älskar att träna det är typ det bästa som finns. Jag tränar just nu bara Trampolin. För ett år sen gick jag på truppgymnastik också men tröttnade efter ett tag då vi gick upp i SM-truppen. När jag var liten tränade jag upp till 24 timmar i veckan då jag tränade som mest, efter ett tag var kroppen helt slut och orkade inte mer.
Hanna har jag känt nästan hela mitt liv vi har gått i samma skola och hon tränar också gymnastik, Hon kör USM i helgen! lycka till HANNA! och alice har jag känt ända sen 6.an om man inte räknar med att vi gick på simskola när vi va typ 4 :)

Och nu ni ba k.bry men det var lite om mig!



/ Ronja



Alice

Hejhej, här kommer den första presentationen av oss tre.
Jag heter Alice och är 15 år. Jag bor i Tyresö Strand precis som de andra två. Här har jag bott sen jag var 3 år.

Jag går på konståkning och åker i Tyresö KK, men ska snart byta klubb till Djurgården/Nacka. Sen så går jag även på ridning, jag rider min medryttarhäst Fabienne. Men det kommer jag inte skriva nått om på den här bloggen!

Jag bor i en röd villa i Tyresö Strand tillsammans med min familj som består av min pappa, mamma, storebror och hund.

På sommrarna är vi ute med vår segelbåt ute i skärgården och på vintern befinner vi oss uppe i fjällen. Vi har ett landställe i dalarna som vi åker till varje lov.

Jag lärde känna Hanna genom skolan, vi var 6 år när vi träffade varandra första gången. Och sedan dess har vi gått i samma klass. Hon bor bara hundra meter från mej!

Ronja har jag känt sen sexan, eller vi gick på samma simskola när vi var små, även samma konståkning. Men det har jag inget minne av!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!