oh why, oh why can't i ?

Är äntligen klar med hela dräkten. Den har tagit flera timmar för både mig och farmor att sy, hela kvällen har gått bort åt det. Alltså så är första dräkten klar, sen är det bara kortprogrammsdräkten kvar. Har faktiskt hunnit läsa lite No också, men det fastnar ju ändå ingenting i hjärnan på mig!
Vet ni att idag är det en alldeles speciell dag, dels var det idag Gustav den XII  dog, det är även koldolmensdag. Men här kommer det viktiga, håll i er nu....!!
Det är sista dagen i november, det betyder alltså att imorgon är det första december och inte alls långt kvar till jul! Finnsknappt nån julstämmning här hemma alls! Vi har ställt fram alla adventsljusstakar och fått våra chokladkalendrar, men det finns ingen snö! Kommer det bli en jul utan snö? Nej, de hoppas vi inte på!!
Glöm inte gå upp och kolla på julkalendern imorgon, det ska jag göra hihihi!
image description
Så blev dräkten!
image description
Ni får se mer bilder på lördag, då är det tävling! :)
Alice


Godnatt

Klockan är bara halv nio men jag fick inte särskilt mycket sömn inatt så är jätte trött. Ville bara säga godnatt!


Kan ni ana vad som händer hos mig nu?

Jo, jag sitter och syr på min långprogrammsdräkt som  ska va klar på lördag. Eller det är snarare min farmor som syr och jag tittar på. Den kommer bli jättefin när den är klar! Visar då...
Hade engelska prov idag och jag tyckte faktiskt att det gick ganska bra. Man ska ju iof inte hoppas förmycket, men jag blev nöjd.
image description
Alice


Love actually

Hej! Har varit hos doktorn idag och fått lite medicin. Just nu ligger jag och kollar på film. Love actually. En väldigt bra film. Blir nog hemma imorgon också vi får se, nu ska jag kolla vidare på filmen :)
image descriptionÖ


Sjuk

hata att vara sjuk, hata att jag missar engelska provet, hata att jag inte har no grejerna hemma så jag kan plugga tills läxförhöret. Ingen bra dag idag. Har knappt sovit något i natt. Somnade rätt tidigt men vaknade igen vid 12-1 och kunde inte sova. Gick upp till mamma och fick lite alvedon och sånt. Sen vaknade jag igen vid 5 på morgonen sen vid 6 vaknade älsklingen och smsade lite med mig.  

Har precis kollar på film. Sarahs Nyckel. Boken och filmen jag ska göra en uppsats om nästa vecka. Nu är pappa och handlar suchi till mig :) Ha en bra dag!

image description
Världens bästa kompis när man är sjuk


Kortis

Sitter i soffan med två stora koppar choklad för att kunna hålla mig pigg till provet idag, har nästan inte pluggat nånting men får hoppas att det går bra ändå!
Känner på mig att jag har verldens BAD-HAIR-DAY idag, orkar inte!!!
Alice


Tuesday

Precis hemkommen från träningen, är helt slut så jag hoppas på att somna snabbt nu ikväll. Ligger ihopprullad som en liten korv med mitt täcke.
Riktigt jobbig träning,  men som också gick väldigt bra. Innan ispasset så hade vi ett möte, för att stämningen i laget har varit så tråkig. Men ja tycker inte att det blev så mycket ändå efteråt. De mesta dem sa va väldigt självklara saker som inte ens behövs tas upp.
Innan det så var jag och pappa på öppet hus på Mikael Elias gymnasium i stan. Trodde att skolan skulle va större, då den va pytteliten verkligen. Kändes inte som en skola för mig precis. Dessutom är det jättelång resväg och det är jättemycket plugg där, värsta satsarskolan.
Nu hat jag tänkt att sova så att jag somna relativt tidigt ikväll, fast tror inte de kommer hå så bra för ja drack o'boy för en stund sen,  men godnatt ändå!
image description
Dagens:
Linne: H&M
Tröja: Soaked in Luxery
Jeans: Levis
Alice


Tisdag

Rätt så skön dag i skolan idag, slutade egentligen halv 2 men stannade kvar och gjorde nästan klart min vante på slöjden. Om ett tag ska jag på öppethus för tyresö gymnasium. Jag tror inte jag vill börja där men vill iaf se hur det ser ut och sånt. Vem vet kanske är värsta paradieset där så vill jag börja där iaf... troligtvis inte.
nu ska jag få i mig något att äta sen åka. Hejdå ! :)


Godmorgon


Sitter och äter frukost just nu, världens tråkigaste väder ute.
Duschade nyss för mitt hår hade lite morronfrilla, fast de ser nästan lika hemskt ut nu.
Ikväll blir det Öppet Hus på Mikael Elias gymnasium, och efter det träning!
image description
Alice


...

Ibland känner jag bara att jag måste skriva här. Även om jag inte har något att skriva om.


Läsning

Åhh, Ronjas inlägg med bilder från konfirmationsresan i Italien får mig också att tänka på alla de underbara stunder vi hade där. På alla de stunder som inte finns sparade på bild. De som blir så lätta att glömma. Men som man absolunt inte får glömma! För ibland känns det så, att man för lätt glömmer bort dem. Och att man senare kommer minnas de som fins sparat på bild som lite finare.

Måndagar är ganska okej. Enda anledningen är att vi har sovmorgon. Då orkar man med lektionerna. Men jag har kännt mig lite halvbra idag. Ont i halsen och huvet så jag stannade hemma från träningen. Även om jag verkligen behöver öva på uppvisningsdansen. Istället har jag legat i sängen nästan hela tiden efter skolan. Först va jag inne på iPaden och sen har jag läst boken jag läser i skolan. Hämtade ut den på bibblan idag, Anne Franks dagbok. Kände att de är en bok man bara måste läsa. Och min plan är att först läsa den som är andra världskriget ur en judes synvinkel och sedan läsa den bok Alice just nu läser som är andra världskriget ur en trogen nazists synvinkel, och senan jämföra dem. Och jag har läst Anne Frank i flera timmar nu. Och jag kan inte sluta läsa. Det finns lixom inget kapitel som "säger" åt mig att sluta. Så det blir "bara en dag till" och "bara en till". Det sjuka med Annes dagbok är att hon klagar inte. Hon blir först förbjuden att åka spårvagn bara för att hon är jude. Men då går hon istället. Sen tvingas hon gömma sig och vara instängd i ett hus i flera månader. Men hon gnäller fortfarande inte över allt hon saknar eller hur förfärliga tyskar är. Kan inte riktigt fatta de. Hon verkar finna sig i det. Och när man vet hur berättelsen slutar hatar jag när hon skriver "efter kriget ska jag..." eller "mina barn". Så sjukt att tänka att det faktiskt är person som suttit skrivit allt de där ensam på sitt rum utan att änns kunna ana att de senare kommer bli ord och stycken som vem som helt kan läsa.

Jag tänker sova tidigt ikväll. Eller iallafall inte sent. Så ska börja göra mig iordning snart. Godnatt ♥

En av alla min helt opublicerade Italien bilder.


i like how it feels

Ligger i sängen och har precis tagit ett långt bad. Hur skönt som helst. Låg och läste boken som jag ska ha läst typ 300 sidor ur på fredag. har läst 200 nu så bara 100 kvar. Har pluggat lite Engelska idag med pappa men pappa är inte bra på gramatik så det går inge vidare får se om jimmy är bättre sen. Borde plugga lite Tyska nu för den är tills imorrn. Åhh jag behöver looov. jag behöver sol. Och jag behöver verkligen inte massa plugg just nu. Tänk om det fanns en tidsmaskin som kunde spola  fram till januari då skulle allt vara perfekt!
sooooooommmmaaaaaaaaaaaar <3


Vaniljthé och apelsin

Sitter och dricker mitt supergoda vaniljthé (to die for) och goda apelsinklyftor. Börjar kännas lite som jul, desstom när reklamen för julkalendern kommer på tv. Bästa sättet att plugga, med nått gott att äta och dricka.
Nu ska jag fortsätta plugga och sedan blir det godnatt! Börjar tio i tio, så sooovmorgon!


GÖTT

Alice


KONFIRMATION NOSTALGI

Satt och kollade igenom lite bilder från konfirmationen.. Vill konfirmeras igen, shit vad roligt vi hade :D


Måndag, Tjugoåttonde November

Nämen tjenare! 

Sitter och kollar på Waterwörld och pluggar lite engelska. Jag har ingen aning om vad som är på engelska provet  på onsdag, men jag pluggar lite gamla glosor så fixar det nog sej.

Har varit en dötråkig dag idag, typisk måndag. Sista lektionen så var vår lärare borta, så de va chill lektion. 
BLÄÄ DAG

Plugga på Glosboken = alla rätt på läxförhören!

Alice


Måndag

Sitter nu i skolan och ska ha min sista lektion. Är super trött så hoppas tyskan blir rolig annars sommar jag. När jag kommer hem måste jag plugga engelska och tyska bläää. Bloggar mer när jag kommer hem.
/Ronja


Godmorgon

Sitter på SO lektion och lyssnar på nyhetsföredrag av Andreas.
På Facebook igår så hade andra skrivit att de snöade i stora delar av Stockholm och Tyresö. Men såklart snöade det inte hos mig, buhuu!!
Nu ska jag låtsas va lite intresserad och försöka lyssna.. Ha en bra dag!


Bara för att ni också borde få le

Jag bara måste dela med mig av den här videon. Jag vet inte hur många gånger jag sett den. Men jag kan fortfarande inte sluta le medans jag tittar. Man blir bara så glad i hela kroppen! Vilken underbar kille.



Med denna video säger jag godnatt!


Första advent

Jag glömde tända första ljuset i adventsljusstaken imorse! Sånt får ju bara inte hända! Känns iaf konstigt att det är första adevent. Känns inte som att det är 4 veckor till jul. Herregud, de är ju ingenting! Min första advent har iallafall varit bra. Jag har just klivit upp ur ett långt bad och ska nog snart gå och lägga mig. Vet inte varför, men mår otroligt bra nu. Sådär glad utan anledning på nått sätt.

I fredags planterade jag blomman som jag fick av någon skola på gymnasie mässan. Ina gick fram och pratade med dem för att få en blomma. Men hon fick ingen. Men för mig ville dom smöra ;) Haha, tycker skolan verkar gymt roligt, någon slags äventyrsinrriktning. Men vet inte riktigt. Det var typ en internatskola, och det har inte funnits i mina tankar överhuvud taget att jag ska flytta hemifrån...!?


Hoppas den växer sig stor och fin!



Godnatt

Ligger i sängen och läser en bok, Sarahs nyckel heter den. En bok som Vi ska läsa ut till nionde december. Är super trött just nu så hoppas Jimmy kommer hit snart så vi kan sova. Ska bli skönt att krypa ner i sängen efter en dag med plugg och tränin. Puss och godnatt :)
image description


Söndag

Idag så har vi varit hos min kusin och hans tjej på Stora Essingen. Han fyllde 30 förra veckan, så vi var där på födelsedagsfika. Hans tjej jobbar som konditoritor på ett bageri, så hon hade gjort jättegoda bakelser.
Vi köpte pizza påvägen hem. Riktigt längesen jag åt pizza , men gott äre, dock väldigt fett.
Vi ställde upp alla ljusstakar och hängde upp stjärnor så nu är det lite julkänsla här hemma. Bara snön som saknas nu!
image description
Såhär mysigt är det i mitt rum just nu :)
image description
Godnatt alla finisar! / Alice


Fliffis till stå!

Hej. Kom precis hem från en träning som började jätte segt för jag hade knappt någon ork alls. Sen så skulle vi avsluta med några dubblar. Så utan att jag ens tänker på att jag skruvar min dubbel till en dubbel halv så gjorde jag det och landade på fötter. Bästa träningen på länge. Nu kanske jag kan gå upp och tävla i en högre klass :D

Just nu sitter jag och dricker saft och äter lussebulle. Snart kommer pappa in och då ska vi plugga engelska för på onsdag är det prov.

Ronja




You shoot me down, but i won't fall

Sitter i bilen påväg till min kusin som fyllde 30 förra veckan.  Vi ska dit på fika, känns lite konstigt att vissa av mina kusiner är så pass äldre än mig.
Idag är det ju första advent! Hade tänkt att gå på mässan imorse, men det var så dåligt väder så jag kände mig inte så sugen. Vi har inte orkat pynta hemma, så det känns inte som första advent, dessutom saknas ju snön!!
image description
Alice


Love you!

Sitter med min lillasyster och glasearar pepakakor! Dom blir jätte fina. Snart ska jag på träning. Är jätte sugen på att träna.... Förutom att min lillasyster ska med och hoppa och eftersom det bara finns en grupp kommer hon därför träna i min grupp jaa vad kul.. Syskon kärlek gånger 1000. 



Första Advent

Hej! har inte bloggat på jätte länge nu men ska försöka börja igen. Har haft en mysig morgon hemma hos Jimmy nu. Vi åkte och åt lunch på kök och bar och nu skulle han spela innebandy match så då gick jag hem och här höll lilla familjen på att baka lusse bullar och peppar kakor. Mysigt. Ha en bra första advent! :)


Varför ska man tänka på nån annan en sig själv?

Sitter i soffan och lyssnar på nån jättegammal Veronica Maggio skiva, därav rubriken. Har världens blogglust, men ingenting att skriva om. Verkligen ingenting. Har varit ute med hunden nu på kvällen. Kallt, mörkt och så regnade det, inte speciellt mysigt. Tog på mig tjockaste vinterjackan som jag har, för att slippa frysa. Smsar me nåra av mina rooooliga killkompisar, hahah herregud vilka konverstioner. Sånt här får mig att må bra och skratta.
image description
Sista inlägget för ikväll , godnatt / Alice


Lite jukänsla iallafall

Nu börjar de bli julkänsla på riktigt!! Även om jag fortfarande inte kan fatta att det är första advent imorron.

Elise och jag var och shoppade idag. Superhärligt!! Jag shoppade dock inte så mycket. Faktiskt bara en tröja. Men jag har spanat in endel kläder som jag vill ha. Så bara det blir tid över ska jag plocka hem mer. Vi gick runt vid Kungsgatan och de och i varje butik spelades julmusik och på gatorna hängde julbelysningen uppe. Mysigt! Efer att alla butiker började stänga segade vi oss kvar lite. Kolade på någon kille som sprayade vackra och häftiga tavlor. Och jag bara beundrar människor som han som kan göra ett arbete så snabbt utan att riktigt bry sig om det skulle bli lite lite fel. För det blir de som gör dem så perfekta. Jag får se och lära.




Igår tog jag också på mig det stora uppdraget att måla klart målningen som jag börjat måla på bildlektionerna i skolan. The Starry Night heter orginalet och är gjord av Vincent van Gogh. Fast de jag målat av är inte Vincents orginal bild visade set sig... Iallafall, såhär blev resultatet. Är inte helnöjd men med tanka på att jag aldrig tidigare målat av en bild på det här sättet förut så känns det ändå helt okej. Nu har jag bara lite små detaljer kvar, endel tänkte jag bara göra med svart penna.



Saturday

Har varit och jobbat på julmarknaden. Det var faktiskt inte så hemskt som jag trodde det skulle vara. Visserligen var det kallt och jag kände ingen av dem som jag stod vid ståndet med. Men tillslut vart det faktiskt roligt, en gemensam kompis till mej och den andra killen som va där med mig. Så det var helt okej, dessutom var det bara en timma som jag var där, medans andra fick va där mycket längre! Pappa skjutsade mig till Husby för träning. Jag var jättetaggad på att träna, men sen när jag kom dit så var alla jättebittra, dryga och tråkiga. Det hade tydligen hänt nånting på träningen igår, därför var alla på ett litet dystert humör idag. Och på tisdag ska vi tydligen ha ett litet möte efter det som har hänt.. Träningen gick bra iaf, så det var kul. Just nu har mamma och pappa gäster här, de e våra grannar som ärnhär på middag. Förresten så köpte pappa en iPhone till mamma idag, och då köpte han även en iPad till familjen, eftersom alla var sugna på en iPad, hihi. Den e helt underbar, wiihiiee. Äh, nu ska jag ut och gå med hunden i kylan.... Lite mysigt sådär
image description


Julmarknad

Sitter och äter lunch, alldeles ensam. Jag ska ner till slottet och jobba på julmarknaden nu, eller ja om en timma. Efter de så skjutsar pappa mej till träningen i Husby. Mamma och pappa ska ha gäster här på middag ikväll, så får väl se om jag stannar hemma eller hur det blir.
image description


bilder från igår

Tyvär så hittade inte jag min kamera igår, så det fick bli massa kassa bilder från min iphone istället.
När vi kom dit såg de ut såhär
Invigning
Den enda bilden som blev hyfsat bra, haha!

Lorenzo och sina hästar, helt sjukt va han är duktig. Frihetsdressyr å grejer!
Han stod på två hästar (ett ben på vardera häst) och hoppade massa hinder.

/Alice


Horse show

Precis hemmkommen från stockholm horse show i Globen. Va där med Carro och vi hade det jättekul, som varje år man är där. Tror att vi har varit där tillsammans i över sju år nu.
Sov tyvärr bara 2,5 timma inatt, så jag är väldigt trött nu och tänker sova nu så laddar jag upp bilder och filmer imorgon på morgonen!
image description
Godnatt / Alice


ChillN

Sitter och kollar på Tv med brorsan, ska käka lite. Sen blire Horse Show på globen om några timmar. WOOP WOOP!
Skittaggad just nu!! Kanske bloggar lite därifrån
Bilder från förra året!
Kan ju va trevligt med lite bilder från iår, ska bara leta fram kameran innan jag åker!

Alice


Gymnasiemässa

Står på gullmars och väntar på min buss som kommer om 5 min. Va på gymnasiemässa idag med klassen. Jag och Hedda hittade några gymnasium som vi vill gå på. MASSA SNYGGA KILLAR DÄR! Vi skulle egentligen ha extra träning idag på hovet, men nej tydligen inte. Det hade blivit nått strul med bokningen så vi kan inte träna. Bara att åka hem igen då...
image description
Hedda @ gymnasiemässan
Alice


Gonatt!

Har pluggat massor med matte nu på kvällen, har ju matteprov nu på fredag och jag har lite panik över det. 
Precis som Hanna sa så blev alla våra lektioner inställda imorgon, så vi ska bara till gymnasiemässan. Är där några timmar och kollar ut gymnasium. Verkar som om många vill välja SAM/BE, men vi får väl se.
Hopppas koffeinet går ur kroppen så att jag kan sova nu. Min buss går 10.45 så jag har världens sovmorgon, men måste upp duscha och ut med hunden på morgonen också. Så nu blir det godnatt!
Godnatt

Alice


Jag är här igen

Jag har varit lite frånvarande ett tag. Med de e för att de vart så mycket i skolan. Jag SMSar endel med lite tjejer just nu och om de går som jag vill (förhoppningsvis som alla vill) så ska vi hitta på något riktigt skojigt efter jul :)
Imorron känns som att de kommer bli en härlig dag. Hoppas min magkänslan har rätt. Vi ska till gymnasie mässan med klassen och den enda lektion vi skulle haft är inställd. Så, imorron har jag ingen lektion. Alltså inga läxor. Alltså inget plugga ikväll och alltså sovmorgon imorron. En grymt härlig efterlängtad och behövande sovmorgon! Har blivit alldeles för sena kvällar med plugg och SMS. Ikväll blir de sova!!
Sov gott!! <3


Inte långt kvar till helg nu!

Hemma nu. Tuff dag idag, ett hemskt läxförhör som gick helt okej bra tror jag. 
På No lektionen fick vi elda magnesium. Det va så starkt ljus, så vi fick inte titta på de, så alla filmade istället.
Vi dansade på idrottslektionen, vals och bugg. Dansade bugg med Victor och vals med Fredrik, buggen va mycket roligare än valsen. Kanske för att jag och Victor var grymma på att dansa!

Nu ska jag plugga lite, sen äta!
Jag och Willliam på No:n

Alice



22 nov

Känns som om jag inte borde gått på träningen som jag  var på nu på kvällen. Vi gjorde jättemycke ändringar i kort-programmet så det var ändå bra att jag var där. Men jag har så himla mycket plugg just nu som jag ska hinna med och dessutom massa viktiga träningar. Pluggade innan träningen , påväg dit & hem, efter träningen , i sängen.. Och ändå har jag bara hunnit med två av fem läxor'. Fysjutton va seg jag är, men nu kan jag iaf So och No läxorna som är tills imorgon . En dag i taget.... Nu näste jag verkligen sova, godnatt / Alice


plugg plugg och mera plugg

Sitter och pluggar och pluggar och det tar aldrig slut. Matte prov, svenska prov, engelska förhör och no förhör allting imorrn. Usch. Men det är väll bara att fortsätta kommer vara vaken hela natten om det går i den här takten :P
image description
sofi och julia när jag hämtade dom på kören tidigare idag :)


Tuesday

Hemma från skolan. Riktigt tråkig dag i skolan, massa läxförhör och annat tråkigt. Hade mutligt prov på svenskan idag, gick väl helt hyfsat okej tror jag. Ska bara plugga lite och äta middag, sen drar ja iväg på träning resten av kvällen. 
Lite bildbrist, så en bild från förra året i TKK

Julshow i Tyrsö 2010 :)

Alice


Måndag, Tjugoförsta November

Sitter och kollar på Sol, Fest & Oroliga föräldrar. Min vikarie var med där, lite kul att se ens vikarie festa loss i Magaluf. Hhahah. Om ni kollar så är det Jonas i Stockholmsgänget som är vår vikare. HUNK!

Nu blire lite plugg hela kvällen verkligen... 



Alice


Måndag

Måndagar är alltid lika sega, alltid samma tråkiga lektioner och samma prat om atomer, volym, dativ och allt sånt där. Man blir ju helt knäpp av att tänka på det. Slutade iaf rätt tidigt idag och imorrn slutar vi ännu tidigare för vi har bytt schema :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker plugga och dricker e smoothie som min lilla syster gjort till mig. Om några timmar är det utvecklingsamtal. wiiie vad roligt !

image description
gullig lillasyster som gör smoothie :D


Söndag

Nästan hela dagen har spenderats tillsammans med min familj idag. Imorrse efter att Hedda hade gått så pluggade jag lite franska faktisk.
Nångång runt två så åkte vi till min farmor som fyllde år idag. Grattis på 67års dagen farmor! Där träffade vi våra halv/bonus kusiner. Den ena såg jag senaste gången på min konfirmation och den andra var det flera år sen sen sist. Vi fikande i några timmar sen åkte vi hem för att ja skulle iväg på träning.
Tränade från halv sju till halv tio, lite småseg träning sådär. Usch, att träna en söndagkväll är inge vidare kul precis. Nu sk jag soooova. Äntligen, har så sjukt ont i hela kroppen så de ska bli skönt med lite sömn.
image description
Godnatt / Alice


Melancholia

Tävlingen igår gick sådär. Vi fick ett lika varv bortdömt på tumbling och en svårighet bortdömt i fristående. Lite synd. Men jag tyckte ändå jag körde mina varv bra :) Men så är det med lagsport, alla måste prestera topp om de ska funka. Jag är ändå inte besviken för tyckte alla gjorde sitt bästa även om de inte riktigt funkade denna gång. Ingen final med andra ord idag. Så får väl se vad jag gör istället. Vet inte om jag har träning eller inte idag. Får väl se.

Såg världens sjukaste film igår. Jag kan inte bestämma mig om jag älskar den eller hatar den. Antagligen både och. Malancholia hette den. Vet inte hur man ska beskriva handlingen. Den började med ett lyckligt par som skulle gifta sig. Men sen visar det sig att hon är en helt klart anorlunda brud. Handlingen övergår till en väntan och skräck inför jordens undergång. Man väntar och väntar på att något ska ske så att de man väntar på inte ska hända. Små mystiska detaljer är med i filmen som man inte mäsker om man inte är väldigt uppmärksam. Små detaljer som skulle kunna ge ett hopp om att de ändå inte måste sluta med en smäll. Som att man under nån sekund kan se hål nr 19 på gofbanan. Deras golfbana har bara 18 hål! Men så smäller det ändå... Hopplös film.



Helg

Hedda har precis gått hem härifrån. Vi köpte mer än ett kilo godis igår i centrum, sen tog vi bussen hem till mej. Kollade på Love Actully, en skitbra filen. Så extrem pinsam så att man dör, haha. Va ju å bowlade tillsammans med laget innan och det var superkul. Lite osammanhngade text, menmen.
image description
Bowling med laget
image description
Middag dessutom
image description
Love Actully med massa godis och läsk
image description
Go frukost me Oboy och skummad mjölk :)
Alice


Mys kväll <3

Har haft en jätte mysig kväll i kväll med min älskling. Vi åkte till koh Chang och åt middag med jätte god glass till efter rätt Jimmy bjöd mig :) efter det åkte vi hem till honom och kolla på lite film och bara myste. Nu är båda vi jätte trötta så ska väll sova om ett tag. Godnatt :) <3
image descriptionimage description


seg dag idag

hej! vaknade rätt sent idag, eller jag vaknade runt 10 men jimmy ville inte upp föräns 1 och då skulle han träna. Idag har jag mest pluggat fast har inte kommit nånstans alls. Har också tränat lite för mig själv... jätte duktig var jag. Nu har jag precis badat och gjort mig fräsch vill sola också men det får bli typ imorrn. om ett tag så ska jag och jimmy ut och äta, mys <3 har absolut ingen blogglust det verkar inte de andra ha heller. Men vi kommer väll igen snart igen :)


Den 18 november

Först måste jag bara rätta till en sak. Alice ljög inte för mig. De va faktiskt inte så svårt svenska-provet. Men när jag bara läste målen verkade de as svårt och det var massa krångliga namn man skulle kunna. Men efter att ha läst häftet så insåg jag att det faktiskt var sånt vi jobbat med. Så tror det gick bra! Imorron har jag gymnastik tävling. Dags att tagga!


Grymt duktiga små Tyresötjejer! (Från Visbycupen)


It´s Friday, friday nanananana

Kom precis hem från att varit i affären med pappa och handlat lite mat. Hade svenska prov i skolan idag. Det var bara G-prov så det gick bra, ingenting att oroa sig för precis.

Ikväll ska jag somsagt å se på bio tillsammans med Ronja, Hedda, Jimmy och hans kompis. Vi ska se IN TIME, ingen aning om vad det är för film, Hedda och Ronja lyckades övertala mig att följa med. Men alla säger att den är bra, så man får väl hoppas de!

Puss / Alice


In time

Hej! ska snart på bio med Jimmy, Hedda, Alice och Filip vi ska se på In time. Ska bli roligt.. får blogga mer sen för nu måste jag hoppa in i duschen hejdå! 




Torsdagsmys

Kollade på Grimm tidigare ikväll, nån lite halvläskig serie som går på 6:an. Kommer inte kunna sova, eller framförallt inte våga springa i skogen längre. Efter de kom det en jätterolig film, GET SMART heter den. Riktgt rolig, men jag han inte se klart den för att jag skulle gå och lägga mig så att jag skulle hinna läsa lite ur min bok också. Måste hinna bli klar med den snart, så ska jag hinna läsa en till och sedan nå himla analysering som ska va inne inne julbetygen sätts.  Godnatt sålänge, har arbetspass innan lunch imorrn och då hinner jag nog blogga lite ;)
image description
Godnight / Alice


Hon bara ljuger för mig...

Försökte blogga från mobilen men gick sådär... har laddat ner "blogg.se" appen men den ville lixom inte publicera. Så, nu sittar jag vid datan istället. Imorron har vi sv prov. Jag har inte pluggat nått till de. Alice sa att det skulle vara lätt. Men som hon ljög!! Skitsvårt ju. Läste målen och kan typ inget... Imorron ställer jag klockan tidigt så att jag hinner plugga. Nu är jag så trött så orkar inte. Lycka till Hanna!!



Torsdag!

Heej! ovanlig pigg torsdag idag :) igår var jag så trött efter twiday så jag somande när jag kom hem och sov typ till 7 sen var jag vaken och plugga lite sen sov jag från nio hela natten :) så idag var jag helt utvilad. Nu har jag och pappa precis för bokat en sak. Nu måste jag plugga svenska, svenska prov imorgon.. och om nån timma ska jag med jimmy och kolla på innebandy, sen sover han entiligen här igen :D <3


Helt jävla underbart

BILDLÄNK

Alice


Torsdag, Sjuttonde November

Idag är det ingen vanlig dag, nej, för idag har en av världens bästa kusiner sin födelsedag. Grattis på dej Andreas 30år! :)

Annars har det varit en rättså vanlig dag i skolan, vanliga tråkiga lektioner. Vi fick skriva egna låttexter på musiken idag. De gick väl lite halvbra, men kul var de iaf! Sen på bilden så var inte vår lärare där så vi körde Hänga gubben och Land & Stad hela lektionen. Riktigt nice lektion. ÄLSKA TORSDAGAR!


Det är inte alla som är lika snygga som jag, Mimmi och Hedda haha!

/ Alice


Ni skulle bara veta

Godkväll kära vänner!! Jag är sjukt trött och har precis kommit ut ur duschen. Har varit förfärligt trött hela dan. Och känns som att alla vart trötta och haft en seg dag idag. Både i skolan och på gympan. Somnade nästan på NO:n när vi såg film. Låg iaf och blunda. På matten bröt jag mer eller mindre ihop. Hatar matte!! Och de kapitel vi jobbar med nu är typ de svåraste vi nånsin haft! Nää, nog prat om sånt där hemskt. Träningen va oxå lite seg för mig. Men gick ända okej. I helgen är det RM i gymnastik! Bara en träning kvar! Ja, nu när ni läst det här har ni trott att det vart ett helt vanligt inlägg. Ett vanligt inlägg om vad som hänt under dagen. Men där har ni fel! Såååå fel!!! Detta är nämligen, ja jag är helt seriös, detta är ett unikt inlägg! För unikt för att fatta, det är mitt livs först inlägg från min nya iPhone! Min lilla flicka kom! Från och med idag är jag alltså ägare av en iPhone igen. Känns toppen. Men lite kaos nu. Måste sortera upp appar o massa sånt först innan jag på alvar kan börja njuta. Men jag är säker på, att du och jag ska ha det riktigt trevligt tsm!


Godnatt!

Sitter och ser på Sanning & Konsekvens om husbedrägerier. Väldigt hemskt faktiskt, såg
Kalla Fakta innan. Det handlade om killen som förra året vid jul sprängde sig själv i
en självmordsbomb på Drottninggatan här i Stockholm. Ganska intressant, man fick veta lite
om hans bakgrund och uppväxt. Ne, nu ska jag sluta babbla om Tv-program. Ska läsa ur min
bok ULRIKE innan jag somnar, godnatt sålänge! :)


Brownies

Bakade ju somsagt med Axel. Eller det var snarare jag som bakade och han hjälpte till de sista fem minuterna. 
De blev helt okej faktist. Bakelser eller kakor blir aldrig superbra när jag bakar, bara lite halvokej. 

Ska plugga lite och sedan kolla på UG som börjar om en halvtimma, och sedan efter UG så är det Sanning & Konsekvens. Blir nog lite stickning också, måste bli klar med halsduken snart, annars får jag väl knappt nått slöjdbetyg..!


Wonderful!

Alice


Bakning

Bakar Brownies med min bror, huuuur gott liksom? :)


twiday!

Heeej! igår var jag och hedda på Twiday. Dom visade alla tre filmerna + den nya breaking down part 1. Den var så sjukt bra. Hedda satt och grät. Haha jag tycker synd om alla killlar som bara tycker det är töntigt. 1 för att filmerna är fakstikt bra. 2. värsta tillfället att haffa tjejer ju... flera hundra tjejer i en full proppad bio salong i 10 timmar... Det var kanske max 4 killar där och det var killar som hade blivit medtvingade av sina flickvänner. Roligt var det iaf alla tjejer typ satt och skrek haha :)


image description
min och heddas vip biljetter hihi
image description
image description



Godmorgon!

Jag har redan hunnit varit vaken i lite över en timma för att hinna duscha och fixa iordning mej. Och dfet har jag hunnit! Tänkt att jag inte ska vara så sen idag till skolan, så får skynda mej. Fast det är bara sminket som ska på, sen går jag. 
Lite nervös just nu, för jag ska ha en muntlig redovisning idag på So lektionen, hjäälp!


Lite småsnygg sådär på morgonen, haha!


Jag ska bli mamma!!

Alice har ju redan skrivit lite om vad jag gjort idag. Jag har typ lärt mig alla eng ord nu. Men de va några meningar oxå som skulle skrivas?? Aja, imorgon ska jag inte bli sen till skolan!! Har blivit endel 5 min på morgonen typ. Men inte imorron inte. Har ställt klockan lite tidigare nu. Och jag ska läsa NO på morgonen om jag orkar. Måste klara NO:n bättre de här temat! Nu är det tid för sömn. Natti! JUSTE! Imorron skulle min iPhone 4s komma. Mitt lilla adoptivbarn!! Åhh jag borde verkligen välkommna henne på bästa sätt. Men imorron har jag träning och risken för att huset står tomt när hon knackar på är stor... Isf dröjer det nog några dagar till innan jag får henne. Ska lete fram kläderna (skalet) som min förra pojke (iPhone) hade. Inte ska hon behöva gå naken heller! ;)


Föreläsning

Jag och Hanna har suttit på föreläsning hela kvällen i församlingshemmet. De pratade om två olika pilgrimsvandringar till Santiago de Competelo  som några hade gjort. Verkade ganska kul faktiskt, men för att göra det så måste man ha gått två (?) år på Taize först. Och jag och Hanna är inne på vårt första år nu. Efteråt så var det Taize mässa. Ganska så mysig faktiskt, brukar vara mysigare när vi får sitta på golvet och det bara är vi Taize människor där och inte massa äldre. Träffade massa kompisar som det var jättelängesen man såg sist.

Har tillochmed hunnit läsa lite ur min nya bok. Jag läser den på svenskan, den handlar om en trettonårig flicka under andra världskriget som är nybliven nazist av propagandan. ULRIKE heter den, rätt så bra hittills iaf!

Godnatt ! / Alice


Tisdag, Femtonde November

Rätt så skön dag i skolan idag, hade tre språklektioner och sedan slöjd. Började sent och slutade vid tre. Sen dess har jag bara legat hemma och kollat på tv och suttit vid datan. Ska plugga och äta lite, sen drar jag iväg till kyrkan med Pontus och Hanna för Taizemöte!


Mongos!


Cypern!

Så. Jag tänker ta mig lite tid för att lägga upp bilder från Cypern som jag lovat. Känns som att det var en månad sen jag var där. Men egentligen var det faktiskt bara lite mer än en vecka! Så, nu kommer lite bilder.

Vi var uppe tidigt. Fick lämna sängen vi 03:10 för att va på flygplattsen 04:30. Vi mötte upp familjen Nilsson, mina kusiners familj som består av min mammas syster, hennes man och deras två killarna Patrik och Martin som är jämngamla med mig och min storebror.


Under första flygturen sov jag mest. Var nog ganska trött efter en natt med lite sömn. Vi flög in över Atens flygplatts för mellanlandning. Vi gick bara runt lite på flygplattsen för att kolla på shoppingen. Men helt plöttsligt inser vi att vi är utanför spärrarna och att dörrarna mot grekisk mark stod öppna. Så jag fick för första gången sätta min fot i Greklan. Iaf på grekiskt fastland.


För er som läste det skrev jag om den otroligt vackra himlen som mötte mig när vi landat i Cypern. Jag fottade den bara genom fönstret från vår körande bil. Men säger bara, himlen var helt underbar. Ni ser ju själva. 




När vi kom fram var klockan redan mycket. Men som jag redan sagt, jag ÄLSKADE huset. Tre våningar takterass, grill, tomt och pool. Underbart! Huset stod i en liten mysig "by" av alla lika vita och kantiga hus. Mysigt värre. 


 Dagen efter börjades vid poolen hos Nilssonarna. Jag flöt runt på en flytmadrass i deras poolt. Och det skulle kunnat vara helt perfekt. Om det inte vart för att jag var ensam tjej med två jobbiga rastlösa storebrorsor. De började reta mig och min yngre kusin genom att skvätta vatten på oss och tälla sig ivägen för solen. Det var det jag hade misstänkt skulle hända när man bara reste iväg med killar... Mest utsatt blev jag eftersom jag låg mitt i poolen, omringad av vatten och lätt att stänka ner. Humm, lite små jobbigt kanske... Men när vi införde betalsystim för den som bråka fick jag äntligen flyta runt i lugn och ro!





På eftermiddan utforskade vi området kring vårt hus lite. Det var häftiga klippor och vi hittade ett sköldpaddskal uppspolat på en av dem. Stranden var väldigt lite ihopklämd mellan klipporna. Men tycker den var mysig just därför.


Denna katt stöter vi på första dan. Då tycker vi alla om den. Men efter att jag matar den med kycklig utanför Nilssons hus kommer den att bli en plåga för dem. De vaknade flera morna av att en katt högljutt sittar och jamar utanför deras hus. Och när de äter fruckost sticker den fram sitt lilla huvud makom gardinerna och ser så gullig ut den bara kan. Haha underbar katt tycker jag. Men Nilsson ville styrpa den, hehe. Så kan det gå ;)


Man kan väl lugnt säga att vi överskattade våran bil andra dagen. Vi skulle till den så kallade "Sköldpaddsstranden". Men vägen dit gick på en smal guppig väg. Alla andra bilar vi såg på den vägen var höga jeepar eller liknande. Vår bil fick nog lite skador, dunsade gjorde det iaf.


Stranden var iallafall fin. Vi kunde andingen valt den millånga stranden och dela den med två andra sällskap. Men det ville vi ju inte.


Så vi började vår lilla vandring mot en liten alldeles egen 20 m lång strand mellan vita klippor. Klart värt det tycker jag. Var jättemysigt i vårt lilla hörn.




Ett tag var jag med och spelade med killarna. Sen satte jag och pappa på oss snorkel för att ta en liten upptäcktsfärd under vattnet. Det jag älska med snorklingen är alla stora, extremt stora stimm av småfiska som finns här. När man ska simma igenom fiskstyimmen förväntar man sig hela tidan att snart vara ute ur stimmet. Men ikke! det fortsätter i oändligheter! Min kamera hade dåligt med bateri så så många fotton blev det inte...



Vi låg bara och solade och hade det toppen när en stor fet turistbåt närmade sig. Toppen... -.- För att slippa den stora invation gick vi bort till kafet på andra sidan av stranden. Jag plockade massor av stenar på stranden och när vi kom tillbaka hade båten redan åkt! Yippie.





När solen började bli för kall åkte vi mot nån ravin i närheten. Det var jättehäftigt! Jättevackert! Har ingen aning om hur länge vi vandrade. I över en timme tror jag. Men jag hade velat gå längre. Men när det började började bli mörkt vänd vi. Man ville inte va fast i ravinen när solen gått ner.


Och väl framme vid bilen dök solen ner i vattnet, så var tur att vi vände när vi gjorde.





Tror det var dagen efter som vi åke till några gamla ruiner med massor av känd 1000-tals år gamal mosaik. det var mycket fina. Men för att vara ärlig...



...var jag väl egentligen minst lika intresserad av alla söta katter som sprang omkring på området! Hihi, aww vad söta!



En dag var paporna och cyklade. Vi andra bilade runt lite för att kolla på sevärdigheter. Och på kvällen grillade vi lite mumsig mat!



Någon gång i början var vi och snorkla vid våran strand. Har rört ihop dagarna helt nu. Men men...







Min mamma kan hon ;)


Och jag med...! Hehe ser lite smårädd ut kanske. Men det här va typ enda bilden på mig. Det är ju jag som är familjens fotograf ;)




...men det är Jens som är porffset. Och han klarade en sjukt mycket överhängande led! Var iaf riktigt roligt att klättra ute!!


Och kolla vad man hittar under våran klätterklippa!!


Sista dagen såg jag världens coolaste fiskar när jag snorkla! Plattfiskar som jag sett i våran lilla badvik också, men de här va större! Och jag såg flera turkos-grönrandiga och gulblågröna fiskar!! As coolt. ÄLSKAR att snorkla!! Men ojojoj vad långt inlägg det här blev då! Hehe, så typiskt mig!

Kram på er! ♥


Måndag, Fjortonde November

Har varit och hämtat hunden från dagis för en stund sen. Kallt som satan ute, höll på att frysa ihäj. Det är som vinter utan snö just nu. 

Har haft världens jävla huvudvärk + mensvärk. Inte härligt, känns som om mitt huvud kommer sprängas just nu. 
Var hos SYV idag och pratade gymnasium. Fick typ ingen hjälp alls eftersom jag redan vet vad jag vill. Så kändes lite meningslöst att sitta där i tjugo minuter när hon bara babbla om oviktiga saker som ja redan visste.

Igår var jag med familjen på Stockholmsmässan. Där var det båtmässa, skidmässa, matmässa och hälsomässa. Lite av allt möjligt sådär, jag var inne på alla utom matmässan. Så firade vi Farsdag iår. Han fick en skjorta när vi kom hem som jag och Axel köpte förra veckan.

Hade uppvisning på Isprinsessan (tävling) i Husby. Gick helt okej faktist. Hade ett fall, men eftersom de va uppvisning. Kändes lite som tävling på uppvärmningen förutom att vi saknade de andra lagen då, hehe.
Några få bilder:

Älskade ML

Alice


En liten extra tanke till världens bästa pappa idag!

Grattis på farsdag världens pappa. jag älskar dig otroligt mycket.



vilundahoppet!

Heej! imorse hade jag och jimmy ställt klockan på halv 11 för klockan halv 12 åkte vi till upplandsväsby och kollade när Mickis och Albin skulle tävla i trampolin för första gången. Båda var jätte duktiga tycker jag, albin kom 4a och Mickis tog hem första priset grattis till er! :) Vi körde hem anne maj en tränare från österåker, sen åkte vi hem och lagade mat :) Nu är jag hemma hos mig och måste plugga lite innan jimmy kommer hit igen :) <3
image descriptionimage description


Tänk om vi vore som delfiner

Ojojoj, jag borde verkligen sova. Men igentligen. Vilket slöseria att sova!? Tar ju upp över en tredjedel av våra liv (ja, jag googlade på det). Vi borde vara som delfiner. För har hört att de sover med ena hjärnhalvan i taget. Så att de kan vara vakna hela natten! Visst är det så?? Skulle vara så mycket smartare. Tänk vad mycket vi människor skulle hinna med då. Nää, nu får jag väl inse att jag inte är en delfin. Godnatt på er.

Bara en av mina otroligt djupa tanker...


Om man skrattar när man ser det här vet man att man är trött... Jag är trött!



Lördag!

Heej. Jag har varit otroligt trött den här lördagen. Sov hos jimmy somnade hyffsat tidigt och vaknade vi vid halv 12 så har ändå fått ordentligt med sömn :) vid halv ett åkte vi till farsta med hans kompis tobbe och köpte nånting som jimmy behövde sen åkte vi och åt. Efter det åkte vi till strand hallen och kollade när några från min klass spelade innebandy match mot värmdö. De vann med 4-3 tror jag. Nu har jag bara pluggat och haft världens diskussion med mina föräldrar och jag tror jag van den hihihih hoppas :D för i såfall kommer sista veckan av jullovet se ut så här för mig : 




Bara mamma och jag

Denna dag har som alla helger gått fort. Jag var och klättrade på morgonen. Första gången på 3 veckor!! Så de va lite segt. Men det var roligt och jag klättrade samma led om och om igen för att få bra träning. De har bara vart jag och mamma hemma idag. Lite mysigt. Vi har stekt pankakor och städat som. Nu är städläxan klar!!! Så snart ska mamma o jag ner och köpa pizza, eller thai-mat. Får se vad de blir. Ha de gött! <3


Tidig

Sitter på Gullmars och väntar på Mimmi, hon kommer om en kvart ungefär. Ja ska följa med Henne till ett Öppet Hus, sen får vi se hure blir.

Alice


Städning på G

Så var veckan över. En vecka som kännts väldigt lång. Men det gör dom alltid efter lov. Jag har iaf bara vart hemma idag. Med huset för mig själv. Pappa är i Ecuador, Jens på klättertävling och mamma i Uppsala för att hämta hem våra husdjur som bode där medans vi var på Cypern. Så jag har varit hemma och sett film, städat och kollat igenom gamla bilder, teckningar mm som jag hittat i olika mappar och lådor. Ganska mysigt. Hittade massor av fina vykort och brev. Det var jätteroligt att läsa dem. Och jag är så glad att jag faktiskt lagt dem på hög. Hur mysiga och gulliga brav som helst!


Nu är alltså mina kaninger och min underbara katt hemma!! Åhh vad jag saknat henne!!! Mer än jag anat. Hon är verkligen en solstråle i vardagen. Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid henne. Imorron sja jag upp ganska tidigt för att klättra. Godnatt!


23.33

Har varit och tränat nu på kvällen, eller ja kom hem vid åtta. Gick superbra idag verkligen. Vi gjorde om en övergång till fyrvingen som kommer bli skitsnygg när den väl fungerar som den ska. Fick även våra nya fleecar idag, dom va snygga och jättesköna, dock inte så varma. Menmen... 

Nu ska jag gå och lägga mej hade ja tänkt. Ska träffa Mimmi vid gullmars nångång efter tio imorrn, så måste gå upp relativt tidigt.


Nya fleecarna!

Alice


Fredag

Har precis gjort min lilla syster till en Zoombie prinsessa. Hon ska på skol disco. Vill också va liten och få gå på skol disco hon var över lycklig när hon sprang iväg till discot, hoppas hon får roligt. Nu Ska jag snart upp och ta en dusch, sen ska jag börja röra mig mot jimmy. Nu har vi sovit med varandra i 6 nätter i rad. Inte konstigt om jag blir lite trött. Men nu är det faktiskt helg.. så imorrn kan vi sova ut :) skönt :)

min lilla lillesyster!


twiday!

wiiie nu har pappa hämtat ut biljetterna till mig och hedda. Vi ska gå på twiday på tisdag, för premiär på breaking down vid midnatt. Det är slutsålt överallt.. så jag och hedda är as glada över att vi ens fick några biljetter och vi bokade ändå typ för 2-3 veckor sen :D Haha vi är helt kääära i twilight :D <3


Får se om det funkar

Bara för att jag aldrig nån gång nånsing tidigare laddat upp en film/länk på bloggen måste jag se hur det funkar. Och så tyckte jag detta klipp var väldigt gulligt.



11-11-11 15.15 bara för att

bara för att jag är jag och alla andra skriver 11-11-11 11:11 så ville jag inte det. Hah känn på den! :D



11.11.11 11.11

För er som bryr er.. ;)

/ Alice


Fredag!

Äntligen fredag! Slutade för en timma sen, och dom andra två slutar nu. Hinner knappt blogga men för jag ska iväg på träningen om en timma och så ska jag äta innan dessutom. Chilldag i skolan idag. K.bry inlägg, men ville bara skriva lite. Körde Basketfia på idrotten idag, spelade med William och några andra i laget. Ja är supergrym på de hehe!
Snygga brudar, jag och mimmi haha!


Godnatt


Gokväll allihopa, sa till mig själv att jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll, men så blev det inte riktigt. Klockan är nu lite över elva och egentligen ska jag sova nu eftersom jag börjar tidigt imorrn. Men fick faktiskt lite blogg lust, så jag slänger in ett kort litet inlägg från mobilen nu. (det är därför det ser konstigt ut med bilder och så)

Har hunnit sticka lite på min halsduk, kollat på tv och tävlat mot min bror i Tempel Run!
Alltid är det tävling om nått ;) förra helgen tävlade vi om vem som kunde få högst level på Unblock Me. Haha, vilka syskon alltså!

Har duschat och rakat benen sådär extreeemt mysigt lena! Nu ska jag läsa lite och sedan godnatt! :)
Nyduschad tjej! Snea ögon... Men vafan, ingen är perfekt!

Det mysigaste som finns, raggsockor!

Tjejböcker eller vaddå? Hehe, men dom är riktigt bra!



Godnatt / Alice


En trött torsdag

Kände mig väldigt trött idag. Ändå är det den dag jag slutar tidigast i skolan på. Men eftersom min träning börjat kl 16:30 inner jag inte göra så mycket innan jag ska iväg ändå. Kröp ner under mitt duntäckte och vilade lite för att jag kände mig så frusen och trött. Och sen kände jag inte alls för att stiga upp för att göra mig iordning och cykla till träningen. Men tillslut gick jag upp ändå. Solen hade redan börjat gå ner när jag började cykla. Redan vid lite efter 4! Örenen frös ordentligt i farvinden och på ängarna var det dimma. Sjukt, vintern är snart här. Men när man tänker efter... Det är ju faktiskt november. Så så konstigt kanske det inte är ändå. Men som alltid när jag är som mins taggad blir träningarna av någon anledning bra. Körde lite dubbel halv från trampolinen så kändes bra. Men bäst kändes det ändå att jag körde skruvar igen. Av någon anledning kände jag skräck för att köra dem och vägrade på varven. Men nu bestämde jag mig och efteråt kändes de bara töntigt att jag vägrat på dem...

Ska sova tidigt ikväll tänkte jag. Får se hur det går. Här får ni en bild från Cypern när vi var och klättrade i bergen bara för att jag inte har någon passande bild. Godnatt och sov gott!! ♥



Torsdag!

heej! dagen idag har varit otroooligt seg. Helt sjukt vad trött jag är. Det har varit rätt chill lektioner inte ansträngande någonstans men ändå så typ somnar jag... :S höll på somna på rasterna också, när jag kom hem somnade jag två timmar och vaknade nu av att mamma oh pappa väckte mig och säger att det inte är bra att jag är så trött. Jag typ orkade itne och somande om.... fy skäms på mig! jag måste sova bättre på nätterna det här är inte okej.. 

har i alla fall gjort en hemkunskaps läxa av 3, duktigt av mig. Nu ska jag gå och ta en dusch så jag piggnar till mig lite...
hejdå! :)


Utvecklingssamtal

Gick upp relativt tidigt imorrse, i hopp om att jag skulle hinna duscha. Men eftersom jag snoozar i femtio minuter så han jag inte duscha. Men hann platta håret iaf! Inte varje dag mitt hår är plattat!

Inga ansträngande lektioner idag precis. På musiken fick vi stå som en kör och sjunga julsånger tillsammans. Lite mysigt tycker ja och vår musiklärare spelade pianio, lite november mys! Snart är det ju faktist advent!

Efter skolan mötte jag upp mamma på Strandtorget så gick vi in på Clara & Co å fikade lite. Pappa kom dit, sen gick  vi tillbaka till skolan och hade utvecklingssamtal. Har ju ny mentor nu eftersom min förra slutade. Men jag tycker att det gick bra iaf.


Fika med mami ♥

Alice


Adrenalinkick check!

heej! kom precis hem från träningen. Hamande i värsta chock tillståndet idag. Helt sjukt vad rädd jag var. Skulle köra en volt jag inte vågat gra på mattan på ett år. Dubbel. Så bestämmer vi oss för att jag ska köra. Både Ina och Min tränare stog med extra mattor ifall jag skulle skada mig som förut. Men jag ställde första. Jag blev så chockad så jag gick av och grät och då börja min tränare också gårta hahah helt sjukt men nu är jag ver lycklig och kommer sommna gott inatt! :D

nu ska jag duscha hejdå !


UG

Sitter och dricker min goa choklad och tittar på Uppdrag Granskning med Axel och Pappa. Ska börja sticka lite snart, behövs verklige. Ligger jättemycket efter, det ska var klart om en dryg månad och jag är lååååångt ifrån klar.


Alice


Promenad

Tänkte igenom massa saker. Tusen bollar i luften samtidigt och flera andra tusen tankar i huvudet. 

Sötis vovven!
Converse + Raggsockor när man ännu inte har köpt varma vinterskor än!

Alice


Tar en prommis med vovven nu!

/Alice


Gang Related

Sitter och ser på film med min sjuka brorsa, vi ser på Gang Related. Nån lite halvdålig amrekansk film och mord och gäng.

Vi hade en SJUUUUUUUUKT snygg vikarie på No:n och matten. Alla satt och småfnittra hela lektionerna haha! Rätt så tråkig dag i skolan, men med bra vänner så blir den rolig. Vi har nästan bestämt vart vi ska åka på klassresa nu. Ska välja ut några som ska jobba på discot dessutom. Jag ska välja ut 7 av 14, kommer bli svårt!

Alice


Nionde November

Brist på rubriker? Ja!

Godmorgon förresten, har varit vaken i en timma så att jag han duscha innan skolan. Mitt hår såg verkligen ut som en katastrof. Börjar en timma senare än alla andra idag, halv tio! De är lite skönt, då får man lite extra sovmorgon. börjar om en halvtimma alltså, och nu börjar det bli lite tight om tid! 

Vi hörs senare!

Ful, Hejdå!

Alice


Godmorgon!

godmorgon världens tröttaste onsdag. Sa precis hejdå till min älskling som åkte för att jobba. jag brörjar om 35 minuter.. kanske dags att brja göra sig i ordning. Har bara tråkiga och jätte många lektioner idag.. segt, men med lite musik i öronen och glada kompisar ska väll denna dagen går bra! 

ha en bra onsdag!


23.46

Oj, nu blev det ett sent inlägg igen. Orkade inte blogga när jag kom hem från skolan
. Har försökt att lova mig själv att gå och lägga mig tidigt så att jag somnar tidigt och då inte vara så trött på morgonen.
Har varit och tränat i Saltis idag. Pappas snäll o skjutsade mig till busshållplatsen, sen åkte jag typ 6 stationer,där möttes jag upp av Emma och hennes mamma så fick jag skjuts av dom. Träningen var riktigt jobbig idag. Vi har ju uppvisning på söndag, så nu måste all koregrafi bli klar, men framförallt hela programmet! I slutet körde vi Idioten, den är så extremt jävla jobbig så att man tror att lungorna kommer sluta fungera efteråt. Och om man inte kämpar allt vad man har eller kommer bland de sista så får man ett straff. Typ dom några varv knäböj runt isen. Alltså kör man så kör man så hårt man kan även fast kroppen och lungorna är helt slut.
Hatar att blogga via iphonen, tar så lång tid att skriva värsta texten, dessutom suger BloggAppen. De gör de ännu värre, jag orkar inte starta datorn nu på kvällen heller, så det här får väl duga. Kanske tillochmed hinner slänga in ett snAbbt inlägg imorrn på morgonen ! Godnatt


when you say nothing at all

sitter här inne på mitt lilla rum och försker lära mig spela gitarr. Fatta mysigt, sommar kvällar om man kunde spela :D fast nu kan ju jag inte spela men skit samma. Hittade en as bra sida som man kunde spela rythmer för det är för svårt med acord :P Försker i alla fall lära mig When you say nothing at all, as svårt men jag ska lära mig den till slut i alla fall fast kanske inte idag! ;) nu ska jag snart upp och ta en dusch sen träffa älskling ikväll igen :) <33333


Jag blir kvar i lilla Sverige

Var en bra tisdag idag tycker jag. Räknade matte i nästan en timma efter skolan. Duktigt, men kom ändå inte längre än två sidor...

Inatt åker pappa till Ecuador. Kan väl hända att jag är lite avundsjuk. Men han ska väl mest hänga med chokladplantorna. Och på choklad provningar kanske. Och det kan ju faktiskt också vara trevligt. Pappa är nämligen kändis i chokladvärlden, med lite överdrift kanske. Han är iaf ordörande innom svenska chokladakademin. Ganska nice! När olika chokladförlag smörar lite för pappa får han hem kartonger med choklad. Trevligt för mig. Och inatt är han alltså bjuden till Ecuador inför någon stor mässa om jag förstått rätt. Så kommer han inte hem förns på måndag.  

Nu ska jag försöka bli klar med min engelska text. Kan inte skjuta upp på det längre...

Kram Hanna! ♥



Barnvakt

Heej kom precis hem från försammlings hemmet. Har varit barnvakt åt julia och sofi. Två jätte söta tjejer. De sjunger i kör där. Så varje tisdag ungefär hämtar jag dom och väntar tills de sjunkit klart i försammlings hemmet. Påvägen hem var det jätte kallt. Så stannar en buss där det står ej i trafik på och undrar om vi ville åka med en bit då säger man ju inte nej. vi fick åka gratis till och med :) sen när vi klev av börjar Sofi gråta. Så har hon glömt sin gympa påse i kyrkan. Men jag sa att det ordnade sig så blev hon glad igen. :)

image description
Sofi och Julia :)


Tisdag

 

Dagen i skolan idag var rätt seg, tills jag fick reda på mitt so prov då blev det roligare. Efter SO.n hade vi hemkunskap. Näst sista lektionen i hemkunskap. Vi lagade grillspett och klyft potatis och vissa gjorde tårtbottnar för nästa gång ska vi gröra tårta. Det blev fett gott. Jag hanna och ina lyckas alltid i alla fall när vi jobbar tillsammans! skulle aldrig klara det själv haha :P 

image description

 

image description

image description
image description
ja vissa lyckas ju bättre än andra, eller hur Fredrik waldur?


Glad tjej!

fick till baks mitt SO prov idag. Blev helt okej nöjd faktiskt! Trodde inte alls att det hade gått så bra. satsade mer på ett svagt VG. Men det är kul när det går bättre än förväntat! Fast får lite panik när jag kollar på Alice inlägg under. Hon har liksom redan börjat tänka på vad hon vill bli och vart hon ska gå. Jag har inte ens öppnat ett ända häfte eller papper man fått om olika gymnasie val... kanske dags snart :P

image description


Blä

Känner mej lite usch just nu faktist. Har suttit och kollat på gymnasium i säkert två timmar just  nu. Lite småsegt sådär. Har kommit fram till vad jag kanske vill gå, men ska gå på några Öppet Hus innan jag bestämmer mig.

Jag vill bli polis när jag blir stor, eller jobba inom försvaret, kanske kustbevakningen. Förut ville jag bara gå Sam/Beteendevetenskap, men nu vet jag inte riktigt längre. Antingen blir det de, eller kanske humanistiskt eller så vill jag gå på Bernadottegymnasiet som ligger på söder. Då läser man till olika uniformsjobb.
Är riktigt tagg på det, även fast det verkar hårt och strikt/strängt, men det låter sjukt kul!

Gick igenom mina omdömen för en stund sen, säger bara BLÄÄÄÄÄ!  Vissa ser ju helt okej ut, men andra ämnen; man ba whooot? Trodde jag var bättre än så..! På torsdag har jag utvecklingssamtal,  får väl se hur det går..


Like this right now....

Godnatt på er! / Alice


Godnatt på er

Nu har jag duscht/ badat klart. Hur skönt som helst. Snart kommer jimmy hit. skola imorgon så säger Godnatt nu. sov så jätte gott!
image description
ny duschad trött Ronja!


Duschen nu!♥

har precis städat lite på mitt rum... okej ingen skillnad från föut men plocka upp lite kläder och sånt bara.  Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsh och sen sätta på mig mys kläder efter en första dag i skolan. Är redan lite smått skol trött hehe, hk läxa tills i morrn, svenska uppgift som jag inte hann med i skolan förut, svenska prov nästa vecka och matte prov nästa vecka. Hårdkörning på en gång ! :P 

om ett tag kommer världens bästa Jimmy hit också... då ska vi typ sova hahah är jätte trött och imorrn börjar jag jätte tidigt. Blääää för skolan! 




Projektet är påbörjat

Så, det stora projektet att välja ut bilder från semestern har börjat. Jag har över 1000 bilder eftersom jag först fottat med min kamera, sendan med pappas systemkamera och sist med mammas kamera när min fått slut på bateri... Så det är endel bilder. Nu är iaf alla bilder överlaggda till min dator så imorron kanske jag kan lägga upp lite från min Cypern resa. Nu ska jag plugga lite inför hemkunskaps läxförhör som jag tänker göra imorron.

Just nu får jag också massa gulliga SMS från Elise!! Hon verkar överspeedad och är sådär överdrivet glad utan anledning som jag också kan bli ibland. Härligt!! Nu får ni en bild av mig och Elise på skolavslutningen för två år seden bara för de.



Moa Lignell



Städkunskap!

städkunskap? vem kom på det egentligen. sitter här med min hemkunskaps läxa och bara kollar på pappret. Meningen var att man skulle göra lite på lovet så det inte blev så mkt nu dagen innan den ska vara inne. Men egentligen vem sätter sig ner och skrubbar toaletterna en lov dag ? inte jag i alla fall. Jaja det är väll bara att börja.. ska i alla fall inte bli städerska när jag blir stor :P



helgen

heej! länge sen jag bloggade nu. Men har inte haft tid. Var i lidköping och tävlade. Gick helt okej, det var ryssar med lite coolt och roligt tyckte jag :) En jätte rolig resa till lidköping i alla fall som alltid med alla galna trampolin hoppare. Alla är så speciella på sina egna sätt. På kvällen å vi jätte god middag alla tillsammans, sen Josef en kille från levo sjöng och spelade gitarr för oss, jätte mysigt :) han var med i idol också men åkte ut på andrea delen av slut audition. på söndagen var det lite finaler och sånt, satte synkron serien där med :) vid 4a åkte vi hem, sjukt rolig helg men man blir hur sliten som helst!

image description
jag och ina på en tävliing för länge sen. Uppvärmningen.
image description
påväg till hallen, i döda staden lidköping.
image description
tävlings mattorna!


Sjunde November

Första dagen i skolan efter lovet är nu avklarad. Lite halvseg  dag, men ändå ganska kul. De flesta var på bra humor känns de som, kanske för att alla har vilat ut under lovet. Har ingenting att göra nu, eller ingentng att blogga om heller, fastän jag har världensblogglust.


Today's! :)


Godnatt folket

Godnatt alla söta människor!

Känns lite som om de bara är jag som bloggar va? Skärpning tjejer!

Alice


Kick

Fick värsta kicken att ut och springa. Har inte tränat sen i fredags, visserligen så är det inte så länge, men ändå. Sprang min vanliga runda på tre och en halv km. Helt lagom tycker ja, sen så är den lite mysig att springa också. Kom hem och tog en lång skön dusch. Så nu ligger ja här i min säng med mysiga nyrakade lagom trötta ben och lyssnar på bra musik. Imorrn börjar skolan igen, känns inte så jobbigt faktiskt. Nej nu måste jag sova, godnatt! :)
Efter löpningen, sådär lite smått trött, eller snarare helt död!
Ser ni förresten va duktig ja e som använder reflexväst! :)
En korsning nere på Strandvägen, till höger är det en hamn som lyser jättefint på kvällen, men tyvärr så fick ja inte med det på bild :(

Alice


Sista dagen på lovet

Har tillbringat sista dagen på lovet tillsammans med min familj, lite mysigt sådär.

Åkte till Farsta Centrum för att mamma skulle kolla på nån grej. Men istället så blev det jag och Axel som shoppade. Eller njaa, Axel shoppade mycket, itne jag. Jag köpte en skjorta och en kofta. Gick på 900, så det räckte ;)
Efteråt så åkte vi in till stan för att hämta mormor. Hon har vart i Dalarna, så hon kom med bussen till Stockholm. Hur mycket packning som helst, helt sjukt nästan! Sjuktsade hem henne, och sedan åkte vi hem.
Pappa hade lagat supergod middag till oss när vi kom hem, mummms!

Risig bild, men skjortan som jag köpte. 399:- 365 SUNSHINE - MQ

Alice


Fish!

För några dagar sen fick vi hem våra uppvisningsdräkter. Nästa söndag har vi uppvisning, men vi har inte börjat sy våra tävlingsdräkter än. Men Louise hade tillgång till dräkt-förrådet, så då fick vi ta dräkter från det gamla Fish-programmet 2006-2007 som Dancers (KKIS) hade. 
Så tänkte visa er dräkten!


Alice


Love Actually

Carro har precis gått hem, vi såg på film en stund å hade det mysigt. Det var jättelänge sen jag träffade henne utanför träningarna, så de va kul! Vi såg på Love Actually. Alla har nog sett den, men ni som inte har de måste göra det! De är nog världens mest pinsamma film, man dör några gånger.


Jag och pappa åkte ner till kyrkogården lite tidigare på kvällen och tände ett ljus för morfar. Vila i frid!

Alice


Hemma i Sverige igen

Nu är jag hemma från Cypern!! Eller jag har ju varit hemma i över tre timmar redan. Men veckan i Cypern har gått jättefort. Aldeles för fort. Men jag har ju ändå hunnit med mycket. Snorklat, badat, solat, klättrat i berg, vandrat, mm. Jag ska ladda över bilderna till datorn snart så ni ska få se. Så länge får ni en bild på vårat hus nerifrån Cypern!


Ganska fint tycker jag!



Fika

Som ni såg i tidigare inlägg så var jag nere i kyrkan, (eller ja församlingshemmet) och jobbade lite. Hade fika för kören som skulle sjunga på gudstjänsten. Vi var fyra som höll i fikat; jag, Catrin, Jens och Mattias. Kände bara en av dom innan. 

Egentligen skulle jag inte haft fikat idag, men så ringde det en kille igår och frågade om jag kunde stå istället för mig, så då var lite snäll och stod istället för honnom.

Nu ska jag bara chilla lite med familjen och ha det mysigt. Sitter och ser på nångon skitdålig spökfilm, så dålig att den blir rolig. 


Alice


Drar ner till kyrkan och jobbar lite!




Gomorron!

Inga speciella planer för idag, förutom att jag har kyrkkaffe nere i församlingshemmet nån gång runt tre.

Är ensam hemma tror ja, eller axel ligger å sover. Så jag passar på att äta god frukost med Elvis i soffan.


Alice


Godnatt!

Klockan är ställd på 05.00 i morgon bitti. Samsling vid ringen klockan 06.15. blääää måste sova. Men kommer inte kunna sova. Svenska cupen 4 imorgon och det kommer var ryssar med i tävlingen vilket betyder ryska dommare ehm hjälp? Ska i alla fall bli super kul så nu har jag bara en sak att säga. Godnatt!


image description


Fredag!

Kom hem från träningen för ett tag sen. Vi var bara 8 av 19, lite tråkigt att det inte var så många som går. För de går inte att träna tillsammans när man e så få. Så vi körde bara nästan teknik och nya steg i två timmar.

Axel har nån kompis här, och ska iväg på hallowienfest  hos en tjej. Fyfan va dom ser ut alltså,  haha!

Emma idag på träningen

Alice



4/11 - 2011

Har haft en jättebra dag med Jimmy idag. Han vaknade tillslut imorse. Jag hällde vatten på honom, han blev jätte glad hihi. När vi kommit upp ur sängen tog vi en lång promenad i skogen med emil. Vi höll på att gå vilse men hittade tillslut. Vi gick hem till jimmy en stund och hämtade pengar och sånt. Sen gick vi hem till mig och hämtade mina pengar sen tog vi hans firma bil och åkte och åt lunch tillsammans myspys. Efter det åkte vi ooch hämtade upp Tim och åkte till farsta en stund. Nu e jag hemma och ska snart iväg på träning. Sista innan Svenska cupen 4 imorrn :D 

image descriptionimage descriptionimage description


3 månader med min älskade älskling!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i tre månader. De bästa tre månaderna i hela mitt liv. Jag Älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. Utan dig vore jag ingenting. Du är det bästa och underbaraste jag vet även fast du bara  sover och sover och aldrig vill vakna på morgonen men det gör ingenting. För du är min bara min och Jag älskar dig Jimmy Kemi!

image description
Min älskade sömtuta.


who you are

hej! är super duper trött. Ligger i soffan och lyssnar på musik. Skulle vilat ut mig under höstlovet men är typ tröttare nu haha. För lite sömn. Ska försöka få lite bättre sömn inatt, för imorrn har jag varit tillsammans med Jimmy i 3 månader. Och på lördag tidigt på morgonen åker jag tåget till Lidköping och tävlar då krävs det att jag är utvilad!
image description
jag i min nya gulliga super sköna mössa hihi <3


Nacka forum

Heej! imorse gick jag upp klockan halv 7 för att Jimmy skulle iväg och jobba. Som tur var kunde jag somna om ett tag iaf. Sen vid 11 åkte jag och mötte upp mamma i centrum, Snälla helena min granne körde mig dit. Det är hennes barn jag brukar passa.  Vi var i nacka i typ 3 timmar. Fick med mig hem lite saker iaf :)

Påååsar


Onsdag

heej! igår var det några hemma hos mig, vi kollade på film, körde jag har aldrig, spelade gitarr, pratade massa skit och gjorde egentligen ingenting. Men det var mysigt. Alice hedda och fredrik sov här också. Det blev lite trångt men det gick bra :) jag och fredrik fick kanske 4 timmars sömn så är väldigt trött. 

idag har jag alice och hedda varit i stan och ätit lite och kollat runt lite, efter dt åkte jag till jimmy typ en timma sen hade jag träning. Världens bästa träning idag alltså :) Blev lite sugen på att börja köra trupp igen men då skulle jag ha 8 träningar i veckan det känns lite jobbigt. 

Snart kommer jimmy hit då ska vi Sova! Godnatt :)


Stan

Precis hemkommen från stan. Riktigt trevligt att jag var utelåst ett tag innan jag insåg att mina föreldrar hade lagt ut en nyckel. 

Jag, Hedda och Ronja åkte in till stan vid halv ett ungefär. Käkade lunch på Pizza Hut Medis. Efter de tog vi tuben till centralen och gick runt och kollade lite. Tog oss till en pytteliten butik på centralbron där dom (nästan) bara sålde iPhone skal. Så både jag och Ronja köpte ett. Alla skal där kostar bara 60 kr!! Vissa var faktist riktigt snygga, andra inte, men ändå. Värsta tipset, gå dit!!

Hedda behövde åka hem efter det, men jag och Ronja var kvar. Vi gick till gallerian och kollade lite där. Jag köpte en jätteskön tröja på bikbok.



Alice




Myskväll

Var å tränade på kvällen i saltis,  efter de så duschade ja jätte snabbt å skyndade mej över till Ronja. Vi har kollat på två skräckfilmer, The Ring och The Strangers. Båda va väldigt läskiga. Har bara myst lite i Ronjas rum nu den senaste timmen med mysiga låtar och gitarrspel. Nu ska ja sova, godnatt
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Pappornas dag

Snabbt inlägg nu innan jag ska sova. Idag var det pappornas dag. Dom ville så gärna hyra cyklar eftersom de båda är cykelnördar. Så vi åkte en jättekrånglig lång väg för att ta oss fram till en cykeluthyrning. När dom fått sina cyklar åkte vi andra vidare till någon känd källa som var ett "stort" turistmål. Klart överskattat kan man säga! Det var en sunkigt liten källa med grönt vatten... Fattar inte hur den kunde se så fin ut på alla bilder. Efter de åkte vi och åt och solande i någon halvtimme kanske på en strand vi hittade. Himmeln var helt blå, förutom ett stort grått moln mitt på himlen. Och såklart glider solen in bakom det. Vi bestämmer oss för att åka hem och när vi packat ihop våra saker ser vi hur solen kommer fram. Då har molnet delat sig på mitten så att solen lyser igen. Vi bestämde oss iaf för att åka vidare och kollade på lite utsikter och åkte hem. Kusinerna har precis gått hem till sig nu och imorgon ska min familj ut mot bergen och klättra. Vi har flugit hit med hela klätterutrustningen så såklart vi måste använda den. Nu ska jag sova!


Farsta C

Jag mamma och Axel åkte över till Farsta centrum för att handla lite. Blev ingenting för idag, då jag kanske ska in till stan och så måste jag spara lite pengar.

Ikväll så är det träning, åker hemifrån nån gång vid fyra-halv fem tror ja, sen kommer jag hem ganska sent eftersom de är i Nacka.



Godnatt alla fina!

image description


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!