!dålig updatering!

heej. vädigt dålig uppdatering utav oss tycker jag, och sämre kommer det bli för mig. imorgon åker grekerna hem, skönt på ett sätt men också väldigt sorgligt kommer sakna dom. Speciellt maria hon är så knäppa haha. Hinner inte lägga in några bilder idag för ska upp igen om 5 timmar och åka och tävla i göteborg. Därför kommer jag inte kunna blogga. 

hoppas ni haft en bra vecka! Godnatt! ( kalli nichta ) på grekiska. 




Torsdag

Godmorgon! idag är jag väldigt väldigt trött. Vi ska snart gå ner till bussen och åka till skansen, det kommer nog bli en lång dag men hoppas det blir kul. idag är det näst sista dagen med dom. Det känns rätt skönt faktiskt, är så trött så jag tror att jag kommer kunna sova flera veckor efter det här.. nu ska jag fortsätta fixa mig sen gå till bussen :)

ha en bra dag // Ronja


Onsdag

Nu har alla greker precis gått hem från mig. Vi började att se på Pirates of the Caribbean men när vi insåg att vi bara sett halva filmen och alla var jättetrötta stängde vi av. Haha va ganska kul, Fredrik bjöd in några att komma och kolla på film hemma hos honom. Sen vart det bara fler och fler. Så till sist när vi skulle gå hem och vi började gå såg vi en hel svans med folk som skulle med hem till Fredrik! Då insåg han att alla inte skulle få plattas. Haha vet inte hur dom löste det. Det var iaf därför alla greker följde med mig hem ist. Ska sova i tid nu, hade jättesvåt att sova igår. Imorgon ska vi till Skansen. Tror de blir bra. Godnatt!!


Onsdag

Hej! alice har redan berättat vad vi gjort idag så kolla inlägget under, vi var ju i tyresta nationalpark. Efter det åkte grekerna och slovakerna och en turk med oss till tyresö centrum. vi fikade och kollade i lite affärer, vi visade också dom djurbutiken. Konstantina är helt galen i djur. 
Vi har också lärt dom nya svenska ord som '' hej fröken kan du daska mig på rumpan '' haha och vi fick lära oss det på grekiska. 

bilder från dagen: 


alice & hedda

hedda, alicce, elise, hanna, maria(grekland)

maria, jag, konstantina

maria(grek),pontus, konstantina (grek) andreas, jesper, bhiter(turk)
eleni lagar mat


Dålig uppdatering

Det är väldigt dålig uppdatering känner jag. Igår var vi i stan, fikade, shoppade och var inne och kolla i riksdagen. Jag och Mimmi lyckades dessutom tappa bort våra utbytesstudenter i stan efter lunchen. Vilket inte alls var lyckat, de blev kaos bland lärare å så, men sånt händer..

Idag så åkte vi till Tyresta nationalpark, det var riktigt tråkigt verkligen. Vi gick och kollade lite i skogen  på olika skogstyper som fanns där i skogen. Vi lagade mat på stormkök och det gick inte alls bra. Vi råkade tappa ut all pasta som tog jätte lång tid att laga, så fick vi göra ny pasta. Då missade vi en film, men det gjorde inte så mycket för den verkade ganska tråkig. Fick några utbrott på några ett antal gånger. Men så går det när man har PMS och dessutom en mycket dryg och irriterande utbytesstudent hemma i en vecka som måste följa efter en hela tiden...!



Fikat igår på John Chris med Hedda och Mimmi :)


Godmorgon

Godmorgon allihoppa! Det är projektet börjar kännas lite roligare nu. Det är inte lika pinsamt tyst. Fast fortfarande typ vid frukosten, hon ätere tidigare än mig för jag vakar lite senare så när jag äter sitter hon och sitrrar ut mig som om jag vore dum i huvudet haha. 
vi har precis varit uppe på hennes rum, hon visade några svenska killar som hade lagt till henne på fb och lite saker. Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning. Sen blir det en hel dag i skogen i tyresta nationalpark med alla från projektet. 




Snabbt från Hanna

Så, jag har bloggat jättelite. Men de andra har berättat lite vad vi gjort. Men efter skolutflyckterna stannade jag som själv svensk med inas min och ronjas greker. I början hade jag aldrig vågat det. Men nu känner jag dem ganska bra och jag rycker att det är roligt att prata engelska med dem. Så vi shoppade endel. Dom tycker stockholm är stort och dom tycker det är jätte fint här. Jag har aldrig pratat så här mycket engelska. Faktiskt aldrigt pratat engelska så här på riktigt med vanliga dialoger och så. Och engelskan behöver inte vara perfekt. Vi alla använder händerna för att förklara när det behövs och så. Bara vi förstår varandra. Man behöver faktiskt inte många ord alls för att kunna säga väldigt många saker. Nu på kvällen såg jag och Athanasia oxå på en film. Vi båda tyckte den va bra. Nu ska jag sova. Natti!


the tourist

Har precis kollar på film med Eleni. Vi såg The tourist. Jag har redan sätt den, och Eleni tyckte den var bra. Den var på franska och engelska, men hon sa att det va lugnt för hon kan både engelska och franska nästan flytande. Direkt efter filmen gick hon upp och sov. Jag är också sjukt trött så ska sova snart. Godantt!




Tisdag

Dagen med alla från europa har tillbringats i gamla stan. Vi visade dom runt lite grann och dom köpte massa sovenirer till deras vänner och familjer. Vi var också på besök i riksdagshuset. Jag tror inte dom tycker det är så intressant det tycker i alla fall inte jag men det är skönt att göra lite saker också. 
Grekerna är väldigt duktiga på att lära sig svenska, inas grek Maria kan alla veckodagar, räkna till 10, säga att hon är hungrig och törstig, ja/nej, roligt och säkert fler saker. Dom försöker också lära oss grekiska men det är inte lika lätt. 

Vid klockan 4 lämnade jag och Ina grekerna med Hanna i gallerian för de ville shoppa lite medans jag och Ina var på träning. Sen vid slutet kom alla och kollade på vår träning och maria till och med testade hoppa lite :) 

här har ni några bilder från dagen:


Eleni & Jag

från vänster : konstantina (grek) Steffi ( italienare) Maria( grek) gorgia( italienare) Debo (italienare) kan inte stava alla namn men jag skriver som jag tror :P

från vänster: mathilde (fransk) eleni (grek) maria (grek) elise(svensk) Athanasia (grak) hanna (svensk) ina (svensk) 



I miss my boy

Har precis tagit en dusch.. efter en lång dag, jag berättar mer om dagen senare. Eleni min grek står nu i duschen så då hinnner jag blogga lite. Jag saknar Jimmy jätte super duper mkt. Hinner inte träffa honom nu. Och jag saknar honom ännu mer nu när Eleni är här.. 

fick en fråga förut om jag kunde lägga ut en bild på jimmy, han ville inte det, men den här lilla bilden kan ni få hihi 



Kram // Ronja 



à Tyresö

Hejhej, det har blivit lite segt med bloggningen för min del, men igår så skrev jag faktiskt ett skitlångt inlägg på mobilen men så råkade jag stänga ner sidan, och då hade jag verkligen ingen lust att skriva om det. Men idag så har vi först varit i skolan. Vi var i biblioteket först där rektorn snackde lite, sen hade jag en presentation om Tyresö på engelska. Jag var verkligen livrädd, jag har världens scenskräck, så jag är riktigt stolt över mig själv att jag vågade göra det även fast det inte vart så bra. Sen gick vi runt till två klasser och presenterade om inför åttor och fyror, även fast fyrorna inte förstod nånting. På eftermiddagen gick vi till Tyresö Slott och gick en visning där. Det var riktigt tråkigt och vår guide var ur kass på engelska. Det var knappt att man förstod vad hon sa. På kvällen så träffades vi hemma hos elise och lagade mat och äppelpaj som vi åt. Det är faktiskt riktigt svårt för mig att skriva de här på svenska nu, vi pratar så pass mycket engelska om dagen så att man glömmer bort svenskan lite då och då, haha. Imorrn ska vi åka in till stan vid halv nio, så jag måste sova nu. Godnatt! Bild från idag, Andreas och Hedda :)


Första dagen med grekerna!

Hej. det är jätte svårt att hinna blogga tycker iaf jag. Men jag ska försöka åtminstånde göra ett inlägg per dag. Igår hämtade vi ju grekerna som ni redan vet. Det var jätte stelt i början och så men det gick bra. Min Grek Eleni hade med sig massa paket till oss så hon är jätte snäll och trevlig. Väldigt bra på engelska också.. vilket inte jag är. 

Idag har vi varit vid tyresö slott och visat runt dom lite grann, det var ganska tråkigt men europerna tycker det är coolt att vi har så mycket träd och att det är så grönt överallt. 
när vi varit vid slottet ville killarna spela fotboll men inte tjejerna så jag och hanna, tog hem Konstantina, Eleni och Athanasia  ( kan inte stava alla namn ) hem till mig och åt middag. 

klockan 7 åkte alla grekerna förutom dimitris med mig, ina och hanna till bowlingen i sickla vi mötte också upp två slovaker, hedda, fredrik och julia med deras italienare och andreas med hans turk. 

Nu är jag sjukt trött.. och ingen kommer typ orka läsa det här ändå, men man kan sammanfatta dagen.. pinsamtystnad... tråkigt... roligare, bowling, jätteroligt, trött, Godnatt! 


bild från bowlingen, från vänster: hedda, Konstantina(grekland) andreas, fredrik ( denniz ( turkiet) maria(grekland)


En annorlunda söndag

Nu har vi hämtat grekerna. Va riktigt nervöst att stå och vänta. Bilresan var väl.. ja ska inte nämna det tror jag. Men på slutet känndes det bra. Vi småpratade lite bara. När vi kom hem visade jag runt i mitt hus och hon har faktiskt riktigt bra engelska. Eller iaf på min nivå. Vilket då inte är riktigt bra... men endå, vi förstår varandra. Tänker nog gå och lägga mig snart. Har redan sagt godnatt till min grek för hon sa att hon var trött. Så då säger jag godnatt här med!



Om en timme bär det av!

Konstigt nog känner jag mig inte alls lika nervös nu... Om en timme ska vi åka och hämta grekerna. Hehe jag gillar att jag aldrig skriver deras namn. Utan att jag kallar dem för "grekerna" eller "min grek". Kommer nog bli dö nervös i bilen. Särskillt när Ina stressar upp mig. Nu måste jag hitta lite bra kläder att ha på mig. Sen kommer vi säkert inte komma hem förns vid lite innan 24 kanske. Eller har absolut ingen aning om hur lång tid det tar att åka till Arlanda. Men men.. nu har jag annat att göra.

Hör antagligen imorron ♥


Nervös...

Så.. börjar bli ordning i huset. Har skrivit på engelskan också men det går skitdåligt! Blir en aldeles för kort text också. Ett problem jag aldrig tidigare haft. Börjar känna mig riktigt nervös nu också! Siiit, vad har jag gett mig in på! Om 4 timmar åker jag mot flygplattsen för att hämta hem en grek! Ojojoj, hur ska detta gå...


Godmorgon!

Godmorgon till er alla. Orkade inte blogga igår när vi kom hem från Skavsta. Men iaf som kom vi hem runt halv elva nånting för att vi lämnade Mimmi och hennes fransyska Léa hemma hos Mimmi i fårdala. När vi kom hem så visade jag runt henne lite i huset, kollade på tv sen gick vi och la oss. Hon sover i gästrummet här på nedervåningen och jag sover mitt egna rum :) 

Jag satte henne framför Facebook vid datan i gästrummet så har hon något att göra. Fick även en present av henne. Jag kan visa den sen :)

Idag ska vi till Mimmi för att fira Léa's födelsedag, hon fyller år idag, Grattis till henne! Tror tillochmed att vi cyklar dit, tar så himla lång tid med buss, och sen får de dessutom se lite mer av Tyresö om vi cyklar. Även fast det bara Tyresö består av skog, men ändå!


Galen bild från Öland, lite bildbrist sådär ;)

Ska försöka fota lite under veckan! :)

// Alice


Sol i Uppsala

Idag var jag och klättrade och sen åkte jag direkt mot Uppsala, till min mormor och morfar. Känner att jag vill bo i Uppsala nu! Det var 25 grader ute! Mamma fick tom T-shirt bränna. Jag som knappt äger något pigment syns det såklat ingenting på... Men som alltid när man är hos mormor har jag fått god mat och bara tagit det lugnt. En av min mammas barndomsvänner som fått en liten bebis kom dit också. Det va den minsta bebis jag någonsin sett. Och ändå tyckte min mamma att hon blivit så mycket större sen hon såg henne sist. Idag fyllde den lilla exakt en månad. En stor dag alltså. Väldigt söt va hon såklart! Så kom jag hem ganska nydligen. Skrev lite på en engelska uppgift som skulle varit inlämnad för över en vecka sen. Så tyckte de va dags att göra de. Tror att Alice har fått hem sin fransyska nu. Nice! Nu måste jag fortsätta med engelskan.


Den lilla tjejen :)



Påväg till skavsta!

Hejhej! Sitter i bilen påväg till Skavsta Airport med Mimmi för att hämta min franska person. Börjar bli lite nervös nu. Aaaah Träningen var riktigt jäkla seg idag, inga skador iaf! Åkte kommunalt dit, helt sjukt att det tog en och en halv/ två timmar dit. Tur att jag hade sällskap med fem andra tjejer :) Nu ska jag va lite social mot Mimmi en stund, haha ;) hejdå!


Greece

Som Alice skrev igår och som jag skrivit förut Så är ju våran skola med i ett projekt med andra länder. Så idag ska Alice hämta sin och Imorgon åker jag och Hanna och hämtar våra greker på Arlanda. De kommer bo här i en vecka. Och nästa år i mars kommer vi få åka till Grekland och bo där en vecka.

Så därför kommer nog uppdateringen bli rätt så sämst, men vi ska göra vårt bästa :) 




Lördag morgon

Godmorgon allihopa som är vakna nu, eller dom flesta kanske är det. När jag satt och åt frukost såg jag att jag fått ett brev från kyrkan om tider på arbetspass. JAG OCH HANNA HAR NATTCAFÉ TILLSAMMANS EN GÅNG! Bara hon och jag. Hade lite smått panik över vem jag skulle vara där med, vi är ju ändå där i fem timmar.

Nu ska jag fixa iordning alla träningssaker, bussen går om en dryg timma från mej och sen så tar det en och en halv timme dit. SEGT!
Glad Cheeeey!


Fredag, tjugotredje september

Har bara städat idag, lyssnat på musik och återigen städat. Imorgon kommer min franska människa hit. Jag kanske inte har berättat det, men jag ska få hem en utlänning.

Vår skola är med i ett Eu projekt kallat Comenius. Då får man åka till ett land var i Europa. En tredjedel av våran klass är med i projektet. Det är Slovakien, Grekland, Turkiet, Sverige, Frankrike, Italien och Spanien som är med. Jag ska alltså då åka till Frankrike i maj och får en fransyska hem hit imorgon. Dom ska vara här i en vecka och göra massa saker med oss.  Ni kommer nog få höra mer om det här i veckan.
Vi kommer nog ha fullt upp men ska försöka uppdatera  ändå!

Bildbrist? Jag och Carro på träningen i söndags, höll på att frysa ihjäl då!


Idol

Har precis kollat på Idol med Ida. Båda vi tyckte det var rätt personer som gick vidare :) mår fortfarande inte så bra så ska försöka sova nu. Sov så jättegott Kram / Ronja 




T.G.I.F

Det känns hur skönt som helst att det är fredag, förutom det här med min rygg och det då. Mamma ringde doktorn idag igen och de tror att det är mina njurar det är fel på. Så om det inte är bra imorrn ska jag åka till sjukan. 

Skolan idag kändes rätt seg men det var nog för att jag inte sovit så bra. Svenska redovisningen gick ändå bra och på slöjden har jag kommit igång med stickningen. Nu ska jag nog bara ha en mys fredag med min lillasyster framför idol och lite pizza :)

slöjd lektion i skolan 





Jobbig natt

Det har varit världens jobbigaste natt den här natten. Jag och Jimmy somnade hyffsat tidigt. Och redan då hade jag lite ont i magen. Sen sov vi några timmar sen vaknar jag runt klockan 2 av att jag typ ligger och gråter. Sen känner jag smärtan i min rygg. Har aldrig i hela mitt liv känt sån smärta jag fick ren panik och tog två ipren sen letade jag upp några kläder och sprang upp till mamma och sa att jag skulle dö. Min lillasyter vaknade och började gråta och mamma ringde sjukhuset men precis när mamma kom fram till sjukhusets telefonlinje så släpte verkarna jag mådde bara lite illa. Det var som om jag skulle föda barn och fick sånna verkar. Sen hamnade jag i chocktillstånd och började frysa och kunde inte somna om på ett tag... 

Nu ska jag klä på mig för snart ska jag dra mig iväg till skolan. Hoppas jag klarar av den dagen utan ryggont och illamående!

kram/ Ronja


Så det är såhär det känns att ha tändställng...?

Dette er trolig en av de mest pinlig stygge bildene jeg har av meg selv, haha!

Mamma var å köpte ett tandskydd åt mej idag. Vi vill inte ha nå fler skador på träningarna så nu är det skydd som gäller, eller ja iaf hals och tandskydd. Det är ett sånt där som hockeyspelare använder. Mitt är lite stort och trycker lite för mycket på mitt tandkött, får väl stå ut med det om jag inte vill slå ut några tänder ;)


22 september

Hej kära blogg!
Känner att jag varit lite frånvarande här ett tag... Men jag finns fortfarande kvar! Nu är jag väldigt trött. Va en bra träning men väldigt jobbig. Känner att jag tappat kondition och styrka när jag varit sjuk. Men men... Tänker nog gå och duscha nu och sen gå och lägga mig lite tidigt ivkäll. Känner att jag kan behöva det.



ibland är det bra med småsyskon

min lillasydter förstår när jag tycker det är jobbigt att plugga. Hon kom precis in med en skål vaniljglass med hemma gjord choklad sås som hon gjort helt själv. Puss på dig Ida du är bäst!




Home!

Hämtade hunden på dagis, så när jag ska åka hem så kommer det en buss mot kyrkan. Så jag hoppar på den, inte en enda människa på bussen, bussen stannar inte på någon hållplats under hela vägen. Så himla dött här i Tyresö alltså. Det var bara jag och min hund på bussen haha.


Vi kanske bor på landet ändå..?


....

Va på dramaten igår med klassen och såg Romeo och Julia, kostade bara 30 kr. Den var verkligen värd det, tycker faktist den var riktigt bra, även om det bara var jag och Hedda som tyckte de. Sen är vår klass riktigt omogen och allmänt jobbig. Blir riktigt irriterad, skönt att det är mindre än ett år kvar till gymnasiet.
Riktigt chill dag i skolan idag, jag och Andreas slapp sista lektionen och skrev lite på en engelska presentation om Tyresö som vi två ska göra för några utlänningar på måndag. Så slipper någon lektion imorrn också, sjukt skönt!
Nu ska jag iväg och hämta min vovvo på dagis!
Bild från igår, från vänster: Minna, Ronja, Jag och Hedda

Alice


Torsdag

Hej. kom nyss hem från skolan. Galet seg dag. vi hoppade över första lektionen eftersom vi kom hem så sent igår och ändå har allt gått jätte segt. Har tre läxor tills imorgon, det suger ska börja med so.n sen svenskan sen när jimmy kommer hit ska han hjälpa mig med matten för jag är helt lost och försår ingenting.
men nu ska jag plugga. bloggar sen. puss / Ronja


Romeo och Julia

Igår var jag ju på Romeo och Julia med klassen. Vi behövde bara betala 30 kronor för att se den. Men inte ens för 30 kronor tyckte jag det var värt. Det här med gammaldags teater är nog inte min grej ... 

några bilder från igår:


Min dag!

Hej. började skolan tidigt idag. 08.30. Hade sen 6 lektioner och slutade 15.15. Nu sitter jag här och pluggar So och om nån timme ska jag ner till bussen och åka till dramatem med alla i hela nian. Just nu känns det som det kommer bli sjukt tråkigt men man ska väll inte dömma något i förväg. Vi ska se Romeo och Julia. 

nu måste jag plugga vidare... lite dåligt med uppdatering på bloggen tkr jag.

dramaten!


En glad måndag

Har vart en riktigt bra måndag. Har kännt mig glad hela dan. Kanske lite överspeedad då... På första lektionen SO höll jag lite på att flippa ur.  Men man måste ju få skratta ;)

Annars har det varit en ganska vanlig dag. Känner inte att jag har något mer att berätta.



Dagens tipps: Kolla inte på Mördare Okänd. Särskillt inte själv eller när du har mycket att göra.



++

Kom nyss hem från min lilla spring runda :) det känndes rätt bra faktiskt fast sprang inte särskilt långt men ändå. Nu ska jag sätta mig och äta nånting och kolla lite på idol. 



coco pops! det är okej att vara tjock när man sprungit :D




run run run

Hej! fick något konstigt ryck som sa att jag skulle ut och springa. Så nu har jag precis satt på mig mina alldeles för thigta träningsbyxor och jogging skor. kommer bli tufft har inte världens bästa kondition direkt ;) men tar mig min hund emil så har jag något att skylla på om det går dåligt haha ;)



KÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTAAAAAAAAAA!


I know you're somewhere outhere, somewhere fare away

Hej!

Mår så himla dåligt just nu, inte psykist bara fysiskt. Ont i hela kroppen, ont i huvudet, ont i magen och i benet. Lite FML känsla nu faktist.  Fryser jättemycket dessutom. Tror jag håller på att bli sjuk, inte bra!  

Har varit lite allmänt sur idag, mot allt och alla. Vilket mina klasskompisar har märkt av ganska mycket. Förstod ingenting på nationella NO idag, och vår lärare vägrade hjälpa mej, dessutom regnar det ute. Slapp iaf svenskan för att vi hade Comenius möte. Alltså min fransyska som kommer hem till mej på lördag. På engelskan sista timmen var SYV där och prata om gymnasier och sånt. 




Måndag

Då var det måndag igen. Är jätte trött idag för jag kunde inte sova riktigt ordentligt inatt. Skolan idag var ändå rätt skön hade bara två riktiga lektioner, för på matten kom en tjej och prata gymnasie val och på engelskan pratade vi om hur vi ska gröra nu när grekerna kommer hit, bara en vecka kvar nu ju :D

Sitter nu och gör tyska läxan! maggan ger oss alltid så jobbiga läxor, en jätte jobbig text med massa glosor till, maggan maggan maggan... tur att glosboken finns iaf ;)


Wieeee


Bild nr6: En person du saknar



Min syssling Linnéa ♥



Äppelpaj!

Vilar ut mig i soffan med lite äppelpaj, hoppas på att såret blir bätrre så att jag kan gå normalt imorgon. Nu ska jag sova lite så att jag är pigg imorrn :)



Helt sluuut!

Kom precis hem från sista dagen på helgens träningsläger. Är helt slut i kroppen och dessutom skadad idag igen. Fast idag så ät det värre än igår.

Vi skulle göra blocksteg på den sista timmen, och alla var super trött. Men så ramlar Elin, och jag fastnar i henne och får hennes skena rakt in i vaden. Så har ett litet sår där och kan inte gå normalt, så haltar fram idag igen. Samma ben som igår. Landade ju även på utsidan av låret (på det andra benet), så nu har jag värsta bulan där, men det känns inte. 

Husby Ishall är något av en olyckshall. Igår skadade sig två stycken, idag två stycken och dessutom så fick Fanny åka till sjukhus för hjärnskakning. Tur att vi inte har så många fler träningar där :)


Söndag

Tänkte precis skriva god morgon men såg att klockan redan va över fyra... Seg söndag säger jag bara. Känner mig inte frisk heller. Jag blir aldrig frisk när jag väl blivit sjuk... Men, bara att piggna till nu för har endel att göra. Och om en vecka kommer det en grek hem till mig!!! Ska bli jättespännande men också lite nervöst. Nu måste rummet bli rent!



Godmorgon

Godmorgon. Eller jag vaknade typ för 6 timmar sen men har fortfarande inte piggnat till. Jimmy sov hos mig i natt. Jag vakande klockan 9 och han typ 1 vilken sömntuta. Vi har kollat på film hela morgonen. Hur många lingon finns det i världen. har sätt den 5 gånger nu men tkr fortfarande den är bra ;)

ska i väg och tränna om en timme, hörs sen :)
puuss  / R


Ny duschad

Har precis tagit en lång varm dusch. Mysigt mysigt. så nu känner jag mig ny duschad och fräsh, underbart. Snart kommer Jimmy hit, då blir det lördags myys. Kommer nog inte blogga mer ikväll så det här får bli mitt godnatt inlägg som dom andras.

Sov så gott ! / Ronja


Godnatt

Har varit en lyckad dag idag. Men jag har endel saker jag borde hinna få gjort innan helgen är slut. Har väl inte riktigt börjat med det än... Så imorron får jag sätta fart. Så då behöver man sova i tid.



Bild nr5: En bild på en barndoms vän

Funderade lite på vad en barndomsvän är. Hur länge man ska ha kännt varandra för att räknas som en barndomsvän och hur bra man måste känna varandra nu. Så jag tänkte att det skulle vara någon jag kännt innan skolan för annars skulle det bli så många. Och det ska vara någon jag fortfarande träffar.

(Kolla så fint jag gjort!)




Egentligen kommer jag väl inte ihåg att jag umgicks med Alice innan skolan. Men det har jag fått höra av mina föräldrar och har bildbevis på. Tror det var i 4:an som vi först blev riktigt bra kompisar. Sen har vi väl varit bra kompisar efter det.

Bea och jag umgås inte direkt så mycket längre. Men vi har konfirmerats ihop och våra föräldrar umgås med varandra så vid midsommar och sånna tillfällen brukar vi träffas. Men hon är en person jag kännt så länge jag kan minnas tror jag. Tror vi träffades på dagis. Våra brorsor blev vänner, sen vi och våra föräldrar. Vet inte riktigt, nått sånnt kanske. Efter det har våra familjer varit på skidsemestrar ihop (alperna, Dolomiterna) och gjort annat ihop. Vi tränade också i samma gympa lag när vi va små. 



Godnatt!

Klockan är inte mer än tio i nio, men ändå säger jag godnatt redan nu. Känns lite ovanligt tidigt, det var väldigt längesen jag gick och la mig såhär tidigt. Imorgon ska jag upp kl sex, vi åker hemifrån klockan halv sju till Husby. Läger imorgon igen...

Hade riktigt kul på lägret idag. Vi hade fyra ispass. Två på förmiddagen mellan 10 och 12 och två på eftermiddagen mellan 14 och 16. Därimellan var det lunch, ritning av dräkter och fys/barmark, trampade steg å så. Är helt slut i benen, kommer nog ha värsta feta träningsverken imorgon.

En liten skada skedde idag på isen, de sista tjugo minutrarna på det sista ispasset för dagen. Vi skulle göra flygskär, och någonstans mellan det sista steget och att benet var uppe i luften så fick jag Linn's skena rakt in i benet. Precis under knät så har jag ett litet sår nu. Det började blöda på benet, men jag bestämde mig för att åka de sista tjugo minutrarna ändå. Inte låta ett litet skärsår förstöra resten av träningen, även fast jag inte kunde stödja på benet. 
Så nu gör det ganska extremt ont och jag haltar fram, men har bestämt mej för att träna imorgon ändå. Såret är alltså inte djupt eftersom det är ben precis innanför, men det gör svinont ändå!

Nu ska jag inte tråka ut er med mitt snack om mitt lilla sår, så säger godnatt istället!


Alice


Fredagen vände!

Igår skrev både jag och hanna att fredagen inte var den bästa men den vände gasnka snabbt. Jag låg typ och deppade. Så skirver simone att om NRJ experience och jag ba det blir inget. Hon ba: Men hoppa in i duschen så drar vi människa! haha tack simone du räddade min fredag.

När vi kom dit trodde vi seriöst att vi skulle bli våldtagna. Vi är liksom två korta små blonda tjejer och det var kanske 80 % blattar och turkar runt 20 års åldern som frågade om vi ville smaka korv. hahah. Vi träffade massa tjejer där som vi var med :) Jag trodde det skulle vara lite mer folk än vad det var, men man kan ju inte direkt säga att det inte var nice!




haha mange makers! hela golvet skakade och om man lutade sig mot vägen så vibrerade hela kroppen!


Svar på tal


Hej :) kan du inte lägga in en bild på jimmy ?


svar : det kanske jag kan någon gång. Tror inte att han vill att jag lägger upp en bild på honom här på bloggen just nu. sen så har jag inte så många bilder på honom. Men nån gång kanske :)

Kram/ R


Fin höstdag

Hej! Hemma efter en klätterträning. Nu har jag släppt ut mina två söta kaniner i uteburen och ska gå ut och göra dem sällskap nu. Är ju faktiskt ganska okej väder ute idag.



Nu blire träningsläger!

Nu sticker jag iväg till Husby för träningsläger med konståkningen! Godmorgon på er förresten! :)


En trött Hanna

Känner mig ganska så trött nu. Säger inte att jag ska gå och lägga mig än... men jag ska börja fundera på det. Och borde sova i tid om jag ska orka klättra imorron. Jag är ju fortfarande sjuk så behöver nog min sömn. Men sova är ju tidsslöseri. Ska väl stänga av datorn nu iaf. Godnatt!



Godnatt redan nu

Klockan är bara lite över elva och jag ska sova. Nu? På en fredagskväll? Hur sjukt? Jag har typ inte gjort någonting ikväll förutom att packa alla grejer, tänkt ut vad för mat jag ska ha med mig och vilka tider jag ska äta, handlat nya skor. Det var väl i princip min fredag. Jag ska upp vid sju imorrn för vi ska på träningsläger med konståkningen över helgen i Husby. Ska bli riktigt kul, dessutom så utvecklas man så himla mycket när man tränar så intensivt. Imorrn är det bara kort programsträning och på söndag är det långprogramsträning hela dagen. Tror att de kommer bli lite roligare imorrn eftersom kortprogramet är mycke roligare! Nu ska jag sova så att jag orkar träna imorrn, Godnatt! :)


Varför denna fredag suger

Har vart en skum fredag idag. Inte riktigt en tråkig fredag. Vi skrattade mycket, men en jobbig fredag. Känndes som att alla vaknat på fel sida. Alla va lite små irriterade tyckte jag. Fast egentligen hade jag inte vaknat på fel sida. Allt bara blev fel sen. Ja, jag och Ronja gick och diskuterade "varför denna fredag suger punkter" när vi hade slutat. Så kan ta och skriva upp några.

VARFÖR DENNA FREDAG SUGER:

• Det fanns inga lediga datorer på svenskan
• Skolmaten va äcklig
• Jag ligger 7 sidor efter i matten
• Jag skäller ut min lärare (och mentor) för att vi inte fått nån planering (även fast jag ändå aldrig följer dom)
• Fick inget gjort på slöjden för att när jag noga funderat ut vad jag vill sticka och med vilket garn så säger min lärare att jag inte får använda det garnet. Och hon har inte tid att hjälpa mig så jag ska komma dit på någon rast!
• Jag hade glömt idrottskläder och måste gå hem och byta om
• Kompassen på orienteringen funkade inte
• Ina avbryer sina meningar/frågor när hon pratar med mig
• Jag har ont i huvet så kände att jag inte borde/kan gå på NRJ experience
• Pappa stängde av strömmen för att min brors inte kom ner och åt
• Jag fasnar framför Doobidoo (typ det sämsta pogram jag någonsin sett) och dom jag håller på förlorar (Stort problem va?)
(• Datorn gör en autmatisk uppdatering när jag precis skrivit hela den här texen så datorn stängs av, och jag trode att det inte sparats...)

Aa, inte så hemska saker egentligen kanske. Men är man på dåligt humör är allt sånt där hemska. Haha men nu måste jag ju ta dagens toppar för att inte bara gnälla

FREDAGENS BÄSTA:

• Våra klasskompisar kommer in efter orientering och berättar en historia om Julia som lyckats springa mellan en galen (som dom beskrev) tjej och hennes hund. Och alltså snubblat över kopplet
• Jag, Ina och Ronja som står och retas och gnäller på varandra uppe vis skåpen så vi nästan går hem osams (lite kul) ;)
• Mamma har bakat en plommon paj

Oj, känner att dagens bottnar fick lite fler punkter än dagens toppar. Jag som väntat hela veckan på fredan och vaknade piggare än vanligt... Ändå blev det såhär!


Friday!

Slutade skolan för ett bra tag sen, rätt så chill dag i skolan, riktigt skön. Hade orientering på idrotten, men jag har skadat mitt knä så jag kunde inte springa. Så vi gick istället.

Det var egentligen tänkt att vi skulle gå på NRJ idag, men efter vissa kompilikationer så ska vi inte de. 

Jag får bestämma mat idag, wiihiee! Blir nått nyttigt, sen ska jag och mamma iväg och handla ett par skor.


cp fredag

Hej! som rubiken lyder så är inte den här fredagen den bästa i mitt liv. Skolan gick dåligt, alla var lite sura idag. Kompassen ville inte visa rätt när vi orienterade, Lärarna ville inte hjälpa oss på lektionen.
Men så var jag endå as taggad för ikväll är det ju NRJ experience så får man reda på att det inte blir något nu för att vissa inte kunde längre typ -.-

Så ville bara säga att den här fredagen är en Cp fredag, tror hanna kommer med ett inlägg med höjdpunkter och botten punkter från dagen sen också så kan ni se. haha. Vill bara hem till älsklingen nu och lägga mig i hans famn och tigga lite massage.. men självklart är han på gymmet just nu. 

Ha en fortsatt bra fredag!




Godkväll!

Har precis tagit en långdusch så att mina fingertoppar är alldeles skrynkliga. Vill nog inte veta hur många liter vatten jag gjorde åt med medans jag satt och duscha. Juste, jag satt ner. Tränade idag så va helt slut eftersom jag egentligen fortfarande e sjuk. Hade lite feber igen när jag kom hem. Men jag mår inte bra om jag inte får träna så... Även om träningen inte gick jättebra så kände jag mig underbart glad när jag kom hem. Sådär glad som man bara kan känna sig efter en gympa träning. Nu sitter jag och chattar med greken som ska komma och bo hos mig om 2 veckor tror jag. Och fick juste veta att hon har fiskar, 3 hundar och minst 6 kaniner! Hon har lixom inte änns riktigt koll på hur många kaniner hon har. Jag börjar undra hur hon bor egentligen. Måste ju typ ha en bondgård eller nått för att få platts med allt det där. Haha, blir spännande. En vacker dag får jag veta hur hon bor. Nu ska jag svara min grek som snällt fått sitta och vänta medans jag bloggat och sen ska jag skriva på svenska uppgiften som jag tror är till imorron.



Bloggar väl inget mer idag så säger godnatt! ♥


Forget our fear remember how to trust

Kom hem från skolan för en dryg timma sen ungefär. Och sedan dess har jag suttit och gjort ingenting verkligen. Egentligen har jag en franska läxa som jag måste göra, så får väl fixa den jätte snabbt. Min buss går om lite mer än en timma. Men jag ska äta och packa, så får se om jag hinner!

Puss / Alice


Träningen

Kom nyss hem från min träning. Sjukaste och roligaste träningen på länge, jag mickis och Ina var helt övertrötta så vi låg typ och skrattade hela träningen. Sen var det några killar som ställde sig utanför och kolla och då blev vi ännu mer flummiga. Men satte min pik dubbel och var såååå nääära på att säga till Anders att jag var redo för dubbel bak men så bangade jag. Typiskt fega mig. Men en super bra träning helt enkelt. Nu ska jag ta och lägga mig i min säng. Ny dag imorgon! :) 

Puss / R


14 september

Det var riktigt segt att gå upp imorrse, även fast jag började ganska sent. Min bärbara dator ha gått sönder tror jag. Så jag får sitta vid den stationära istället, och den är döseg!

Hade intervall träning idag  på idrotten. Jag och Hedda sprang ner till kyrkan och tillbaks. Har lite läxor att göra nu, bland annat idrottsläxan. 

Det blåste ju typ verkligen storm idag, höll på att blåsa bort och imorrse så öste regnet ner, kan moder jord kanske bestämma sig?
Såhär kallt tyckte ja att de var idag!


Onsdag morgon

Godmorgon! jag är sjukt trött idag. Förstår inte varför för jag somnade hyfsat tidigt igår kväll. Jag hällde precis i Oboy pulver i min mammas kaffe och sen glömde jag min macka i ungen också.. trött tjej Hej! undra vad som händer sen haha. Nu ska jag börja göra mig i ordning. börjar skolan om en timma...




Tuesday

Jag och Hanna cyklade ner till kyrkan, eller ja, egentligen var vi ju faktist i församlingshemmet. Vi kollade på lite bilder från Taizen i sommras och pratade lite om det. Sen blev vi indelade i grupper, lekte föromslekar och sen var det det dags för gudstjänst. Vi satt mest å sjöng massa sånger från Taizen som man kan utantill ungefär.

När vi cyklade hem så var det verkligen beckmörkt, tur att de finns gatubelysning. Nä, nu ska jag plugga och sen sova. Godnatt!! 

Alice


Mot Tyresö kyrka!

Nu ska jag strax gå ta cykeln till Alice och sedan ska vi på gudstjänst. Haha, Alice övertalade mig att gå idag. Och egentligen gör jag inget vettigt här hemma ändå. Så det blir bra! Nu måste jag plocka fram cykeln så att jag inte blir sen. Hörs!



Lalalalalalalalalalalalalala

Kom hem från stan för en stund sen, hämtade ut mitt ID kort på Nordea, gick och kollade lite i Västermalmsgallerian. Hittade en tröja från HM som jag köpte. Lägger upp bild senare.

Nu ska jag bara vänta på att maten ska bli klar så att jag kan äta. Sen ska jag iväg till kyrkan med Hanna och Simone, vi ska dit på en gudstjänst tror jag bara att det är.

Nu ska jag fixa mej, hejdå! :)


Tisdag

Hej! kom hem från skolan för ett tag sen. Tisdagar är riktigt sköna. Vi hade hemkunskap som sista så nu sitter jag hemma helt mätt. Det blev jätte gott vi lagade kyckling med klyftpotatis sen exprimenterade vi lite med kycklingen också. Om en halvtimme börjar min täning. Börjar bli lite tajt för min pappa har inte kommit hem så hoppas han kommer hem snart ananrs har jag ingen skuss till träningen... Puss


Mot stan

Sitter på bussen mot stan just nu så passar på att slänga in ett mobilinlägg. Skitchill dag i skolan idag, hade slöjd som sista. Ska hämta upp mitt ID kort inne på kungsholmen och sedan möta upp mamma. Dom stänger om nästan en halvtimma, så det börjar bli lite stressig :) vi hörs senare :)


Godmorgon!

Hejhej, godmorgon alla morgonpigga! Eller alla kanske redan har gått till skolan? Själv så börjar jag tio i tio, så jag ska gå om tio minuter. Har två lektioner innan lunch och två efter. Tre språk lektioner och en slöjd, superchill!

Efter skolan ska jag åka in till stan och hämta ut mitt ID kort som tydligen är klart. Jag ska hämta de på Nordea vid Fridhemsplan innan 4, och jag slutar tio i tre. Blir lite tight om tid, men jag borde nog hinna tror jag. Får hoppas de! :)

Nu ska packa ihop alla skolsaker och sedan springa iväg till skolan! Ha en så bra dag! :)


12 september

Träningen idag va inställd. Va nog bra för mig för idag kände jag mig sämre igen. Hade precis börjat känna mig bättre, men så fick jag ju för mig att jag va tillräckligt frisk för träning i helgen och så blir det såhär igen. Men har iaf lyckets göra hk läxan och typ spanskan idag. Sen vet jag inte riktigt varför. Men idag kollade jag på ännu en dokumentär om 11 september. Har väl nästan sett alla på svt play nu... Egentligen kanske jag inte mår så bra av det. Men jag är sån. Jag vill veta och försöka förstå. Jag gillar att försöka sätta mig in i andra människor för att fårstå hur de tänker och känner. Så just nu finns det mycket 9/11 i mitt huvud. För att få bort tankarna gick jag istället in på kategori "barn" och började kolla på Fåret Shaun. Haha världens bästa barnpogram. Kan se hur många avsnitt som helst!! Haha Shaun får en iaf att må bra!



Världens coolaste får



Engelska uppsats

Sitter i soffan med ett glas cola, kommer nog inte kunna sova för allt socker, haha. Har gjort klart min mindmap nu, skrivit ner kanske en femtedel på svenska. Bara skriva klart allt på svenska, och sedan skriva om allt på engelska. Lite långdraget kanske, men annars blir det helt kaos. Lite strukturerat och bra :) sen är det även en text till som ska skriva, men har en till vecka på mej.

Min franska läxa ska jag lämna in på fredag istället för imorrn. Vår lärare fick en liten utskällning av mej, så jag behöver inte skynda precis, hehe.

Nä, nu ska jag se klart så Breaking News med Filip och Fredrik  och sen läsa lite ur Egoboost, sen blire godnatt! :)






Måndag

Så var det måndag igen. Skolan idag var fett skön. Jag och Jimmy försov oss imorse, jag gick upp klockan tio över 9 och skolan började halv 10. Men jag hann och det gjorde han också det blev bara lite stessigt.
I skolan hade jag bara 2 lektioner före lunch sen två 2 efter. Slutade halv 3.

Har både gjort HK läxan och tyska läxan så känner mig rätt duktig. Har också Tränat. Körde lite egen styrke träning hemma, nu har jag precis duschat ska äta lite sen kolla på Idol och sen ikväll kommer jag somna sjukt bra. Puss och hejdå!


I god tid till skolan...

Härligt!! Hade jättesvårt att vakna imorse. Fick släpa mig upp ur sängen och orkade knappt göra mig iorning. Och när jag kommer fram till skolan och förbereder på att få en utskällning av min lärare för att jag är sen inser jag att det står att vi börjar 9:40 på schemat och att klockan bara stod på 8:50. Så nu sitter jag här 1 timme tidigt! Härligt. Är redan några här som har "stöd" så sitter och är med på deras lektion lite.

//Hanna


CHBG

Kom precis hem från stan med Ronja. Vi var på vårt fik, Coffeehouse by George på drottninggatan. Favorit cafét!
Nu ska jag äta lite kräftor. Har gjort äppelpaj dessutom. Vi ska till farmor efter middagen, hennes dator krånglade lite så hon behöver hjälp. Ska även plugga lite franska då. Ska ha skrivit ett brev på franska tills på tisdag, ååh!
Nu ska jag äta, hejdå!
/ Alice


Plugg

Sitter å pluggar franska. Ska ha hunnit med att skriva ett helt brev på franska tills på tisdag. Tror jag gör det senare ikväll istället, ska ut med hunden nu, och efter det ska jag in till stan med Ronja och fika! Puss på er!


Kräftskiva

Igår så hade vi en liten kräftskiva hemma hos mig, vi var bara fem pers så det var jätte mysigt. Har inte så mycket att säga mer än så. Några få dåliga bilder bra det.


Snart träning

Om en timme börjar min träning. Jag ska väl börja städa mitt rum innan dess för sen har jag träning till kl 18. Fyra timmar idag alltså... känns inte så bra när man är lite små sjuk. Men de ska nog gå. Har inget mer att skriva just nu.

//Hanna


Lördag

Hej! har inte hunnit bloggat idag. Har kollat Tv pucken på tv, vilket inte gått så bra för varken stockholm eller Småland. Stockholm spelar iaf om bronset imorgon och småland kom 6a. Sen fick vi gäster, någr från mammas jobb det var väldigt tråkigt så jag gick till Jimmy och följde med han och hans kompis Filip till Centrum och köpte en födelsedags present till deras kompis som fyller 20 idag. Och nu är jag Hemma. Ska börja fixa i ordning mig sen gå och möta Alice och handla lite grejer till ikväll. Vi ska ha en liten kräftskiva med bara några stycken. Ska bli mysigt! Bloggar kanske senare eller imorgon, med bilder :)

Puss/ R


Klättring

Hejsan!! Har ganska nydligen kommit hem från klätterträningen. Hur härligt som helst att träna igen. Jag har typ inte tränat på hela veckan för att jag kännt mig lite sjuk. Men nu tänker jag börja träna igen. Även om min hals inte känns bra än, men jag blir ju aldrig frisk ändå så spelar ju ingen roll om jag tar de lugnt. Imorron kan jag lova att jag kommer ha träningsvärk i armar och ben! Har inte tränat på hela sommaren. Eller inte klättring iaf. Känns iaf underbart att träna igen, även om det inte änns var en vecka sen sist. Nu tänker jag gå och ta mig ett bad ♥



Godmorgon

Godmorgon! Idag mår jag skit. Skulle kanske stannat hemma igår. Fast nä då skulle jag missat något. Pappa e fett sur på mig idag för att jag åkte iväg så han tycker jag får skylla mig själv att jag mår dåligt. Ska ta en dusch snart sen ikv ska jag hem till Alice och äta lite kräftor och ha det mys. Puss!




Från igår!


Håkan Hellström!

Hemma nu efter en helt galen kväll! borde egentligen varit hemma ikväll eftersom jag varit sjuk. Men hade verkligen lovat Alice att gå på Håkan Hellström med henne idag! Och omg vad värt det var! jag har aldrig liksom förstått mig på Håkan men man blir alltid extra taggad när det är konsert! Över 10 000 pers var där. Det var grymt. Tack för en super kväll Alice!



Som sagt. Grymt!


Friday!

Snart e de fredagsmys, Från vecko stress till glatt humör, Nu e de slut på veckan, De e dags för fredagsmyyyys!

Godmorgon alla fina bloggläsare! är fortfarande jätte förkyld, men har ingen feber idag! Det är Fredag och allt känns lite bättre. Har följt TV- Pucken på datan hela morgonen. Både småland och Stockholm är vidare till kvartsfinal. Det gjorde också dagen bättre. Så nu blire tv runt klockan tre för dom tror jag :)  Mina och alice kära vänner, Christian och Emil spelar i smålands laget, vi hejar på dom fram tills finalen då stockholm ska köra skiten ur dom haha!




Stockholm/Småland ?


Bild nr 4: En bild som får dig att le




Godnatt!

Nu på kvällen så följde jag med mamma och pappa upp till konsum och handlade mat. Fick med mig massa goda frukter hem! Mums!

2 bananer
1 kiwi
250 jordgubbar
½ galia melon

inge fil/yogurt eller socker. Bara nyttuga vitamiiner! Nu ska jag sova, godnatt! :)


Still sick

Hej. Är fortfarande sjuk. Det suger. Missade spex fotot i dag med världens bästa klass. Sen kommer jag säkert efter jätte mycket nu och kommer få hem massa saker. Min Lilla jimmy har jag inte träffat på alldeles för länge, mitt rum ser kaous ut, jag ser också kaus ut. Och allt är bara jobbigt vill inte vara sjuk. Aja ska försöka krya på mig nu för imorgon har jag lovat att gå på Håkan Hellström med Alice!



Min fina älskade klass <3


Spex!

Hade två lektioner idag plus spexfotot. Vi han knappt göra iordning oss, men det blev säkert bra ändå kan man ju hoppas! Vi skulle föreställa pensionärer, tror det faktstist blev ganska lyckat. Idag ska jag inte göra någonting, förutom att försöka få min hals att bli bra igen! :)
SPEXFOTOGRAFERING ála 9:3


Krya på er!

Imorron är det spex-fotto!! Men eftersom jag har en så förvirrad klass vet typ ingen vad vi ska vara. Hehe, får väl se hur det går imorron. Jag tar med hela min utklädningslåda så får i se om det kan finnas nått i den som passar. Har inget att skriva om. Har haft ont i halsen idag. Känns inte bra... hatar att vara lite såhär halvsjuk. Hellre en expolotion och sen går det över än att man går och känner sig sjuk i månader...


Önskar ett "Krya på dig" till mina kära bloggvänner, och till mig själv!



BILDBOMB: Slottsparken 3/9

Ronja, Alice och Hanna
Alice & Hanna
Alice & Hanna
Ronja, Hanna & Alice


godnatt

Hej. har inte orkat blogga nånting idag. Har feber och känner mig lite yr. Det var längesen jag var så här förkyld. Idag har jag bara legat i sängen och kollat på fiilm. Såg på never say never med min lilla syster hahah. Jag är inget galet Justin Bieber fan men man gillar honom mer efter filmen. Nu ska jag göra mig i ordning och försöka sova. Bästa medicinen!




Onsdag

Då var det onsdag igen då, eller den är ju över snart. Hade en väldigt lugn dag i skolan. Hade två lektioner sen lunch och sedan en lektion och skolfoto.
Fick sitta ner i år igen, brukar få sitta även fast jag är ganska lång. Satt längst ut på högerkanten, tror tillochmed att bilden blev helt okej. Eller jag hoppas verkligen att den blev det eftersom det är sista skolfottot i Strandskolan för min del.

Efter skolan gick jag och Hedda hem till mej och gjorde smothie, den vart supergod. Kollade lite på nått gammalt the mentalist avsnitt och tog massa galna webcam bilder. Tvek på om jag vågar lägga upp dom här! Skulle egentligen ner till Alby å springa men jag har ont i halsen så jag kan inte... :/


R.I.P Stefan Liv

I sånna här lägen spelar det ingenroll vilket lag man hejar på. Stefan Liv en svensk målvakt i ryssland dog idag i en flyg krash i ryssland. Hela hans lag var ombord på planet. Stackars Stefans små barn och Anna Liv som var hans man. Shit vad snabbt allting kan gå. Vila i frid Stefan!



It's time to sleep

Äntligen får jag lägga mej i sängen. Träningen idag var superskön, vi var 17 st åkare där, så nästan allihopa. Gjorde precis en smothie, alltid lika gott efter en sen kvällsträning. Nu ska jag sova och ladda upp mig inför skolfottot imorrn. Har lite beslutsångest över vad jag ska ha på mej. Hjälp?! Men godnatt sålänge! :)


Checkar in i sängen

Hej! kom hem från skolan för ett tag sen eller en och en halv timme sen.  Har känt mig lite halvt sjuk hela dagen och nu mår jag inte alls bra. Är super förkyld och det gör ont i alla lederna :/ Så nu tänker jag krypa ner i sängen och läsa lite ur boken som ska va utläst imorgon. Sen sova. 


Godnatt!


Mot träningen!

Har precis lagat mat, så sitter och äter nu. Ska bara packa ihop mina saker nu, sen måste jag spriba till bussen. Insåg nu att den går om tjugo minuter, aaaah! Hejdå!


Smothie ♥

Det som behövs:
- 1 banan
- 1,5 msk socker
- En halv skål hallon
- 2-3 dlYogurt
Mixa alltihop
Klart! Tar med mig de som blev över i en flaska till träningen ikväll! :)


ElectroPop

Hahahaha ryska oleg, Shit vilken kung! tror jag dör.. Eleectropop Broorsan vi köör!! 



When you're left alone, just hold on, I'll lead you home again



Precis slutat skolan.  Hade bara tre lektioner idag, vilket var superskönt! Tror jag ska äta nånting nu, sen blir det nog lite plugg innan jag åker till träningen. Kanske blir en smothie nu, bara för att det är så himla gott! :)




Godmorgn!!

Godmorgon! Är typ första gången jag bloggar innan skolan. Wee! Inte för att jag egentligen har tid men... Nu måste jag fortsätta äta min frukost. Ha en bra dag!!


Seg dag...

Har väl inte vart en toppendag idag. Vaknade med lågt blodsocker kl 7 fast jag egentligen hade sovmorgon till 8:30. Klev upp utan någon kännsel i mina tår för att rota fram socker. Sen gick jag och la mig igen och försökte lite desperat somna om. Och lyckades väl precis när klockan ringde. Kändes så iaf. Men de gör de väl alltid.

Sen har jag haft ont i huvet typ hela dan. Har haft det i typ en vecka nu... Inte bra. Skolan va lite seg. Jag kände mig väldigt lättirriterad och hoppas att de inte märktes allt för tydligt. Det rolia är iaf att jag fått veta vem som ska komma och bo hos mig om typ 3 veckor eller vad de nu e. En grekisk tjej med något jättekonstigt namn. Har henne på fb nu och hon verkar väl snäll. Haha, börjar bli lite spänd på det där nu. Jag ska ha en grek sovandes hos mig i en vecka. En främmande grek som jag aldrig tidiggare träffat. Lite småläskigt. Och jag ska prata engelska med henne! Jag som aldrig pratar engelska. Hur ska detta gå?? Aja, blir väl toppen!!

Jag lagade oxå äppelpankakan idag som va hk läxa. En äppelpankaka utan äpplen. Blev mycket bättre än när vi gjorde den i skolan. Även om min inte alls såg ut som Ronjas. Min va platt som en pankaka. (Haha där fick jag till det!!)

Sen har jag läst typ hela kvällen. Sjukt så mycket jag läser! Kan inte bestämma mig om de e tidslöseri eller inte. Har läst ut "Syskon Kärlek". Den var sjuk! Sjukt bra! Jag låg och storböla i slutet av boken. Även om det är sjuk vad de två syskonen gör kan jag inte låta bli att tycka att de e så hemska när de inte får träffas. Att det är förbjudet för dem att träffas. Förbjudet att vara kära i varandra. Och jag kan inte låta bli att önska att boken hade slutat med att de var dom två...

Nää nu ska jag inte skriva mer. Blir lite långt känner jag. Men jag är expert på att skriva långt!



Dålig uppdatering ?

Känner att det har blivit riktigt dålig uppdatering från allas sidor. Men det kommer bli bättre! Cyklade ner till Alby och tog en löprunda där. Tog det riktigt lugnt, dels för att jag har pyttelite ont i halsen och dels för att jag har så dålig kondis, men den ska bli bättre. Sen när jag kom hem så gjorde jag världens godaste smothie, nu ska jag sova och bli lite friskare då vi har träning imorrn. Börjar tio i tio imorgon och slutar halv två. Så alltså blir det inte så lång skoldag imorgon vilket är superskönt, godnatt! :)


ÄPPELPANNKAKA

Hej! Har precis varit jätteduktig och gjort hemkunskaps läxan. Äppelpannkaka. Den blev faktiskt förvånande bra. Jag är ingen person som bör stå i köket egentligen men nu tyckte till och med mamma det var gott hihi. 

Idag var det en rätt chill skoldag. Började halv 10 sen var det bara 4 lektioner :) Idag har vi också fått reda på vem som ska komma hem till oss i slutet av september. Jag ska få en 17 årig tjej från grekland som heter Eleni Galani.  Vår skola är med i ett projekt med andra länder som ni kommer få läsa mer om sen :) 



Min äppelpannkaka ;)


Morfar ♥

Alla ska kolla, man blir väldigt rörd.

Min morfar dog i cancer när jag var tre år gammal. Han fick aldrig se oss flytta in i den nya villan, eller se mig växa upp. Jag har bara ett minne från min morfar. Då satt jag i hans knä i soffan, vi satt riktade mot fönstert och kollade på gardinerna. Gardinerna med färgglada fåglar, varje fågel fick sitt eget namn. 
Han fick lungcancer av rökning, läkarna kunde inte göra någonting åt det och han dog, 1999.


Like a regular monday

Började klockan åtta imorrse, riktigt segt att gå upp sådär runt sju en måndagmorgon när man dessutom somnade lite för sent. Helt vanlig dag i skolan, alltid lika tråkigt. Hade slöjd på morgonen, vi skulle lära oss sticka. Men det gick inte så bra, hehe. Sista lektionen så hade vi engelska, alltid lika kaos på sita lektionen på dagen. Ingen får någonsin någonting gjort. Alla vill bara hem.

Nu sitter jag och laddar ner lite nya låtar till mobilen, sen ska jag cykla ner till Alby och springa där. Skulle egentligen sprungit med Hedda, men nu är hon sjuk. Krya på dej!

// Alice


Måndag morgon

Godmorgon! ibland hatar jag verkligen att ha små syskon, jag skulle sovit till halv 9 idag sen vid 7 sitter dom och skriker på varandra så vaknar jag såkart och då går jag och säger till dom, så blir ida ledsen och ringer mamma så blir mamma sur på mig aah suck. Aja nu är jag i alla fall vaken så nu hinner jag kanske duscha och lite sånt i stället. 

hörs efter skolan // Ronja


Söndag

Ligger nu i sängen. Är jätte trött. Träningen idag gick sådär men det är ändå alltid lika kul och skönt att träna ändå. Imorgon är det skola igen ååh vill inte. Massa läxor har vi också. Läste precis lite ur boken Jinx som vi ska läst ut tills på onsdag den suger tycker jag ! Ska försöka sova nu så säger väll Godnatt! <3

Såg förresten lite på idol förut, Vad tycker ni om denna killen? själv tkr jag han var rätt duktig ;) 



Bild nr3: En gammal bild av digsjälv



Kännde att jag inte hade något intressant att skriva om idag så tog upp den gammla bildleken som jag påbörjade för länge sen. Och eftersom vår blogg iprincip var nedlagg så kan de här bli som en liten presentaion av mig igen.


Duktig tjej!

Kan ju inleda inlägget med att jag slog rekord idag! Tog endast 10 minuter att gå hem från bussen. Tog 816 till tjärnstigen, då är det lite över en kilometer att gå. Var helt varm när jag kom hem, så duschade direkt. Dåligt tränad? Hade ju faktist varit i stallet, så kände mig inte så fräsch.

Har faktist städat mitt rum hela kvällen, och jag är fortfarande inte klar, hehe. Nä, men kände att jag behövde en paus och fortsätter nån annan dag. Så det ser fortfarande lite kaosigt (haha) ut i mitt rum, men det är iaf lite renare än förut :)

Hedda har mitt minneskort till min kamera så jag har inga bilder :(

Ni andra två kanske skulle kunna blogga lite också?
// Alice


Mys hos Hedda Gedda!

Kom hit igår, nånstans vid åtta. Axel körde mig hit, så slapp jag åka buss och gå flera kilometer. Igår så hade vi CSI maraton. Tills vi inte vågade se några fler så gick vi å la oss. Gick och la oss sist och går upp först!

Imorrse gick vi upp väldigt tidigt, halv åtta. Åt frukost och cyklade sen iväg till stallet vid halv nio.

Hade hoppträning för Hedda med Annie. Vi gjorde lite små roliga övningar, hoppade mest låga hinder som uppstart nu inför träningsesongen. De var riktigt duktiga, även fast Annie stoppade några gånger så tycker jag att det såg bra ut :)
Jag, Hedda och Annie efter ett svettigt hopp pass!


Hemma

Är hemma från en jätte trevlig kväll hemma hos familjen kemi nu. Det var jag och några till där och deras familj såklart. Dom bjöd på jätte god mat, förrätt varmrätt och efterrätt så nu e magen helt mätt. Jimmy skulle vidare med några kompisar och festa klockan nio så jag gick hem, han kanske skulle vara snäll och komma hem tidigt så kunde jag sova hos honom, finns inget bättre än att somna i älsklingens famn hihi. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film så länge.  Puss!


Min lördag

Så då va det dax för mig att skriva igen. Idag var det kurs för alla tränare i Tyresö gymnastiken. Dom ska lära sig att passa i volterna, hur man bäst lär ut nya volter och se hur volterna ska se ut. Då skulle jag vara demo gymnast. Alltså vara den gymnast som visar hur volterna ska se ut. Haha, va helt okej faktiskt. Även om det var lite pinsamt när alla ledare stod uppställda och noga kollade när jag visade en övning. Hehe, känner mig lite för gammal för att vara demo gymnast. Man brukar ha småtjejer som tränarna kan lyfta runt på med en arm för att visa olika volter. Men någon måste ju visa de lite svårare volterna med. Och man lär sig ju också på att vara demo gymnast. Säkert mycket mer än tränarna egentligen.

Har legat och läst boken "Syskon Kärlek". Så sjuk bok. Klarar inte av att sträckläsa den och ibland kommer jag på mig själv med at sitta och stirra in i boken av... ja vad ska man kalla det? Kan inget ord för att beskriva det... Förskräckelse kanske?? Haha sjuk bok säger jag bara. Annorlunda helt klart, men bra!



Lördag

Godmorgon. Mådde inte så bra igår kväll så somande jätte tidigt och imorse vaknade jag halv 7 så det kanske är lite sent att säga godmorgon. Har precis ätit lunch. vanlij pannkakor. Om ett tag ska jag börja göra mig i ordning för klockan 5 ville min älsklings föräldrar bjuda mig på middag. hihi gulliga dom är :) Har inte så mycket att blogga om nu, men det kommer väll. Hejdå!


alice och jag


God morgon

Gick upp för ett tag sen. Ska nog fixa mej en liten brunch snart, då min träning börjar om typ två timmar.

Hade riktigt mysigt igår. Jag som inte alls trodde att Black Swan skulle va läskig, men så satt jag och blunda under många scener i filmen, annars hade jag väl dött, så rädd som jag va! Hade panik när jag cyklade hem från Hanna, högsta tempot någonsin i uppförsbackarna. Tur att lyset fungerade och att jag inte hade så långt hem ;)

Tjockisarna nr. 1 och 2
Två påsar popcorn, en 200g marabou och hemgjord glass!
Så satt vi dessutom och var avundsjuka på att alla dansare var så smala, haha!


Fredagsmys!

Nu är även jag tillbax här igen!! WEE!

Har vart en bra dag idag, en bra fredag. Efter solan åkte jag, Alice och Ronja till slottsparken som ni kanske redan vet. Efter det skulle Ronja hem men jag följde med Alice hem. Vi kollade igenom bilderna och bestämde oss sedan för att ta oss ner till vivo och köpa lite gott och hyra en film. Vi hyrde Black Swan. En skitbra film! Den stod under drama men skulle också kunna stå under skräck. Tycker iaf jag och Alice... Men den va riktigt läskig. Och extra läskig blev eftersom man inte alls var berädd på att den skulle vara läskig. Alice och jag låg och kramade varandras händer och jag kan avslöja att Alice även blundade vissa scener. Hihi, skrek gjorde vi med. Aja, värd film att se!


Black Swan



Movie tajm !

Sitter hemma hos Hanna nu pch väntar på att hon ska äta middag. Vi har precis varit nere på vivo och handlat å hyrt film. Det blev Black Swan och sen godis och popcorn, hihi. Vi var nere i Slottsparken alla tre idag och skulle ta nya headerbilder, men nästan ingen blev bra pga. ljuset och så. Men den headern som vi har nu är alltså den nya! Tyckte den blev helt okej fasktist, även om den blev lite mörk kanske ;) Nu ska jag återgå till att göra ingenting och vänta på sega Hanna. Hare gött! :) // Alice


Back on track!

Nu när Alice sätter igång igen så fick jag en liten vilja att också försöka börja blogga igen. Nu ska vi bara försöka få med hanna också!

Nu är skolan igång igen och allt går enligt schema precis som vanligt, vecka efter vecka. Ganska trist men ändå rätt kul att va tbx. Sista året nu ju! Kanske kommer bli svårt att blogga med alla läxor men vi ska göra vårt bästa!

en bild från när jag och alice fotade i slottsparken!



Min sommar i bilder!

Kvällen på udden med de bästa!
Midsommar
Midsommar
Ridläger
Övernattnignen hos William
Alla kvällar vid udden
Öland
Båten
Båten
Det var väl min sommar då! Har gjort massor av andra saker som jag inte har bild på ;)


Tillbaka, åtminstonde en av oss

Nu är jag tillbaka igen efter sommarlovet, eller ja, jag har ju gått i skolan nu i en vecka men har inte haft tid att skriva bara. 

Har hänt massor med grejer under sommarlovet. Synd att det redan är över och att det är höst nu.

Ska få de andra två att börja blogga igen. Så kommer nog uppdateringen bli ganska bra ändå!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!