En bildlek

Känner att det blir lite k bry. och enformigt när de enda jag skriver om varje dag är vad jag gjort under. Så för att ha något att lägga upp här varje dag tänkte jag börja med en liten bildlek som jag hittade på en annan blogg. Hihi får se om det e kul. Tänkte börja med den imorron. Så får ni vänta och se vad det e. Nu ska jag göra mig i ordning för lite sömn.



Min nya vardag

Dålig uppdatering idag av både mig och Ronja idag. Ronja hade väl en anledning till det. Men det har inte jag... Men nu bloggar jag iaf :)

Har haft en härlig sommarlovsdag. Känndes helt okej att vara ute och springa. Men var riktigt trött när jag nådde mitt mål. Men så ska det väl vara. Det var mitt på dan så riktigt varmt var det. Och vid min målplatts som var klipporna där vi hade pizza mys en kväll slängde jag bara av mig tröjan och kom i vattnet på några sekunder. Vet inte om det blivit sjukt mycket varmare i vattnet de senaste dagarna eller om det bara var jag som var sjukt mycket varmare. Var riktigt skönt iaf och låg kvar i vattnet länge.

När jag kom hem lyckades jag somna i solen. Så har lite linne-bränns nu. Cyklade till tandläkaren se och de sa att jag hade friska och fina tänder. Nu har jag precis ätit middag. Jag var kocken och pappa var min assistent. Blev kycklingspett och jordnötssås. Mums! Och till efterrätt friterade bananer med hemgjord kokos glass. Underbart gott.



Stockholm i mitt hjärta!

Hej! förlåt för att jag inte bloggat något föräns nu, men jag har suttit i bilen påväg hem från landet och nu är jag äntligen hemma. Direkt när jag kom hem la jag mig i poolen och solade. Hur skönt som helst, 26 grader där i nu :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men nånting kommer jag väll på.

Kram/ Ronja


Träningstaggad




Godmorgon kära bloggläsare! Känner att det är en underbar morgon idag. Ligger i solen nu med pappas iPad och har det bra. Känns lyxigt. Har träningskläderna på och ska så fort frukosten smält ner i magen ta mig ut på en liten spring tur med pappa. Jag blir så seg när jag inte tränar. Och känslan efter att ha springt är så underbar att jag har saknat den hela vintern. Min kondition är dock inte så bra just nu... Men med lite vilja ska det väl gå att springa ändå!



kvällen

Det blev en bra avslutnings kväll här på landet, har inte så mkt att skriva men här kommer några få bilder :) 








Grillat

Åhh, har haft en sjukt mysig och rolig kväll nu med ett gäng superfina tjejer. Jag mötte upp dom efter att de handlat och sen cyklade vi iväg till en klippa som vi klättrade upp för. Där packade vi upp vår lilla packning och satte oss. Det var jättefin utsikt. Det var en ganska hög klippa och vattnet glittrade så där fint av solen. Älskar det! Proffsiga Mailn fick fixa engångsgrillen medans vi andra bara satt och myste. Hihi, vi grillade iaf något så avanserat som korv med bröd. Men krångligare än så behöver det ju inte va. Och korv med bröd och marshmallows till efterrätt är ju helt perfekt i sommarsolen. Jag och Elise gick runt på klippan, fottade och utforskade medans Nina och Malin satt kvar. Var riktigt mysigt. När vi tog oss därifrån gick vi förbi Ina som följde med oss ner till gimersta för att bada. Haha, man har alltid lika kul när man är med dom. Vi försökte oss på lite konstsim men det gick inte så bra... Jag skrattade så mycket att jag höll på att drunkna. Så här ska en sommarlovs dag vara!







Sista kvällen på landet

Hejhej! nu är det sista kvällen på landet, känns rätt skönt att få komma hem till Stockholm igen. Längtar så jag dör till alla vänner och min egen säng o vår lilla pool och bara sköna gröna tyresö! Ska nu ner och ta en sista båttur och fiska lite grann sen ska jag försöka somna lite tidigare idag så jag inte vaknar precis innan vi ska åka imorrn för måste hinna packa det sista också! :) 

Ha en fortsatt bra onsdags kväll. Pusss <3


kusin hanna och jag, det va kallt därför står vi lite knas :P


Grillning!

Nu ska jag iväg och grilla med ett gäng fina tjejer!


lovely sunny day


Har kommit hem nu efter en heldag ute på havet. Otroligt mysigt. Första gången min vovve åkte båt också. Det var svårt att lägga till vid nån klippa så vi la oss mitt i havet och badade från båten istället, det funkade de med. Nu ska jag lägga mig en stund på altanen sen måste jag packa lite, åker hem till stockholm imorrn :D 







Handlat mat

Så, nu är jag ny duschad och har hunnit ligga ute i solen och ätit nyköpt frukt och myst. Härligt! Känner mig också lite proffsig som har vart och handlat helt själv. Haha, var faktiskt svårare än jag trode. Men lyckades tillsist få med mig hem de jag skulle ha. Men jag var jätterädd att jag inte skulle ha med mig tilläckligt med pengar. Hade ingen aning om vad mat kostade. Men det räckte och blev över som tur va. Nu ska jag ut i solen igen. Sen ska jag nog ringa Elise och se hur det blir ikväll.



Mys

Ligger nu på fören på båten och myser. vi är påväg till en ö där vi kan sola och bada lite i det är underbara vädret, det är lite blåsigt idag bara men det gör ingentig :)


Fem myror är fler än fyra elefanter

Klockan börjar bli mycket men jag har fortfarande inte hunnit med så mycket idag. Bara hjälpt pappa lite att fixa med staketet i trädgården. Har kännt mig väldigt seg idag. Är nog sol smittad, blir så trött av värmen. Men nu ska jag ta mig ner till torget och köpa lite mjölk o så. Ett uppdrag jag fick av pappa. Om det är öppet kanske jag ska låna en bok. Var så sjukt längesen jag läste nu! Och det är ju faktiskt riktigt mysigt att ligga i solen och läsa. Sen ska jag ta en dusch och får se vad jag gör sen, broende på vad klockan är. Ses! ♥


Godnatt på er

DAgs att sova ny dag imorrn hoppas den blir lika bra som den här :D 





Älska mig

Jag såg precis på en film jag bara hittade på youtube. Älska mig heter den. Asso seriöst det va länge sen jag grät så mkt åt en film helt sjukt sorglig. Jag önskar att alla skolor kunde visa den för sina elever. För i vissa scener man känner verkligen igen sig, och det är verkligen sjukt att det finns sån verklighet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill. Ta er tid att kolla på den filmen det är fett värt!















En sommarlovsdag

Pappa har sommarlov nu så det är bara han och jag som är hemma. På förmiddan solade jag och gjorde en väldigt enkel styrka i solen. Shiit vad mycket musklar jag tappat! Var inte roligt. Stel var jag oxå. Jag har haft ont i min häl sen Italien men den börjar bli bättre nu. Kanske ska vila nån mer dag men sen ska jag börja ut och springa. efter lunch cyklade jag och pappa och badade. Det var jättesönt nu när det är så varmt. Vi badade i havet och när man skulle kliva i var det svin kallt. Men när jag väl var i var det skönt. Jag älskar att snorkla så även om det inte finns något att se här i svenskt vatten så hade jag och pappa med oss snorkeln för att kolla på gråa fiskar och alger. Vattnet är iaf klart så man ser bra. Och faktiskt. Om man simmar ut en bit och dyker ner så finns det ganska fina snäcker här också. Bara det att den bor en kräfta/krabba eller vad det nu e i dom. Nu har pappa åkt iväg på middag så nu är det bara jag och brorsan hemma. Och katten såklart. Så hon och jag tog iaf en härlig liten promenad i lilla skogen bakom mig.





Min söta Nishiki


Vi möter ett gulligt litet rådjur



Tisdag


Kom nyss hem. Efter vi hade åkt lite båt gick jag och hanan ner till stranden igen och badade. Det är hur härligt som helst, liksom kunna ligga och sola på stranden klockan 6 på kvällen utan att det ens är lite kalt det är fantastiskt! 
Nu har mina kusiner precis åkt hem tillbaks till östersund och det är bara jag pappa rasmus nikola och farmor och farfar kvar. Så nu kommer det bli rätt så tråkigt här, men ska försöka ha kul ändå! ;)

Några ''fina'' mobilbilder






Min kusin hampus med hans härliga bränna ;) 


Stranden

Hej! har precis varit på stranden här på mitt land. Det är 21 grader i vattnet och det är ju ändå havet. Sjukt skönt. Det är 28 grader i skuggan och solen bara steeeker. As nice. Vi har precis ätit lunch och ska snart ner till båten och åka iväg en stund, kanske fiska lite grann och bara mysa. Ha det bra!!


live love laugh











Jahapp....

Jag är jättetrött men känner inte för att sova. Vet inte vad jag ska göra istället bara... Kan bara sita och fördriva lite tid kanske...


life is nothing whitout friendship








Instagram

Jag va inne på en tjejs blogg som hade jätte fina bilder som var redigerade på roliga sätt, så bläddrade jag igenom hennes blogg och då var det nån som frågat vad hon använde för program och då svarade hon. Instagram!
det är en app till alla med iphone som man kan dela bilder med andra människor det behöver inte bara vara bilder på än själv det kan vara vad som helst. Det funkar lite som fb man kan komentera och gilla, fast det här verkar lite roligare än fb. Synd bara att inte alla har en iphone så jag tänker inte använda den som fb men kanske att redigera lite bilder och sånt. Man måste inte dela bilderna med andra heller utan man kan göra de privata så det bara är för en själv :D Jag ska ge den appen en chans, kolla in den ni också, ni som har iphone!



I'm in love with the summer

jag är kär i sommaren, det är helt underbart. Idag åkte mina kusiner som är från östersund in till stockholm och gick på grönalund men jag kände för att stanna kvar här och åka ut med båten och sola och bada lite :)
Det ska va fint väder hela veckan. Love it. Fast jag saknar tyresö väldigt mkt det kan bli lite lång tråkigt här men kommer hem på torsdag senast! :) 


Livet <3








27 Juni

Hej Idag fyller världens nästan bästa kille tror jag! typ en av mina bästa vänner, Typ min bor. Han Fyller 15 år! Så stort Grattis till dig Willaim Från Allla oss! speciellt från mig :D <33



Trädgårds fix

Hela förmiddan har jag hjälpt min pappa att fixa ett staket till trädgården. Mina föräldrar är så trötta på att rådjuren äter upp alla blommor så nu ska vi försöka stänga dem ute. Och så vill vi inte att några hundar ska springa in på vår tomt eftersom vi har kaniner, det är väldigt många som går förbi med sina hundar utanför oss. S jag har oljat plankor i över 3 timmar. Helt okej eftersom det vart så bra väder. Och dessutom fick jag veta nu efteråt att jag skulle få betalt för det. Wee :D


Bygg projektet


Stort GRATTIS till er båda!

Ja idag har det varit en väldigt speciell dag. Ronja har fyllt 15 år och Elise har konfirmerats. Så vill bara säga stort grattis till två helt underbara människor!!



Grymt stort grattis till ER tjejer!


Idag har jag iaf ängat till att fira Elise konfirmation. Vi började i en trång och varm "kyrka" och slutade omkringspringandes bland träden som småungar. Men det var iaf riktigt kul. Nu har jag träffat Elise släckt också, och hennes närmaste vänner. Jag och ett gäng till av gästerna körde först tidningsleken, 15 14 och sen vinken. Alla sånna där barnlekar är ju faktiskt riktigt roliga. Sen var vi trötta och gick in och spelade lite Wii. Jag stannade kvar bland de sista men vart sen tvungen att skynda mig hem för att komma hem innan min "senast komma hem tid" kl 23:10. Lyckades med en minut försening, haha. Men nu ska jag sova. Har redan blivit ny dag och jag har sovit alldeles för lite de senast dagarna. Godnatt!! ♥


Lite bilder från kryssningen idag :)

Hanna

I love tax free









Finland


HEJSAN! idag har jag varit i Finland, fast bara en halv timme sen var vi på båten resten, det var en rolig resa, och eftersom jag fyllde år så köpte pappa lite grejer åt mig på tax freen :D Har inte mkt mer att säga så hejdå :D




26/6-11

Idag är det 26/6 - 2011. Då Jag fyller moppe myndig, byxmyndig, cykla utan hjälm myndig, dricka energi deyck myndig och allt sånt där. Jag fyller 15! :D 

Idag ska vi åka till Åland ingen aning om vad vi ska göra där men våra föräldrar fick ett ryck ooch tyckte det verkade kul så varför inte, det kan nog vara rätt härligt att ligga på soldäck på ålandsfärjan i det här vädret så det ska bli kul :D



michael jackson

Idag är det exakt 2 år sedan The king of pop dog. Och exakt 2 år sedan jag var på sports camp, jag minns när han dog alla hade tyst minut för honom. Michael Jackson var en stjärna, fast jag märkte det inte föräns han dog. Legends live for ever! ♥



Födelsedags middag








Pappa updaterar!

  • vinnare av världsberömda supertävlingen NN-Games! Lätt som en plätt...sa han ödmjukt :-P
    • Äntligen är NN games över och självklart vann vi :D min kära familj <3
    • haha och självklart updaterar pappa direkt på fb ;)


Fiske

är nu nere vid vattnet med mina små kusiner och fiskar. Super mysigt. Det har varit en jätte bra midsommar dag här på landet. Snart ska vi hem och äta. jag är jätte hungrig!

MästerfiskarN







Typ lite bakis...

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag nu. Vaknade tidigt av att jag inte mådde så bra. För er som inte vet det så har jag diabetes. Och att äta för mycket godis då är väl som att dricka förmycket alkohol ungefär. Så kan nästan säga att jag är lite bakis idag. Mitt blodsocker var på 25 idag och det borde ligga på 5. Jag ska inte dra en föreläsning om diabetes men en frisk människas blodsocker ligger ungefär mellan 4.5 och 6. När ni inte ätit på länge kanska ni ligger på 4.5 och känner er då kanske jättetrötta och griniga. Precis efter ni har tryckt i er godis kanske ni ligger på 7 i värsta fall i någon minut. Mitt blodsocker kan pendla mellan 2 och 35 på bara några timar. Då kan jag lova att man inte mår så bra. Nu har jag värsta huvudvärken och så fort jag ställer mig upp svartnar det för ögonen och benen börjar sticka. Vill bara ligga ner i sängen och domna bort. Så nu måste jag börja skärpa mig lite och ha koll på mig och min kropp. Lättare sagt en gjort...

Måste bara säga att jag hade en jättespännande dröm inatt. Jag typ dejtade en jätte i smyg som liknade Hulken. Haha, kanske ailien filmens fel som jag såg igår. Iaf så fick jag sitta på jättens axlar medans han sprang genom skogar och städer. Lite coolt dröm tycker jag.

Här är trailern av den lite roliga filmen Paul som jag såg igår.


 



Fotbolls VM i hammarskogen

Hej! nu på fömiddagen har det varit ¨fotbolls VM¨ här i hammar skogen, alla som vill får vara med och spela. Jag kollade på, de spelade i över 2 timmar tror jag. Fattar inte hur de orkar :P Efter fotbollen gick vi hem och grillade lite korv och ikväll tror jag det står mer grillning på farfars schema ;) 




Hemma

Nu har jag presis kommit hem från våra vänner som vi ätit middag hos idag. Två filmer har vi hunnit se. Den första kommer jag inte ihåg namnet på. Men det var en skräckfilm. Ganska bra men sjukt konstig. Man visste aldrig vem man skulle tycka synd om eller vem man skulle sitta och hoppas på att överleva. Mördarna mördades av vampyrer och "vampyrerna" visade sig sen vara människor, offren var självläkande skräckfigurer och så vidare. Men helt okej film ändå faktiskt. Den andra filmen var en komedi. PAUL tror jag den hette. Det var en jättegullig rymdvarelse som hette Paul och han hade hamnat på jorden och nu var han jagad av några människor som villde döda honom. Haha, en rolig film. Aja, nu är det dags att börja göra sig i ordning för att sova. Godnatt.


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN!

exakt på minuten föddes min kusin för 13 år sen. NU!





Dansbanan!

Hej! nu har vi precis kommit hem från Dansbanan wiiiie! Det var dansbands musik men det blir ju vad man gör det till eller hur ? haha jag och mina kusiner ställde oss mitt bland alla gammlingar och körde  vår egna lilla ringdans, det var faktist rätt kul, sen han som spelade och sjöng tyckte vi var  så söta så han spelade djungelboken låten för oss haha det va as kul tyckte speciellt min lill kusin Filip!

Om en tio minuter är det min äldsta kusins födelsedag. 13 år blir hon!! hon fyller tonåring wiiiee grattis i förskott! Vi ska fira min födelsedag imorrn med eftersom jag fyller år på söndag och hela min familj är inte kvar här då.

Hoppas alla har haft en bra midsommar, nu ska jag och Hanna ligga och små prata lite, om några timmar kommer dom ju och sjunger för oss. Hela stor släkten! 

Godnatt / Ronja  & Hanna!


:)

Nu har vi precis haft midsommar middag! Vi grillade kött och lite grejer det var jätte gott! Snart blir det efterrätt sen ska vi forstätta med våra NN games, just nu leder min familj, men det är ju kubb kvar så vi får se haha ;)
Lite bilder från idag: 


Lillasyster Ida & kusin Hanna


Kusinerna Henrik, Teodora & Filip

Kusinerna Filip, Nicola & Henrik


Filip & Teodora


Lilla Pappa


Emil <3


Glad Midsommar

Har inget mer att skriva. Men ha en bra dag!



Midsommar!

Glad midsommar på er alla. Hoppas solen skiner hos er för det gör den här i hammarskogen. Nu ska vi snart ner och dansa runt stången och köra lite NN games (nils nyströms spel) det är typ min farfars egna femkamp ;) Jag försöker blogga så ofta jag kan men det är ganska dålig teckning här på landet. 


Jag och kusinen hanna :)


På landet nu

Hej! nu är jag framme här på landet. Det är ganska så kallt här. Hoppas det blir varmare imorrn. Imorgon är det midsommar och min farfar har lagt upp värsta schemat. Mellan halv 9 - halv 10 är det frukost sen får man ingen. Haha han är väll för rolig. Eller inte. Jag tänker iaf sova så länge jag vill.
Puss o godnatt // Ronja


Torsdag, Tjugotredje Juni!

Hejsan, det har varit lite dålig uppdatering av mej de senaste dagarna (dagen?), men jag tror att ni har överlevt iaf, ni har ju Hanna och Ronja!¨
Har inte så mycket att skriva om, vädret är dötråkigt. Ösregn fram till lunch och uppehåll sen dess.

Var hos en kompis till mej igår, även två av hans kompisar var där. Så vi såg på filmen Next har jag för mig att den hette. Orkade inte ta bussen hem, så han skjutsade mej på cykel hem, gulle! Kom hem vid typ tio så träffade jag Ronja och vi gick ut en stund, duchade när jag kom hem. 

Idag så vaknade jag halv sju och kunde inte somna om så jag låg och vänta i en timma på att min väckarklocka skulle ringa vid halv åtta. Åkte till min kompis vid 9 ungefär och var där till två, vi såg klart filmen från igår och kolla en ny film. Det var tänkt att jag skulle sticka till stallet vid 11 och ha hoppträning för Hedda, därför var jag där så tidigt. Men det var världens äckligaste väder ute så jag orkade verkligen inte. Jag och Ronja tog en promenad när jag kom hem, och jag har inte fått nått gjort verkligen nu på eftermiddagen. Har tappat blogglusten helt nu, men jag försöker! :)


...

Hej, kom nyss hem efter en promenad med alice. Shit vad det blåser ute, helt otroligt. Nu ska jag packa det sista, ladda mobileen så vi kan ha spotify i högtalarna hela resan. Sen åker jag till landet. 


Typ sähär mkt blåser det...
Alice


Sommarlov på riktigt

Nu har jag äntligen sommarlov på riktigt! Träningarna slutade igår och sista premie skoledagen var idag.

Har haft en riktigt trevlig och mysig dag idag. Vi samlades för en utvärdering av veckan och satt och snackade. Sen gick vi ner till Pizzeria hörnet och åt lunch tillsammans. Det var jätteroligt. Man kan verkligen säga att det är helt anorlunda att lära känna en grupp på 16 pers mot en grupp på 57 som vi var på konfan. Nu när vi bara varit 16 personer har man lärt känna folk otroligt mycket snabbare och väldigt bra. Tycker att alla (nästan) var helt underbara människor. Lite annorlunda kanske, men sånt gillar bara jag. Lixom håller ett litet gullit tacktal innan vi skiljs åt. Så gjorde vi lixom inte änns på konfirmationen som vi ändå umgåtts med i ett helt år. Kändes som att alla verkligen bara vågade vara sig själv. Så tillslut är jag faktiskt nöjd med veckan. Idag satt vi kvar ett litet gäng och pratade till klockan var typ halv ett. men det känns underbart att vara ledig!! Storlog när jag gick hem från bussen. RIKTIGT SOMMARLOV NU!



Lite bilder från pizzerian ;)


torsdag

Hej! Denna dagen har varit sjukt seg. Jag vaknade överdrivet tidigt och så dum som jag är gick jag upp då så nu har jag typ redan varit vaken i 7 timmar. Vid tolv skulle jag hem till j för då hade han precis varit på kör skola men så fick jag inte koomma hem till honom för hans pappa. kul -.- Så jag har inte gjort nånting på hela dagen men nu kommer alice snart hem och då ska vi ut på en promenad och snacka lite i det här härliga svenska sommar vädret! 




Dax att sova!

Humm, man lyckas aldrig komma i säng den tid man planerar. klockan är snart halv 12 nu och jag som skulle sova kl 11. Aja, måste ju iaf inte upp förns 09.20 imorron. Nu ska jag bara bestämma buss med Ina och Amanda sen ska jag sova.



Promenad

Hade precis gått och lagt mig då jag fick ett spontant ryck och gick ut på promenad med alice i en timme ungefär. Vi gick och pratade om massa saker. När vi börjar prata då bara babblar vi på. Om typ kärleksnerver tex haha vi är väll för underbara. Nu ska jag försöka sova är ju fortfarande inte helt frisk.



Lite charmit osminkade och sådär.. Godnatt :)


Filmstudion

Så, nu är jag hemma efter en lång dag. Är väldigt trött så idag ska jag verkligen lyckas med att komma i säng tidigt. Senast 11 i alla fall.

Imorron har jag min andra skolavslutning. Haha, premie skolan slutar imorron och vi ska bara utvärdera lite och äta pizza tillsammans. Men faktiskt, det har varit kul. Ibörjan kändes det som ett straff. Vår första dag satt vi i ett klassrum och lysnade på en tjej som undervisade oss i latin i nästan 2 timmar. I slutet av föreläsningen låg alla med huvudet på bänken och undrade vad de gjorde där egentligen. Men för varje dag har det bara blivit roligare och roligare. Man lärde känna vissa där ganska bra, även de från konfan lärde jag känna mycket bättre. Och filminspelningen idag var faktiskt riktigt rolig. Vi fick göra ett eget Nyhetsprogram som sändes idag på Öppna Kanalen kl 17.20 tror jag. Det var roligt att få prova på och se hur man jobbar i en filmstudio. Och jag tycker att det verkar som ett riktigt roligt jobb. Men ganska stressigt. Jag skrev förut att jag skulle vara "Reporter på stan" men det blev inte riktigt så. Jag fick söka lite nyheter och fixa lite istället. Inspelningen var live sänd och ingen av oss har tidigare jobbat med att klippa film, filma med proffskameror, byta kameror och vinklar, ha koll på ljudet och ljuset eller liknande så att det inte blev felfritt är inte så konstigt. Men tycker ändå den blev bra! Vi skrattade mycket när vi fick se resultatet. Skrattanfall i inspelning, lite ihopblandad information, fel ljus, missar med kamerorna, fel inklippta bilder mm. Haha, men vi hade inte änns hunnit med en hel provinspelning innan så därför tycker jag vi var grymt duktiga ändå!

 
Den enda bild jag tog idag. Hittade kameran i väskan när jag letade efter mitt block och tog en liten spontan bild bara. Om jag hittar länken till vår film lägger jag upp den här sen ;)


Ben & jerry

hej! har precis varit nere och handlat ben & jerry glass. Så gott! ska slå på nån bra film och bara mysa. Imorrn blir det packa hela dagen och sen på kvällen åker hela familjen till landet wiihoo träffa stora släkten!! hmmm -.- Aja det är ändå lite kul att träffa alla mina kusiner och sånt där sen är det rätt så mysigt på landet. Ska försöka komma igång med träningen där också typ ut o springa lite i hammarskogen. Jag har inte tränat på en månad.. aaah lite små panik. Jag känner hur det börjar sticka i benen vill röra på mig!
Får se om jag bloggar mer ikväll annrs säger jag godnatt nu :) 



lite bilder från övernattningen hos William!


William och jag
hedda,linus,alice,hanna & fredrik

William och jag
jag och william
ALICE OCH HANNA jag tkr ni får bli bättre på att blogga, inge roligt att blogga själv.
KRAM / Ronja


Mums

Sitter ute på altanen å myser lite grann. Min hals gör super ont men försöker inte tänka på det så mkt och äter lite melon ist :) 


Gott gott gott :)


Du har väl inte glömt att du kan följa oss via bloglovin?




bloglovin


femton timmars sömn. Check!

Godmorgon! Inatt har jag sovit 15 timmar så skönt. Jag somnade direkt när jag la mig i sängen igår kväll klockan halv 8 och vaknade nu för ca tio minuter sen. Det känns som om jag håller på att bli lite sjuk min hals bränner och huuvudet värker men men det är sommarlov och jag tänker inte låta det förstöra. Idag skiner solen också :) 


Glad idag :)


Allt som vanligt igen.

Det har varit lite knasigt med designen och allt senaste dagen. Men idag så kom designen tillbaka, och jag la även in headern nu. Ska nog ändra lite mer på designen mer nån gång här framöver.

Var i stallet idag på kvällen. Jag var ute och gick med hästen och Hedda red på sin. Vi gick på en stig mellan hagarna, allt  gräs var ju blött efter regnet, så mina byxor  var blöta från halva lårren och neråt resten av kvällen. Skorna med dessutom...


Lilla filmteamet

Så, nu ska jag också skriva lite. Hade en jätterolig och mysik kväll och natt igår. Som Ronja redan skrivit så sov vi på Williams studsmatta inatt. Eller iaf jag Ronja och William. De andra, Linus, Fredrik, Hedda och Alice gick in eftersom de inte kunde sova när jag studsade runt på studsmattan och alla andra pratade. Hehe. Men man måste ju få ha kul! Jag, Ronja och William somnade tillsist runt 5. Jag var bara med på halva Premieskole dagen idag eftersom jag hade missat vilken tid vi började. Men det var iaf en rolig dag idag på skolan. Den första dag som jag verkligen kan säga var rolig. Man börjar lära känna lite folk i gruppen nu och så. Jag ser faktiskt fram emot morgondagens skola. Haha, vi ska spela in en live sänd film i en film studio. Eller ett debatt program. Jag och Ina ska gå runt på gatorna innan och intervjua folk. Sen skulle våran film publiceras någon stanns. Inte säker på att den kommer bli bra, men spännande att göra iaf.

Jag somade när jag kom hem idag. Var så trött. Sov nog bara lite mer än 3 timmar inatt. Och när jag vaknade efter min lilla tupplur idag var jag helt förvirrad. Jag trode jag hade försovit mig och att jag var tvungen att skynda mig till bussen. Men efter lite tänkande insåg jag att klockan bra var 5 på dagen.



regn, regn, regn

Vad är det här. Det är ju sommarlov det ska va sol, bada, glass, vänner och bara njutning. Nu är det bara regn regn regn. Rgnet typ förföljer mig. I Italien var det regn  hela veckan och sen när vi kom hem blev det regn här med och regnet bara fortsätter. Ge mig lite sommar snällla <3 det skulle jag behöva. 

Har precis varit ute med fredrik och emil och walle så är helt genomblöt nu, det var ju sol typ när vi tänkte gå men sen blev det ingen mer sol...
Blöt vovve efter en kort promenad


Övernattning på williams studsmatta

Igår eller i natt var vi ju hemma hos william. Det var as kul. Från början var alla ute på studsmattan men tillsluut var det bara jag, william och hanna kvar vi låg vakna där ute tills klockan började närma sig 5. Då var det klarblå himmel och solen sken. Och typ då somande vi.
Nu kan jag sätta ett kryss på sova under bar himmel på min att göra under sommar lovet lista :D



Fy ALICE!

Inte okej att byta header utan att säga till!! Alice vägrade ta bort den när jag bad om det så jag vart lite surig på Alice och eftersom jag är nybörjare på att blogga och jag tyckte det verkade krongligt att förstå sig på hur man bytte header så bytte jag bara tema. Så därför vår blogg ser ut som den gör nu...


Ny header!

Fixade en lite snabbt, vet inte om  den blev så mycket bättre än den förra, men har verkligen tröttnat på den nu!
om ni inte ser den, tryck på F5 så uppdateras det!


Måndag

Hejj! vi måste skärpa oss med bloggningen, eller hur tjejer. Lite för dålig uppdatering nu ett tag. 

Idag nu på förmiddagen har jag varit hos alice med hedda å fredrik vi har kollat på film. Men nu börjar vädret spricka upp och ikv ska jag alice hedda hanna fredrik linus hem till william så ska vi antagligen sova på hans studsmatta!
awesome!! :D


Måndag den 20 juni

Det här är då min första riktiga lediga sommarlovsdag, annars har vi ju varit i kyrkan varje dag! Men idag så är det ju riktigt skitväder, så det blir film hemma hos mig (?) med vännerna!
sötis hunden!


Våra Fantastiska ledare!



 Vi hade regn regn regn.... lalala
Men det var sol sol sol, i våra hjärtan
det var sol sol sol, ni var vår sol!



Konfirmerad

Ja, som ni redan vet har vi alla tre konfirmerats idag. Det känns både skönt men också sorligt.  Alla galna ledare, underbara människor, mysiga mässor, galna stunder och djupa diskutioner, allt det där är over nu! Och jag tycker det är nu på slutet som man precis börjar komma varandra riktigt nära. Men som vår präst alltid säger "Där ett äventyr slutar börjar nästa". Haha, mitt näsa äventyr är väl sommarlovet.

Hade 20 gäster över i mitt lilla hus idag. Tanken var att vi skulle sitta ute men vi fick ändra planerna för vi tyckte inte det kändes så mysigt att sitta ute i spöregnet. Så vi trängde ihop oss istället. fick jättefina presenter av släckten. Facktiskt inget som jag skulle vilja byta ut.


Det här va vad jag fick:
Högtalare, en guldkedja i vitt guld och guld, en jättefin skål som man tyvärr inte ser så mycket av nu, massa kort, lite olika smycket, en vit vas, och ett halsband av mormor och pengar.

Är riktigt nöjd med mina presenter. Det är inget som ajg skulle vilja byta bort. Kan inte riktigt säga vad jag gillar mest för jag gillar allt. Men nya högtalare har jag längtat efter, skålen och armbandskedjan tyckte jag var jättefina och halspandet som jag fick av mormor tycker jag jättemycket om. Min mormor hade fått det av sin moster när hon konfirmerades och det är hon som är på den lilla bilden. Så halsbandet ska jag ta väl hand om.

Har vart en jättefin dag idag tycker jag. Ska sova gott nu och ta mig upp imorron och iväg på exra skola. Känns lite deppigt med skola men jag överlever nog. Åker buss dit med Ina, och Amanda från konfirmationen som tydligen också skulle dit. Lin från konfan var också där och jag tror att Emma också skulle dit. Får se. Kan ju iaf inte vara tråkigare än torsdagens kurs i latin. Tror faktiskt inte det är så många som är intresserade av latin...


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Alla vi tre tjejer här konfirmerade oss idag, samtidigt. Hela dagen har varit så underbar, även fast vi har haft spöregn hela dagen! På gudstjänsten när vår präst stod och pratade isåg jag hur nära alla vi har kommit varandra. Tillsammans under nästan ett helt år, en fantastisk vecka i Italien, förberedelseveckan och denna konfirmantionsdag! Jag, Simone, Kimberley, Emelie och Alexandra sjöng låten Utan dina andetag (Kent) inne i kyrkan. Det här har varit ett av de mest underbara åren i mitt liv, speciellt veckan i Italien!


Bilder från dagen



ja då var man konfirmerad dåra :)

ja då var man konfirmerad dåra. Känns as bra! Alla var jätte duktiga idag, vädret var ju sämst, regn regn regn men som våra ledare sjöng för oss i slutet att solen lyser alltid i våra hjärtan hihi :D Det blev inte en sån konfirmation då man var jätte fin i håret osv eftersom vi var helt genom blöta men det var den bästa konfirmationen ändå! 

Jag kommer sakna alla hur mkt som helst. Vi måste se till att träffas under sommaren annars kommer jag dö. Jag kommer nog faktiskt sakna kyrkan lite grann också även fast inte de roligaste stunderna har varit just där. Alla ledare som har varit helt Fantastiska kommer jag också sakna men mest alla konfirmander såklart.



Fler bilder från konfirmationen lägger jag upp senare, och då kan jag också berätta vad jag fick i konfirmations present :) 

Tack för en fantasktisk dag, och ett underbart år, loveee you!


Konfirmation idag!

hej bloggen. Idag konfirmerar vi oss. Skönt på ett sätt och tråkigt på ett annat, skönt för att ibland kan det vara lite jobbigt att gå till kyrkan på en söndag då man e jätte trött å sådär. och tråkigt för att jag kommer sakna alla som fan :( Det finns så mycket roliga människor i gruppen. Men vi får se till att ses på sommaren eller något :)
Nu måste jag börja fixa mig, ska va vid lekplatsen och möta linus o hanna och alice om exakt en timme ;)


Tjockis

Känner mig lite små tjock sådär, först i torsdags pizza med alla kompisar och nu köpte mamma o pappa pizza också. Men ibland får man va en liten tjockis tycker jag!
Pizza ute är dessutom ännu godare :D


Ligger ute i soffan & lyssnar på musik och äter ben & Jerry glass!! :)





Smile

Hade ställt klockan på 9 men somnade om. Men var ändå uppe vid 10 tiden. Har inte gjort så mycket idag. Farmor och farfar är här nu och ska hjälpa till och fixa inför imorron. Jag har börjat städa rummet men det är fortfarande mycket kvar. Har inget att skriva just nu.




Godmorgon

Godmorgon. Är jätte trött idag. Kom hem runt halv tre igår från en jätte mysig kväll. idag ska jag nog bara ta det lugnt och tagga inför konfirmationen imorrn ;) Sen måste jag köpa svarta jeans och svarta skor också som alla skulle ha under sina kläder på teatern :) Men först måste jag komma upp ur sängen och börja göra min i ordning :)


Bildbomb

Här kommer lite härliga bilder från avslutningskvällen och myskvällen vid vattnet ♥



bilder



Sorry

Förlåt för kass updatering, men har inte hunnit, ingen av oss hinner blogga så mkt nu eftersom vi är på konfa varje dag och övar o övar inför konfirmationen. Idag har vi övat med alla kläder till teatern och sånt också och de flesta klarade av allt utan manus. Duktiga vi är! på söndag kör vi! :D

Igår kväll var vi ju nere vid vattnet och åt pizza så lägger upp lite bilder om ett tag :)


Solnedgång

Hemma från en otroligt mysig kväll vid havet och solnedgången. Jag, Ronja, Hedda, William, Alice, Linus och Fredrik gick och köpte pizza och gick ner till havet. Alice, Fredrik och Linus gick hem lite tidigare men vi andra var kvar. Men nu ska jag sova för måste upp och åka till sjukgymnasten imorron. Ha det bra!


William, Hedda och Ronja


(Mobilblogg)

Kom hem för lite mer än en timma sen. Jag, Ronja, Hedda, Hanna, William, Linus, och Fredrik köpte med oss pizza och gick till en klippa och käka där. Vi hade det jätte mysigt, William badade, vi sjöng massa sånger från Italien. Tillslut låg jag, Fredrik, och Linus å halvsov på berget samtidigt som vi lyssnade på Veronica Maggio låtar. Härlig start på sommarlovet! Tror Ronja tog lite bilder :)
kameran var oladdad så inga bilder för min del....


Torsdag

Heej. Idag har vi varit i kyrkan igen eller vi var aldrig i kyrkan utan på slottsgården och övade på teatern. jag har en replik den börjar sitta nu haha ;) Sen övade vi på alla sånger och sån. Jag tycker det är riktigt ballt att se alla i gruppen hur folk utvecklas från ibörjan i höstas då vissa knappt våga säga nånting tills nu några dagar innan konfirmationen ställer sig upp å sjunger solon. Respekt till er! Alice ska sjunga hihi så duktig du är min lilla tjej <3

Ikväll ska jag, Alice, Hedda, Hannna, Wille B, Linus och Fredrik köpa pizza och sätta oss på nån klippa och äta. MYSPYS. hihi. Sen sover nog hedda här :) 


God Morgon!

Ligger här i sängen med datan i knät, snart dax att gå upp.  Vi börjar om en timma ungefär nere i församlingshemmet. Var väl de jag hade att säga.


Trött tjej

Har inget att göra just nu. Eller jo, städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag igen... Men jag orkar inte. Gör de nån annan dag. Eftersom jag vart med Alice och Ronja hela dan har de redan hunnit skriva om vad vi gjort. Imorron blir det att ställa klockan igen fast det egentligen är sommarlov. Är så trött nu att jag baraskulle kunna falla ihop nu. Vill ha sovmorgnar NU!


Godnatt och sov gott!


Underbara Onsdag!

Idag är det inte en helt vanlig onsdag, utan skolavslutning! Som jag tror att vi flesta Tyresö-bor visste! Helt underbart, denna dag som vi alla väntat på sedan förra sommarlovet började lida mot sitt slut! Det var verkligen super pinsamt när vi skulle sjunga vår banan låt, men lite kul när man skrattar åt det nu. Det var bara Andreas som hördes, och inte vi nånting. Rektorns årliga tal och Den blomstertid nu kommer sjöngs som vanligt. Precis sådär som de alla de andra skolavslutningarna, precis så som det ska vara! Och om ett år så blir det vår allra sista skolavslutning där, någonsin! Aningens sorgligt!
Jag, Andreas, Hanna, Ronja, Linus och William gick hem till mej så grillade vi! Nice start på sommarlovet! Även fast jag sänkte mina betyg, och dom är jätte dåliga.... Har även varit på konfa nu på eftermiddagen/kvällen.


dagen vi alla längtat efter

Nu är dagen vi alla längtat efter här. Då alla kan lägga sig i sängen och tänka 2 månaders FRIHET. Hur underbart är inte deråååå? 
I skolan höll rektorn sitt tal vi lyssnade på några som sjöng och sen sjöng ju vi också haha! Sen fick vi våra betyg och våra lärare hade gjort massa horiskåp saker och kräftan som jag är var : Alla kräftor är underbara vänner oc h kommer i sommar hitta deras underbaraste och rara kärlek... hihi lalalla ;) hoppas deras horiskåp stämmer då. 

Efter skolan gick vi hem till alice, jag, william, linus, hanna & andreas. Vi grilalde korv lyssnade på musik o hade allmänt mys hihi. 

klockan tre var det konfa, vi kommer ha det varje dag nu den här veckan för på söndag konfirmeras vi. Idag fick vi våra roller till teatern. jag ska vara tjänare och en liten flicka. sen bestämde vi vilka låtar vi ville sjunga och vilka uppgifter vi ska ha  under själva konfirmations gudtjänsten :) 


SOMMARLOV!


:)

Taggad hund och tjej på skolavslutning! :D


tagga skolavslutning idag!

TAGGA det är ju skolavslutning idag. Shit vad länge man har längtat efter denna dag. Vi ska bara lyssna på rektorns prat och sjunga var ligger landet där man böjer bananerna haha och sen få våra betyg sen är åttan slut! sen blir det nian... wooow!
Hörs sen :)


Snart sommarlov!

Har vart en ganska bra dag. Efter stafetten i skolan cyklade jag, Ina och Elise och badade. Var mysigt och kul. Och när jag kom hem tog jag ett till mysigt bad i badkaret. Nu har jag försökt locka håret i en halvtimme men lockarna vill inte stanna kvar. Förra året lockade jag mitt hår dan innan skolavslutningen men det höll sig ändå. Så är lite besviken på mitt hår nu. Har tagit en liten paus med håret för att fixa naglarna. Helt galet. Sommarlov imorron!!! Så skönt. Eller egentligen har jag ju inte sommarlov. Jag sa ja till någon konstig skol grej. Extra skoldagar på sommarlovet! Hur kunde jag säga ja!? Men Ina är ju med så då blir det säkert skoj ändå. Och min brorsa sa att jag var dum i huvet om jag inte sa ja. Han sa att han aldrig skulle sagt ja om han blivit tillfrågad när han gick i 8:an, men att han skulle ångrat det efteråt då. Så tänker följa hans råd. Även om det kommer krocka med konfan...



Tisdags kväll

Jag och mamma tog en snabb sväng förbi Sickla och köpte ett par skor. Det blev ett par Jeffery Campbell skor. Gud så sköna de var! Värda priset!


-.-

Det är alltid lika kul när alla affärer är stängda, det är kvällen innan skolavslutning och man ska testa sin klänning man vill ha på sig, och så har den krympt i tvätten :o gaaah hur ska jag göra nu ? Får väll se om jag går till skolan i en förliten klänning eller om jag hittar ngn gammal klänning nånstans i garderoben..


Bilder från Italien

Här kommer lite bilder från Italien från min kamera. Dock sitter jag inte vid min data med alla bilder på, så jag tog de här från facebook. Så därför har kvalitén skitit sej lite.
Den viga bloggtrion
Hanna, Ronja och jag vid den stora fontänen på Petersplatsen i Rom
Fredrik, Pontus, William och Jesper vid en staty utanför en kyrka i Assis
Hanna med våra två basgruppledare Henning och Pauline uppe på terassen
Hanna, Ronja och jag uppe på takterassen
Hanna och Ronja ute på stan första kvällen i Assis

ledare Henning
Vi såg massa vildhästar på 3 mils vandringen
Jesper och Victor
Utdragen bild på Jesper, jag och Ronja
Petersplatsen (Rom)


Ett tag sen...

Nu var det ett tag sen jag skrev något senast. Mer än en vecka.

Har inte så mycket att berätta, har gjort precis samma saker som Hanna och Ronja, nämnligen varit i Italien med konfirmationsgruppen. Gått i kyrkor, vandrat, fotat, solat, sovit och massor mer!

Kom till Sverige mitt på dagen i söndag och har inte orkat skriva nått sedan dess.
Mongobild från Italien!

Slänger upp lite bilder därifrån snart!


sun sun sun

Hej idag var det sista skoldagen. Vi hade stafett i alby. Jag hoppa säck haha. vi Vann över 8a 7a och 7b, yeey 8b är bäst! niorna gills inte. Imorrn är det skol avslutning. Det känns verkligen inte som det, liksom SOMMAR LOV, nu ? Helt underbart iaf ska njuta av varje iten sekund. och som man säger varje sommar, det här kommer bli den bästa sommaren ever! 

William, Jag, Hedda, Alice & Andreas


Wee!


Imorse försov jag mig över en timme eftersom min väckarklocka inte lyckades väcka mig. Det stod tydligen på "off" när jag vaknade... Men tillslut tog jag mig till skolan efter att Elise ringt och väckt mig. Jag fick veta vissa betyg och är väldigt stolt över dom. Min svenska lärare hade tyckt att en bokreflektion och jämförande text jag skrivit var helt fantastiskt bra. Så hon sa att hon hade sökt runt på google som en galning för att hitta någonstans ifrån jag kunde ha skrivit av. Och hon hade frågat alla svenska lärare på skolan om de kände igen texten. Haha kände mig väldigt stolt då. Så ett MVG fick jag i svenska iaf. Jag fick också veta att jag hade bland de bästa betygen i klassen. Och jag var utagen till att gå i någon "premie skola" några dagar på sommarlovet. Jag hade först tänkt att inte gå men sen fick jag veta att min kära vän Ina också blivit utagen och då ändrade jag mig. Är det inte kul så är det bara att sjukanmäla sig.

Har blivit jättetrött tidigt på kvällen efter Italien. Hände väl mycket på kort tid och då blir man trött. Så ska snart börja fundera på att sova. Kommer nog sova gott.

 




Jag ser att du är trött. Men jag kan inte gå alla stegen för dig. Du måste gå dem själv. Men jag ska gå dem med dig




En jätte fin låt som två av våra ledare sjöng i italien för oss. Älskar den, synd att den bara finns på norska. Nu ska jag sova. Vi har Alby stafett i morrn vilket inte är det roligaste men det blir väll vad man gör det till :)
Godnatt!


Bada

Hej, skolan idag var rätt chill. Efter skolan åkte jag alice fredrik och badade sen kom linus och william också. Jätte mysigt det känns att det är sommar lov om 2 dagar! asså fatta 2 dagar :o


Lite bilder

Vet inte riktigt vad som händer. Vart nästan lite rädd när jag kom hem och såg mig själv i spegeln. Jag såg ut som någon slags hippie. Haha. Hade på mig ett svart linne, "harems byxor" och ett kors runt halsen. Väldigt sköna kläder att sitta på ett flyg med i alla fall. Aja, imorron blir det jeans igen så att jag känner igen mig när jag tittar mig i spegeln. Annars har veckan varit bra. Förutom att min andra fot har svullnat upp i hälen nu. Vet inte riktigt vad jag gjort men jag tror att det oxå är från UMS tävlingen då jag landade snett. Sen har jag ont i armbågen efter att jag fick för mig att köra hjulning ben-delad (typ en hjulning med bakot handvolt efter) på gräsmattan i Assisi. Korkad jag är eftersom jag inte var uppvärmd och fortfarande hade ont i min fot. Men sån är jag. Och min Iphone är kvar i Italien... Försvan när jag och alice var och shoppa lite smågrejer. Men nu har jag en otroligt snäll italiensk talande granne som hjälper mig att polisanmäla och ringa till butiker i Assisi. Snällt va? Men efter det där har veckan varit underbar, även om vi har haft mycket regn och sämre väder än här i Sverige.


Hippie Hanna!


Spöregn inne i Rom, men alla är lika glada för det

Alice och Ronja, blöta men glada!

Det var de första bilderna och får lägga upp fler imorron. Godnatt och sov gott ♥


Godnatt på er

Har fått upp alla de bästa bilderna från italien på fb nu. 150 st blev det sen orkade jag inte mera. Nu blir det duschen och sen sova. Helt sjukt vad trött man kan bli efter en vecka i assisi :P
lite halvt galen och oseriös bild men man kan ju inte alltid va seriös ;)


we are back

Hej kära blogg läsare nu ska det bli ordning på det här igen.
Vi har haft en FANTASKTIK vecka haha alla som var där vet vad fantasktiskt betyder. Vi har skrattat bott i ett litet kloster med snälla nunnor som lagat tre rätters middag varje kväll, haft italienare som stirrat nere från och upp, ätit pizza, gått 3 mil på en och samma dag, sprungit runt som idioter på stan och tävlat med alla våra bas grupper, skrikit, dansat Funky chicken, my little ponnny, små groderna och massa annat skoj mitt på gatan med italienare, Blivit jagade av åsne hästar och massa mer!
Det har i alla fall varit en awesome vecka med massa kul om jag aldrig kommer få uppleva igen. Så detta ska vi minnas. 




KRAM / Ronja 



Hemma!

Nu sitter jag i bilen med Alice Ronja och Linus påväg hem från flygplattsen. Bloggar fån Ronjas mobil eftersom min är kvar i Italien... Aa, orkar inte ta det nu men men... Tack Fredrik och Hedda för de inlägg ni gjort iaf. Snart är vi väl igång o bloggar igen så håll ut ;)


Tidsinställt

Hej nu skriver jag det här inlägget lite iför väg eftersom vi inte kommer kunna blogga i assisi.  Nu Har vi varit här i en hel vecka och vi har förmodligen haft det så bra man kan ha det i ett kloster fullt med nunnor haha. Vid elva nån gång är vi hemma igen. och då kommer vi kunna börja blogga normalt igen! ses snart :)


Äntligen... eller?

Haha ja Ronja, Alice och Hanna tror jag det var ville att jag skulle gästblogga på deras blogg eftersom attt de är i Italien  och snäll som jag är gick jag med på det. Har iaf inte fått det att fungera på hela tiden men fick igång det nu :) Och jag har inte en aning om vad jag ska skriva eftersom jag aldrig bloggat förut.

En gris..
Vilken är gulligast? :o
Men bläää det här var inte kul... Bloggar är inget för mid :S
Tack och hej leverpastej


Frukost på sängen!

Vaknade nyss av att mamma kom med frukost på sängen, mums!
Nu blir det hoppning i stalloet och sen ska jag bada tänkte jag!
Puss H

Lääänge sen ;)


Bara för att jag är mogen och ska kolla på trassel!

HAHA ni ser ju rubriken. Klockan är 20.12 och jag är jätte tröött..
Jag har praot och jobbat så mkt så jag är verkligen helt slut så nu väntar Trassel i datorn och sängen på mig.
Så jag säger väll godnatt och så får ni kommentera vad ni vill att jag ska skriva eftersom jag fått strikta regler om att inget får handla om hästar ;)
Puss H

Godnatt kära läsare ♥



Ingen uppdatering..

Fredrik vet inte hur man bloggar och jag har praoat 10 tim 2 dagar på raden.
Jag har gjort allt som man kan göra.. Mocka, soppa, hopp tränat, dressyr tränat (läs mer här), fodrat och gjort massa mer men det har varitväldigt kul. Därför känns det både roligt och tråkigt att jag inte ska prao nästa vecka också..
Men nu ligger jag och kollar på criminal minds!


Hejsan!

Wee. När jag skriver det här är klockan 22:35 lördagen den 4 juni. Men ni kommer inte se det förns kl 22:47 onsdagen den 8 juni. Och medans det här publiceras är jag i Italien och gör något helt annat. Kanske sitter med Alice och Ronja på vårt rum eller med nunnerna och myser. Ja, ni får det här helt meningslösa inlägget bara för att jag inte känner för att gå och lägga mig. Och nu kan jag ju dessutom passa på att säga godnatt till er! Och TACK till Hedda och Fredrik! Vet att ni sköter ert jobb perfekt! ♥



Naaglar!

Är det bara jag som älskar att ha fina naglar?
Jag brukar ha fina naglar men dem håller aldrig så bra så igår kväll fixade jag Gelé naglar från depend i ett litet gulligt kitt och det blev grymt!!
Naglarna var dessvärre väääldigt långa men var riktigt snygga!
Så en FET hiss till dom.
Finns att köpa på tex. Lindex, H&M osv.



Nu får ni en riktig presentation!

Okej nu är det så att mitt namn Hedda och jag är hela 14 år.
Jag är en hästtjej som älskar att skratta men har även världens humör haha.
Jag går i samma klass som dessa 3 tjejer. Alla är ganska olika varandra eller väldigt olika och alla 3 avgudar lilla moi eller avgudar och avgudar hehe.
Jag är inte blyg och älskar verkligen att prata.. Helt seriös kan jag väll inte kalla mig heller ;)
Jag rider och sitter även med i ungdomssektionen tyresö RF.
Jag rider även en ponny nere i alby vid namn Bamse och nu en ponny vid namn Annie.
Men vill ni veta mer om mitt hästliv får gå in -----> HÄÄÄÄÄÄÄR
Utanför ridningen så älskar jag att matcha och fixa med kläder och naglar smink osv.
Tycker att det är riktigt roligt så lite hissar och dissar lär ni få också ;)
Häst jag!

Normala jag ;)


Jag & Alice ♥

Jag & Ronja ♥

Hittade dessvärre ingen fin bild på mig och Hanna men ni får väl överleva!


Högt över molnen!

Nu sitter vi högt över molnen. Tycker faktiskt det är riktigt underbart att man kan flyga. Jag menar är det inte helt sjukt coolt. Här sitter vi ungefär 100 människor i en avlång plåtburk med vingar (även kallat flygplan) och ser ut över världen. Allt är så litet då. En ö är inte större än en fluga och husen som små prickar. Hur overkligt är inte det!? Tycket det är jättehäftigt när man tänker efter. Och jag älskar att sitta och kolla ut på världen när man lyfter och landar och allt ser ut som ett litet leksaks landskap. Och att kolla ner på alla molnen. Så otroligt fluffiga dom ser ut. Man vill bara kasta sig ner i dem. Men gör man det skulle man ändå bara falla igenom. Alice sitter och spelar quadrapop och Ronja är inne på fb. Men det är bra att dom har något att göra. Annars tar dom bara fram kameran.


Nu flyger vi!!

Hejsan det är helt underbart nu är vi verkligen högt över molnen. Dem hade wi-fi på planet som Hanna skrev här under alla sitter typ helt osociala och är inne på fb haha inte varje dag man kan vara det ovan för molnen. Om några timmar är vi i Italien och då tar Hedda och Fredrik över här. Puss o kram / Ronja


Nu Lyfter vi!

Klockan är nu 06.05 och planet till Italien ska lyfta nu. Ha det super bra här hemma så hörs vi snart igen.


På planet

Nu sitter vi och väntar på att få lyfta. Fast jag, Ronja och Alice sitter inte bredvid varandra. Bakom mig sitter Ronja och bakom Ronja sitter Alice. Nu måste jag stänga av mobilen. Men vi alla kanske kan skriva något sen för dom har wi-fi på planet! Nice <3


Nu lyfter vi!

Nu har alla kommit på planet, sitter bredvid nån 45 årig gubbe. Tror att vi ska lyfta när som helst. Ska nog byta plats då också. Är ju flygrädd så får se hur detta går.... Hare bra!


Arlanda

Nu har jag, Alice och Ronja precis ätit våra frukostmackor. Vi har 20 minuter på oss nu att kolla lite i butiker innan vi ska samlas vid gaten. Sen lyfter vi och mot ITALIEN!! <3


Sista inlägget

står nu på arlanda och väntar på att få cheka in, sen åker vi till ITALIEN! Ha de så bra hemma


Redo för att resa!

Nu är allt tillslut packat... hoppas jag. Sitter och tänker på vad jag glömt. Det sista jag packa i var tandborste och tandkräm som jag höll på att glömma. Men nu är det med! Vet inte vad jag ska skriva. Känns som att jag väntar in att klockan ska bli 02:45 då min klocka är ställd på ringning. Men måste nog hinna sova lite innan det.



Godnatt!

Nu ska jag sova, upp om fyra timmar igen, och sedan iväg till arlanda. De kommer bli skitnice. Som ni såg i ett inlägg längre ner så har vi två gästbloggare som är våra två kära vänner Hedda och Fredrik! Kanske slänger upp ett inlägg imorrn på arlanda :) godnatt så länge!


klar!

ÄR äntligen klar nu. Resväskan är stängd och står i hallen och väntar. om 6 timmar och 34 minuter står vi på Arlanda redo för att åka till italien på konfirmations resa! Så himla gött! Ska göra mig i ordning nu så jag vaknar snart igen för när man sover går ju tiden mkt snabbare!! :D
ITALIEN HÄR KOMMER VI! :D


gästbloggarna!

Nu tänkte jag prensentera våra underbara gästbloggare. hihi :) 

 
Första bloggaren är vår kära vän ! En jätte fin tjej som alltid har ett leende på läpparna. Pratglad och super snäll. Vi Älskar dig ! <3

Den andra bloggaren är Fredrik Waldur. Söt kille va tjejer ? Fredrik är nog bland den snällaste killen jag känner. Lite mer som en bror. Man kan prata om allt med honom. Och han är helt underbar som ställer upp på det här! Vi älskar dig också fredrik! <3


Det var dom som ville blogge, eller vi typ tvinga fredrik men iaf. Hoppas dom sköter sig och att ni får en hyfsad bra updatering när Laamour är i ITALEN!

/ Ronja, Alice & Hana


Packat klart :)

Nu har jag äntligen (nästan) packat klart alla mina saker till italien. Var även i Farsta idag med mamma och handlade lite, några tröjor. Även min konfermationsklänning som hon ska hämta ut imorrn.
Only
Vila
Vila
H&M
H&M

Härliga mobilbilder...


Packa packa packa!!

Hej har inte bloggat sådär mkt som jag brukar idag men det är för att jag packar o packar och packar ännu mera, nu är det bara 11 timmar kvar. Är galet taggad!! och det tror jag nog alla andra är också.
bara ett a4 papper kvar av min långa packningslista nu!


Fri!

Tänker skriva ett inlägg innan Alice idag. Jag vaknade ganska tidigt. Vet inte vad som hänt med mig. Förut kunde jag sova hela dan utan att vakna men nu bara vaknar jag av mig själv flera gånger under mornarna. Konstigt. Men gick i alla fall upp klockan 9 idag vilket är väldigt tidigt för att vara jag. Måste ju öva inför imorron då jag måste vakna ungefär halv 3 på natten! Då åker jag Ronja och Alice till Italien på konfirmationsresa. Hoppas vi får det skoj. 

Känns bra nu, för nu är alla skoluppgifter klara! Skrev klart den sista idag på morgonen. Så nu är det SOMMARLOV! känns i alla fall så. När vi kommer hem från Italien är det bara två "skoldagar" kvar då vi typ ska köra stafetter och sådant. Så underbart!


Allt är kryssat och klart! UNDERBART!!! ♥



Shorts

Stog nyss framför spegeln och skulle ta fram ett par jeans shorts som jag kunde ha i Italien. Men hittade bara 2 och jag ville ha ett par till så lite spontant sådär bara tog jag fram saxen och klippte av ett par jeans som jag inte kommer använda mer i sommar.
Så ett liten tips är om du vill ha ett par shorts,  ta ett par försmå jeans klipp av dom typ 5 cm längre än vad du vill ha dem sen rullar du upp dom 5 cm. Enkelt.
Mina blev väll inte så där världs snygga men helt okej tycker jag :)


Godmorgon

Hej. jag vaknade vid halv 8 idag. Det är nu jag börjar förstå att i natt åker jag till italen!! utan mamma o pappa :o
men jag ska nog klara mig :D börjar få lite panik, allt måste fixas idag så det blir nog en sväng eller två till centrum.




Sova

Hej. Ska försöka vända på dygnet nu. så jag kan gå upp super tidigt imorrn. typ överdrivet tidigt :o så jag kan somna jätte tidigt på kvällen för sen ska jag upp klockan 2 igen och Åka till ITALIEN! fy fan vad nice jag orkar snart inte vänta mer gaaaah italien snart kommer vi!!! Under tiden vi är där har vi fixat några gästbloggare, om dom nu inte ångrar sig. men dem avslöjar vi i morrn :D
Brände mig som sagt lite idag. Hela kroppen svider och den är röd. hur fult som helst. Har iaf smörjt in mig med en bra after sun nu.


hmm.. dags att börja använda solskydd ?  och det där är inget emot hur min rygg ser ut :o

Godnatt sweeties!


Fredagsmys!

Nu ska jag och mamma hyra en film, blir nog Himlen Är Oskyldigt Blå, den som jag har velat sätt så länge nu!
Dagens middag: Hemmagjord Pasta Carbonara

Denna rätt åt jag VARJE dag i Italien, så jäkla god!


mys

Har nyss kommit hem. Var nere vid Notholmen igen. Rasmus och ida fick massa fiskar och jag bara låg på bryggan och kolalde på och lyssnade på musik. Mys <3



Gamla bilder

Haha, kollade igenom lite gamla bilder från förra sommaren när jag, Ronja och Jacob var på Fredriks land. Lägger upp dom på min egna blogg, annars skulle nog Ronja tabort dom!

Kolla -------> HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


Firande

Eftersom min mormor och morfar kom över och mina föräldrar har fyllt år så passade vi på att fira lite. Vi satt ute igen och åt god middag och till efterätt en kladdkaka. Mums!



Bilder från Notholmen



Mat

Har precis ätit. Super gott idag igen. Mamma grillade ngt kött vet inte riktigt vad det var men gott var det iaf. Om ett tag ska jag och mina syskon och pappa gå och fiska hihi mys. Älskar sånna här dagar då allt bara rullar på. 

Vad ska ni göra ikv? 
Mmmmaat <3


Juni 3, 2011

Åt lite jordgubbar när jag kom hem. Pappa och Axel åkte just till Vänersborg med bagen.
Satt och redigerade lite bilder på datan ute i hammoken förut, men pappa skulle ta datorn med sig och jag hann aldrig lägga upp dom. Tur att dom var kvar på kameran iaf!
Men insåg nu att när bilderna ligger på den här datan så blir fägerna lite starkare än vad dom ska vara.
Bilderna från idag kommer i ett annat inlägg!


Notholmen

Kom precis hem från Notholmen. Riktigt mysigt. Vi åt först lite glass sen gick vi längst ut på udden och la oss där och sola. jag och Hanna badade 2 gånger. Bilder kommer nog från Alice sen. Jag hade köpt jordgubbar också så vi låg där på klipporna och åt. 
känner att jag bränt mig en hel del idag, får smörja in mig med ngn bra after sun ikv så blir det nog bra sen :)
Gott


Mys

Sitter nere vid Notholmen och kollar på när Hanna och Ronja badar för första gången i år!




Min dag hitils

Hej! ville bara säga Gud vad kul att ni börjat kommentera lite mer. Det blir så mkt roligare att blogga då! Så fortsätt så ;)
Min dag hitils har varit helt underbar... lite bilder:



Sommar!

Nu är det verkligen sommar! Gick ut på balkongen i endast underkläder imorrse och höll på att svettas ihjäl! Ändå tog jag på mej t-shirt när jag gick ut med hunden. Tänkte bada honnnom nere vid vattet. Men på första stället låg det en båt, och på det andra stället var det svanar. Så det blev inge bad för honnom. Ska snart iväg med Hanna och Ronja ner till Notholmen och mysa!
S A K N A R


Frukost i solen

Nu sitter jag på altanen och myser med min familj och mormor och morfar. Dom fikar och jag äter frukost.



Godmorgon

Godmorgon. Vaknade för en timme sen ungefär. Har redan satt på mig bikinin och ska snart ut och lägga mig på min hello kitty maddras i poolen och sola. Eftersom solens strålar reflekteras i vattnet blir man extra brun. As nice. Plus att det är mkt mysigare att sola i vatten. 

Efter lunch nån gång  ska jag, Alice och Hanna om hon vill. Ner till Notholmen och bada sola bada sola bada sola tills tårna domnar hihihi. Det kommer bli ännu  varmare idag.
Ha en fantasktisk tredje juni!


Klar ☺

Sådär 9 timmar senare är jag klar med min städning. Men är nöjd. Var riktigt länge sedan det såg ut såhär i mitt rum. Och jag har verkligen städat. Inte bara gömt undan allt i något skåp. Här får ni före och efterbilder bara för att jag är så stolt :D


 Före                                                                  Efter





Läsa min braiga bok, sen sova



Grillning

Farmor och Mormor var här så grillade vi med dom. Vi åt fläskkarré.

Gott!


:)

Har precis tagit en dusch och gjort mig fräsch. Pappa har precis tänt grillen och mamma håller på med maten. Rasmus och Ida är nere på studsmattan och busar. Och jag bara njuter. Vilken härlig dag. Sommar känslor på hög nivå nu!
Puss / Ronja


Wiiihoo åårets första dopp... eller?

Det gills väll ändå som årets första dopp även fast det var i en leksaks pool?
Shit vad härligt det där var nog det mysigaste jag gjort på hela 2011.. nästan iaf älskar det, pappas härliga spotify lista i högtalarna,  solbrillor, sol, pool ( leksakspool men ändå ) & min hello kitty maddras! Underbart!


Notholmen

Hej, kom nyss hem från Notholmen. För er som inte vet vad det är så är det en liten holm med ett cafe långt ute här på tyresö. Jag tror det är det sommrigaste stället jag vet här i tyresö. Älskar att va där. Vi åt lite glass sen cyklade vi hem igen för alice skulle ha gäster.
Sägg till om jag ska ta bort alice, men jag tycker faktiskt den var fin.


...

Nu är jag lite sur... Fick inte gå ut med Ronja och Alice för att mitt rum inte var städat. Jag som var lite taggad på att göra det fint här inne för en gångs skull, men absolut inte längre... Nu sitter väl Ronja och Alice nere vid Notholmen och myser med en glass. Och här sitter jag och är sur. Men men, får bli en annan gång. Kan inte sitta här och deppa mer för jag har ju faktiskt en del att göra. Men städa tänker jag inte göra nu!


Extreme home makeover



Känner att det är dags för lite extreme home makeover i mitt rum ;)



Ut me vovven nu

Har grillat korv med Axel till lunch för ett tag sen, ska nog gå ut med hunden snart. Håller även på att läsa min bok "Snabba Cash". Har läst typ 30sidor, den är bra hitils iaf!



Fy skäms på mig!

Ja, fy på mig! Bloggade inte på hela dagen igår... Men kom inte hem förns vid kl 8 på kvällen och då var jag riktigt trött efter en dag som dagisfröken och efter träningen. Så skyller på det. Men nu har jag iaf vaknat och ätit god rabarberkräm till frukost. Satt ute med familjen och åt när vi ser mig katt komma med en död råtta i munnen... Inte alls mysigt! Tycker så synd om råttan. Och Nishiki, min katt, är så elak mot råtterna och kastar runt med dem. Det är gulligt när det är låtsas råttot men inte när dom är riktiga... Nu är råttan iaf begravd och Nishiki gick länge runt i trädgården och letade efter sin råtta. Hon såg riktigt ledsen ut när hon tillsist fick inse att den var borta och gick ut mot skogen igen.



Min oftast snälla katt ♥


+++

Hej, Nu ska jag, mamma och pappa åka och kolla på utesoffor. Hur nice blir inte det i sommar och ligga ute i solen med musik i öronen. As nice ju! hoppas vi hittar ngt bra, vi ska få lite rabatt för det är våra grannar som äger dom där sofforna vi ska kolla på :D
lite stökigt rum, hehe
/Ronja


Härligt

Syskonen + carro badar, jag håller mig nog i solstolen ett tag till ;)


SOMMAR

Godmorgon! Idag är jag på sånt här super bra humör, Solen skiner, det är varmt, jag och alla andra är lediga och typ hela världen  ler haha :D
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det blir inte att sitta inne och deppa iaf.  Måste ut i SOLEN!
/ Ronja


Andra Juni

Tänkt ha värsta sovmorgonen idag eftersom jag har gått upp så tidigt hela veckan, men ändå så vaknar jag halv sju och kan inte sonma om.  Så är jag dessutom sjuk. Så får väl hoppas att jag blir frisk tills Italien på söndag...
Tror att det skulle bli fint väder idag, då kanske jag orkar gå ut.
Inlägg från dom andra två kommer nog senare eftersom dom sover så länge! :P
/ Alice


Onsdag

Hej. första juni blev inte så dålig iaf. Det blev jätte bra väder tillslut och pappa köpte massa grejer till mig. sen solade jag och det gav faktiskt lite resultat. och nu har jag precis tränat lite och duschat och gjort mig i ordning så ska lägga mig i sängen och kolla på en film. hoppas det blir lika bra väder imorgon. Sommaren är här nu.
Btw Grattis till alla som tagit studenten idag!! :D  längtar tills jag också blir så stor.. hihi
Life is good!
Godnatt <3


Stockholms Ridhus Dag 3

Den här dagen var ännu mer skön än gårdagens. Känns som om jag har lite kort minne eftersom jag knappt kommer ihåg vad vi gjort idag. Men iaf så var det här min sista prao dag. Vi fick putsa, mocka, borsta hästar, hästbyten. Och allt flera gånger, förutom putsningen av sadlar idag, den behövde vi bara göra en gång!

På hemvägen så skulle jag och Hedda möta upp mamma vid Sofia på söder. Så vi tog vår vanliga 55 buss som går till Sofia. Men tydligen så hette inte ändhållplatsen Sofia, utan något helt annat, så vi hade ingen aning om vart vi skulle hoppa av, och bussen började åka tillbaka samma väg som vi kom. Tillslut fick vi panik och hoppade av bussen å ringde mamma så att hon kunde hämta oss, haha! Det blir alltid något knas när jag åker buss!

När vi satt på bussen påväg till söder så åker man på östermalm. Det bara kryllade av S.N.Y.G.G.A killar överallt! Helt sjukt alltså! Då var det ganska tomt på bussen och jag och Hedda körde nummerleken. Ni vet den när man bedömmer utseénde och så på killar, 1 är sämst och 10 är bäst. Alla killar blev 8or och 9or, enstaka 10or. Sen när vi kom över till söder så vart alla typ 2or och 3or, haha!


Maddi Jane

Någon mer än jag som tycker att man borde satsa mer på denna lilla tjej än vad man satsar på Rebecca Black och hennes låt Friday. Maddi Jane är hur söt som helst, sjunger som en gud. And i love her!!

Lyssna och njut


Skor

Skorna jag köpte idag
2 par söta ballerina skor :)
Enkla svarta flipflops från H&M
Sköna skor att gå i när vi är i asissi :)
/ Ronja


Just nu

Sitter nu i bilen och ska åka och sola med min mamma. Blir nog 20 minuter. Underbart! När jag kommer hem kan jag visa lite vad jag köpt idag. Har shoppat lite skor och små saker :) / Ronja


Grillar marshmallows med bror min



ITALIEN - ASSISI

,
Idag är vädret hyfsat bra, men kolla kommande veckan :O känner mig lite sådär smått otaggad på Italien om det ska blixtra, men det är ju 4 dagar kvar ALLT kan ändras!


Lunch med lilla pappsen i Farsta

Sitter just nu och äter lunch med min lilla pappa i farsta centrum


1 Juni

Godmorgon! Idag är det första juni och jag har inte badat ännu. panik, jag som ville bada innan juni. Imorse när jag vakande först vid halv 8 var det jätte fint väder men nu börjar det bli mer och mer moln. Trist jag som ville sola. Idag ska jag nog försöka åka och köpa skor till Italien. Får se vad jag hittar på.
/ Ronja


jag är lucy in the sky jag är högt över molnen

Nu har jag precis kommit hem, lite senare än vad jag tänkt men men. Nu ska jag gå och tvätta bort smink o sånt där. Och sen sova, ny dag imorrn och jag är ledig!

/ Ronja


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!