Året var 2011...

Vi åkte till idre, hade myskvällar och tillsist ner till Göteborg för tävling tillsammans med laget!
Åkte först upp till Romme tillsammans med klassen. Hängde lite me Hanna, Ronja, Victor och Jesper i backen.
Veckan efter Romme var det dags för Sportlov, vilket betydde resa ner till Dolomiterna i Italien för en veckas skidåkning med familj och härliga vänner.
Tillbringade helgerna tillsammans med fina vänner. Mysiga hemmakvällar..
April var då hästmånaden. Fabiene fick ont i ryggen och hela månaden fick gå åt åt tömkörning. Issa tog hem två hästar för tillridning. Stora fina vita Oskar och dumponnyn Calle. Utvecklades sjukt mycket under den tiden.
Åkte även upp till Trysil för lite skidåkning.
Va i kyrkan för läger, hittade på massa skoj där. Mysiga promenader med ponnisar. Den första riktiga sommarvärmen kom och den tiden tillbringade vi på min altan med lite jordgubbar. Blev årets första konsert och även lite praktik på Stockholms Ridhus.
Tog årets första dopp ute på Notholmen tillsammans med Ronja och Hanna. Har för mig att även Fredrik, William och Linus kom dit också. Bara några dagar senare packade vi våra väskor och flög till Italien för konfirmationsresa. En vecka i härliga Italien med härliga vänner. Kom hem och konfirmerade oss en vecka efter hemkomsten. Två veckor senare drog ja mej ner till Norrköping för ridläger. Var på hoppläger och skapade minnen för livet!
Började lära mig spela golf med hjälp av min bror och pappa. Åkte till Öland för en vecka tillsamans med Ronja och hennes familj. Underbar vecka! Åkte även ut me Båten i två veckor och träffade fina personer.
Slingade håret ljusare och tog fina bilder i slottsparken. Skolan började även, sista året i grundskolan.
Startade upp ett nytt juniorteam i Stockholm. Har lärt känna nya människor och riktigt bra vänner där. Personerna från de andra länderna kom till Stockholm i utbytesstudentprojektet och var här en vecka. Vi tillbringade dagarna på stan eller i skogen. Hade även en mysig kräftskiva tillsammans me Wille, Ronja, Hanna och Linus.
Hösten kom till oss och de va dags för fina höstbilder i slottsparken. Umgicks med fina vänner och hade kul.
Hela månadens var det bara konståkning som gällde, fanns inte tid för så mycket annat. Det var även dags för årets sesångens första uppvisning. Vilket var i Husby under DjurgårdensIF's tävling Isprinsessan.
Sesångens första tävling gick av stapeln i Nacka och det blev en förstaplats till oss. Veckan därefter åkte vi ner till Tjörn i Göteborg för tävling, gick inte så bra, men kul hade vi!
Det var såklart dags för julafton och massa julklappar dessutom! Åkte upp till Dalarna under nyår för skoteråkning, åkte över till Kläppen för att åka skidor över en dag.!
Det var mitt år.  Ett av de bästa åren på länge!

Alice



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!